IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Одобрявате ли автомобилите с не софийска регистрация, да плащат такса...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
    Всъщност, не е глупава една тема, която провокира да помислим... Ето, аз помислих и измислих. Идеята е половинчата. За да стане цялостна, София трябва да се опаше с КПП-та (контролно-пропускателен пункт - за несведущите). Там, на бариерите, другоселците трябва да плащат, че влизат в столицата, а столичани - че излизат от нея. Ще се събере маса пара, данъчните ще са доволни, политиците ще са доволни, чиновниците ще са доволни... Всички с ляво мислене, които търсят едни пари, за да ги разпределят - ще са доволни. А вие - чак тогава ли ще проумеете, че са ви прецакали!?
    там, на бариерата ще стане ясно, че малцина плащат на излизане... а след това трябва да платят и на връщане )))
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

периначни са пичове, но имам против да ми карат през квартала все едно е между-селска магистрала.. то да бяха само те...то дупница, кюстендил, радомир, брезник, батановци... всичкото тарикат цепи напреки за да спести 2 светофара... това благодарение на кухите ни кмет община и град.. един светофар на райска градина и царборис и ще приключи тая простотия след като се отвисят по 30 мин тарикатите.
      Елегантно си забравил да ми отговориш мога ли да идвам в София

Коментар

• Всъщност, не е глупава една тема, която провокира да помислим... Ето, аз помислих и измислих. Идеята е половинчата. За да стане цялостна, София трябва да се опаше с КПП-та (контролно-пропускателен пункт - за несведущите). Там, на бариерите, другоселците трябва да плащат, че влизат в столицата, а столичани - че излизат от нея. Ще се събере маса пара, данъчните ще са доволни, политиците ще са доволни, чиновниците ще са доволни... Всички с ляво мислене, които търсят едни пари, за да ги разпределят - ще са доволни. А вие - чак тогава ли ще проумеете, че са ви прецакали!?

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Берти кво против имаш Перник???Такива мили и кротки хорица.Моята кола е с плевенска регистрация.Аз кат дойда в София ше ми вземаш ли такса след кат съм роден в София и имам имоти?Обещавам няма да паркирам на улицата ще паркирам или в двора или в гаража или ако отида в някой магазин на неговия паркинг
          периначни са пичове, но имам против да ми карат през квартала все едно е между-селска магистрала.. то да бяха само те...то дупница, кюстендил, радомир, брезник, батановци... всичкото тарикат цепи напреки за да спести 2 светофара... това благодарение на кухите ни кмет община и град.. един светофар на райска градина и царборис и ще приключи тая простотия след като се отвисят по 30 мин тарикатите.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            много ме кефят 2 брички с ТХ регистрация , които спират пред входа на улицата... принципно имам гараж, но някак си се дразня... да не говорим за пълчищата PK които преминават през квартала ни , за да лъжат светофара на околовръстното и цар борис 3... летят по малките улички (Гърдова Глава) като на рали....

10 лв вход в софия и ще стане работата
            Берти кво против имаш Перник???Такива мили и кротки хорица.Моята кола е с плевенска регистрация.Аз кат дойда в София ше ми вземаш ли такса след кат съм роден в София и имам имоти?Обещавам няма да паркирам на улицата ще паркирам или в двора или в гаража или ако отида в някой магазин на неговия паркинг

Коментар

• много ме кефят 2 брички с ТХ регистрация , които спират пред входа на улицата... принципно имам гараж, но някак си се дразня... да не говорим за пълчищата PK които преминават през квартала ни , за да лъжат светофара на околовръстното и цар борис 3... летят по малките улички (Гърдова Глава) като на рали....

10 лв вход в софия и ще стане работата
              Last edited by bertram; 13.02.2017, 15:11.
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

Няма места колега. По кварталите е препълнено с коли. Няма къде да спреш, тъй като всяка семейство трябва да има по 4 коли. До преди 10 години когато бяхме всички скъсаняци, 2 коли в семейство се смяташе за лукс.В Европа така ли е?
                Иначе си прав всичко е застроено, ако могът и над блоковете ще строят. Но тези предприемачи както каза колегата по долу са си баш селяндури. Относно ,че паркирали внимателно да си пазят скъпите коли не съм съгласен. Един човечец дори си паркира джипа x6 ако не се лъжа в един кратер, зейнал до пътя само и само за да паркира. Проблема са тия взели си немска машина трета тъка - bmw,audi, mercedes и помисли си че са хванали господ за шлифера.
                И аз съм на мнение, че от 1996-2006 българите бяхме малко скъсаняци.
                В резултат на хиперинфлацията от 1996-1997 се обезцениха парите на хората в банките. Отделно заплатите в СФ преди 2006г също бяха ниски: по 300 лв в министерствата, масово под 1000 лв на хора с висше образование. С такива доходи можеше да се живее скормно без да се парадира и да се кара стара кола.
                А пък при нас 2-ма прошляка си парирали 20-годишните трошки на детската площадка. Да им е под прозореца. А колите им са по 1000-1500 лв максимум.

Коментар

• Гледам и не вярвам на Окото си. ОчевАдно е че темата е моя. Защо и как съм я започнало обаче за мен е мистерия и нямам спомен. Предполагам обаче че е в състояние на афект от лека катастрофа в София предизвикана от селски дърт пръч преди година. Проклет да е и сега.
                  Last edited by г-жа Фирдевс; 10.02.2017, 22:53.
                  г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
                    Изненадан съм, че въобще може да има такава кретенска тема!
                    При това с две граматически грешки на един ред!

Коментар

• Изненадан съм, че въобще може да има такава кретенска тема!

Коментар

• А аз одобрявам софийските коли, напуснат ли Голямото Село, и навлязат ли в други населени места..- Хайде стига глупости, а? Щом всички плащаме винетки /дори на цена, призната от съда за незаконна но, законно изисквани, да си йебем законите, тогава/ значи, за ползване на пътища, основание няма. Паркираме ли и ни късат билетче-също. Накратко, темата ми се чини изчерпана.

Коментар

• Аз лично съм против това, защото има супер много студенти, които учат в София и не е честно или пък хора, които живеят в близки градове, но работят тук.

Коментар

• prectical

Място да искаш и така наречените квартали са презатроени.България колкото и малка страна да е не можеш да си купиш толкова голяма кола та като я паркираш да стърчи от територията и. Келешите презастроители презастрояват защото нищо не плащат когато презастрояват и печелят яко. Друго си е да набиеш 1000 кв.м метра място фулл със сграда и да продаваш квадратен метър презастроена площ на баламурниците. Обаче ако има закон който да казва че ако на парцел 1000 квадрата ти построиш повече от 1000кв.застроена площ ще трябва да почнеш да плащаш такса презастроителство и ще спрат с презастроителството че пушек ще се вдига ако тази такса е 300 евро на квадрат стартово. Ама аз това от кога го говоря - началото на кризата.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                              Веско Веско наивник си ти голям.Те джипките са регистрирани на инвалиди какъв данък ще им слагаш?Никога ама никога не забравяй че българия е страната на тарикатите
                              Дали си наивник не знам но знам,че си много зле.Жипка под 2000куб и 163 магарета няма ,още повече пък черна.Тарикатлъка се казва н1
                              Last edited by emos; 04.12.2015, 16:53.
                              За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
                                Аз съм ЗА.
                                Само лятото шопите да не вземат да реват що плащат двойно на морето.
                                п.п. ако не им харесва , да одят у Гречко, там винетки нема!
                                Какво точно да им хареса, лайната от тая година ли?

Коментар

Working...
                                X