IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Почивка в Гърция 2016?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sdar Разгледай мнение
    Не държа да е много близо, вече можем да пътуваме по-надалеко, но на разумно разстояние, до 2 дни в посока с преспиване по средата можем да си позволим за лятното море от 10 дни, общо 14 дни с пътя. За повече няма отпуска.
    Ще видим как ще е на лято в закъсала Гърция, на там клоня и ако не стане нещо най-вероятно там ще сме. Те от много години са все закъсали, но все са си по-добре от нас дето сме стабилитетни.
    Добре сте го решили за Гърция. Пътят добър, близо е, чисто.
    Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      И що да не ходи на родното море с деца? К'ъв е проблемът? И това да го твърди живеещ до Варна - айде немъ нужда, а Как пък толкова години съм ходил като дете на море и продължавам да ходя (тази година и с бебета), пък ръиш ли не съм умрял по тъпата Малякия...
      Баба ми живее до варна

Черно море е затворено море, няма как да е чисто като Средиземно например.
      Като имаш предвид и традициите в отвеждането на каналите на пясъка, хубаво си направи сметката дали да си заведеш децата там.
      Питай някой за Южния плаж във Варна - той е емблема, когато стане въпрос за мръсен канал, но така или иначе навсякъде по българското черноморие практиката е една и съща.

Коментар

Не държа да е много близо, вече можем да пътуваме по-надалеко, но на разумно разстояние, до 2 дни в посока с преспиване по средата можем да си позволим за лятното море от 10 дни, общо 14 дни с пътя. За повече няма отпуска.
        Ще видим как ще е на лято в закъсала Гърция, на там клоня и ако не стане нещо най-вероятно там ще сме. Те от много години са все закъсали, но все са си по-добре от нас дето сме стабилитетни.
        Италия, Лигурско и/или Тиренско море - не е такъв гмеч като в Хърватия (много е хубава, но пренаселена), различна култура, поносими цени и най-вече: страхотна храна, каквато няма никъде на Балканите. 2 дена ти е пътя в посока, като можете да разгледате и Любляна/Плитвичките езера, ако искате. Може и със самолет и рент-а-кар там, даже е твърде вероятно да ти излезе по-евтино и със сигурност по-бързо. Препоръчвам и Сардиния - има полети от Букурещ директно (не те знам къде живееш, затов го давам като алтернатива) - чистота, спокойствие, усмихнати хора, че и богаташи има, ако ти се гледат такива, а цените са доста поносими, но си трябва ранна резервация. Успех.
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
          Грую, пет пари не давам кой с кого се е клал преди 100 години. Не отивам на война, а на почивка
          супер, ми що не идеш в Русия тогава - квото те вълнува Путин и т.н., нали си на почивка - голяма страна, необятна, все ще има какво да се види от Петербург до Сибир, а Ей това умните и красивите сте голяма работа с двойния стандарт...
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
            Затова сме на тоя хал. Андрешко знае само да помни и мрази.
            На тоя хал сме защото разни тикви не помнят, а историята има една чудна особеност - винаги се повтаря, вторият път като фарс.

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
              За деца в никакъв случай на Черно море. Ако трябва да е наблизо - Гърция.
              И що да не ходи на родното море с деца? К'ъв е проблемът? И това да го твърди живеещ до Варна - айде немъ нужда, а Как пък толкова години съм ходил като дете на море и продължавам да ходя (тази година и с бебета), пък ръиш ли не съм умрял по тъпата Малякия...

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение

Коментар

А не, това не е вариант. С децата е абсурд да отида там, дори и половин Гърция да е затворена пак ще е по-добре там. Аз питах за някакъв реален вариант, чудя се за Хърватия или Албания, но нямам никаква информация от първа ръка. Някой да помогне?

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                    Грую, пет пари не давам кой с кого се е клал преди 100 години. Не отивам на война, а на почивка
                    Затова сме на тоя хал. Андрешко знае само да помни и мрази.
                    Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Стачките в Гърция се организират със съдействието на управляващите с цел да се покаже на Европа колко много страдат обикновените хора и колко непримирим е Ципрас със своите реформи .
                      Поради горната причина блокади на граници и пътища през туристическия сезон няма .
                      Гърция е прекрасна и ще я посетя .

Коментар

• Грую, пет пари не давам кой с кого се е клал преди 100 години. Не отивам на война, а на почивка

Коментар

• съни, ще ме прошаваш, но тук негативизим няма, има само истинска история, която всеки трябва да знае, а не да ходи да почива там, дето са избивали дедите му - как ти се струва да се печеш на плажовете около Волос и да се смееш, а отсреща, в Трикери, да е бил първият концентрационен лагер в европа, където са измрели над 6 000 българи в условия, за които е могло само да завиждат на евреите в Аушвиц... Там, дето е поемал последен дъх елитът на българите в Солун, аз ще си плицикам г@за и ще се радвам и смея - айде, моля ти се, може ли.

Ти поне не беше като умните и красивите, дето не си знаят историята, тип редкретина, за да разсъждаваш толкова елементарно

Сега конкретно - Керамоти е толкова близо до Азорските острови, колкото ивицата в Слънчев бряг-Несебър е Лзурния бряг или Варна е Барселона - айде, молим, някой сме ходили и на двете места, та можем да сравним едно тъпо село с Азорите. А Напфлио е толкова "зелен", че пустинята около Лас Вегас спокойно може да му прави конкуренция - и по "зеленост", и по жега. Иначе нелошо градче, интересен замък и останки от Микена наблизо, още по-хубав е Епидавъра, ама жега, жега, еВало си е майката. Та хайде не ми я хвалете Малякия - за пореден път казвам, че на Малякия може да се кефи само някой, който никога не е излизал извън Балканите, но за всеки влак си има пътници, само не ми излизайте с тезата за Искъро, дето по-длибоко от него немЪ, а от Малякия - по-убаво.

Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                          Изчетох коментарите ...много негативизъм ...изморява, опротивява...
                          С две думи по темата
                          Близо до границата ни са невероятните плажове на едно селце Керамоти, сравняват ги с Азорските острови. Спокойно място, с безкрайна плажна ивица от златен пясък и възможност за откриване на "див" плаж

Нафплио - първата столица след турско, град напомнящ ми донякъде на Копривщица, Трявна или някое от старите кварталчета на Амстердам.
                          Съчетава красивата зелена природа на областта Пелопонисос, архитектурни и исторически забележителности, наблизо е селище от Микенската епоха, многобройни местни кръчмета и изумрудени заливи с топли плажове.

Корфу - Керкира - островът на Джералд Даръл
                          ...

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                            Изчетох коментарите ...много негативизъм ...изморява, опротивява...
                            С две думи по темата
                            Близо до границата ни са невероятните плажове на едно селце Керамоти, сравняват ги с Азорските острови. Спокойно място, с безкрайна плажна ивица от златен пясък и възможност за откриване на "див" плаж

Нафплио - първата столица след турско, град напомнящ ми донякъде на Копривщица, Трявна или някое от старите кварталчета на Амстердам.
                            Съчетава красивата зелена природа на областта Пелопонисос, архитектурни и исторически забележителности, наблизо е селище от Микенската епоха, многобройни местни кръчмета и изумрудени заливи с топли плажове.

...
                            Млък че сега цялата сволоч тук ще ми се домъкне в Гърция! Нека си мислят че е пълно с бежанци и че има блокади.

Коментар

• Изчетох коментарите ...много негативизъм ...изморява, опротивява...
                              С две думи по темата

...
                              Last edited by съни(тя); 09.04.2016, 03:10.

Коментар

...
                                Всъщност има и друг вариант, който обаче малко подминах. Някой ходил ли е на Крит, без автомобил със самолет? Там доколкото чувам няма бежанци и би трябвало да е добре?
                                Има добри полети с Ryanair, скоро навлязоха на гръцкия пазар и имат удивителни оферти, ако можеш да планираш напред

Бежанците са по-голям проблем в Брюксел, отколкото в Гърция

Коментар

Working...
                                X