IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Одобрявате ли автомобилите с не софийска регистрация, да плащат такса...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Еми нали и аз тва думам.Имам си и гараж и двор.Имотите са си мои не съм наемател.И на мен ми е писнало от разни селендури дет им викаш от Княжево Павлово Овча мисъл Бояна Драгалевци Младост Дружба Надежда да си паркират каляските пред къщата ми.Ма да плащам такса вход в София нема да стане
    такса вход реално ще е такса паркинг, защото входа и изхода не е проблем
    проблем са коли за които не е предвидено парко-място

ровер,
    никой не ти говори за забрани, а за РЕД не бъркай демокрацията със бай Ганьовщина и свободия... идете и вижте как е във Виена, Мюнхен , Цюрих, а после идете и вижте как е в Косово, Ирак, Египет и тн....

после говорете кое било хейтване и кое тормоз над бедните селяндури... селяндур не значи от село, селяндур е диагноза...
    човек може да е роден в софия, но да ми влачи с асансьора до 12 етаж чувал с въглища , че е най-изгодно...това пак е селяндур... същия този пуши по 2 кутии цигари на ден, но сметка с 50лв повече на месец, за да смени кюмбето с климатик му е много... същия си паркира колата на 'неговото' място пред блока в градинката и пука гумите на всеки посмял да спре там за повече от 1 час или 30 минути...

образът е илюстративен , но масов и да ми разправя някой, че за тия диваци реда е да няма ред щото всички сме равни....айде няма нужда...трябва да има ред иначе винаги най-простите тормозят най-възпитаните хора.

та като казвам селяндур визирам ганьовците изтъкани от комплекси, които обръщат всичко на софия срещу българия, а това в никой случай не е така.
    защото драги..софия е българия..даже 50% България ако сметнем колко млади хора са тук спрямо останалата част на страната и изключим мангалите

забрана - НЕ
    такса паркинг - ДА
    като парите да отиват за граднини, тротоари, улично осветление и снегопочистване
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Ратко специално за теб.Да видиш къде е София и къде пръдището на Горубляне
      http://www.stara-sofia.com/map1917.jpg
      бай Пеше, каква е тая карта, тя е от времето на ВОСР бре!
      препоръка е

Коментар

• Ратко специално за теб.Да видиш къде е София и къде пръдището на Горубляне
        http://www.stara-sofia.com/map1917.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
          Сериозни хора, инвеститори, а акъл само за забрани. Да забранят печките, да забранят паркирането.... Много бързо се създаде аристокрацията у нас. За има-няма 20-30 години. От постовете на някои съфорумци направо лъха презрение към останалите - били селяни, карали бангии, бариери щели да слагат накрай кочината София...Много бързо сменихте цвета на кръвта от червена на синя. Направете си сметката, че цяла България влиза всеки ден в София да купува, да се лекува, да учи. Цяла България оставя парите си ежедневно в София. И това дразни някои безхаберници. Няма ли кой да затрие тази и подобните им човекоомразни и безполезни теми. Хейтърите да си търсят други занимания.
          Е ма те искат само кинта да земат и никой не мое да взема повече от тях,И нема по убаво от Младост пръдището на Горубляне дето на времето властта засели всекакви каскети ватмани и работници в Кремиковци.И забележи дошли нанесли се по имотите на хората и сега не можело да се строи че и с бунтове плашат.Разни цРъвули с право на строеж на някаква панелка ше забраняват на собствениците на земята да строят.Ба си нахалниците че и такси слагат.Ха ха ха ба си елита

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

абе кой ходи по зоните бре!?
            там само бежанци обичат да шетат, народа се изнася от тама
            Ратко и къде се изнася народо на къро у Младост ли?Младост центъро на свето стига разсмивай форума

Коментар

ох, дай да се разберем.
              ако спираш по градинките, най-добре ела с влака.
              ако се държиш цивилизовано, както по вашия край, нямай грижи заповядай.
              Е нема у село гара влако не минуе.Идвам в София да се заредя с култура и винаги се държа цивилизовано.Дори се возех с метрото ма откак оная тъпа гербаджийка вдигна белета си ползвам колата щот ми е по удобно и евтино.И са специално за теб да видиш къде е центъра и да се ограмотиш.Младост не е в центъра там си е пръдище навремето там пасяха гъски и магарета

http://www.monitor.bg/a/view/34282-%...B8%D1%86%D0%B0

Коментар

• Сериозни хора, инвеститори, а акъл само за забрани. Да забранят печките, да забранят паркирането.... Много бързо се създаде аристокрацията у нас. За има-няма 20-30 години. От постовете на някои съфорумци направо лъха презрение към останалите - били селяни, карали бангии, бариери щели да слагат накрай кочината София...Много бързо сменихте цвета на кръвта от червена на синя. Направете си сметката, че цяла България влиза всеки ден в София да купува, да се лекува, да учи. Цяла България оставя парите си ежедневно в София. И това дразни някои безхаберници. Няма ли кой да затрие тази и подобните им човекоомразни и безполезни теми. Хейтърите да си търсят други занимания.
                Партия была, есть и будет есть!

Коментар

Еми нали и аз тва думам.Имам си и гараж и двор.Имотите са си мои не съм наемател.И на мен ми е писнало от разни селендури дет им викаш от Княжево Павлово Овча мисъл Бояна Драгалевци Младост Дружба Надежда да си паркират каляските пред къщата ми.Ма да плащам такса вход в София нема да стане
                  абе кой ходи по зоните бре!?
                  там само бежанци обичат да шетат, народа се изнася от тама
                  препоръка е

Коментар

Груйчи де тва бе тцъ.Направо взех да завиждам ба си баровците и все куреняци
                    това май са от новите квартали и те са заселени от нови софиянци ))

имаме и ние във входа поне един такъв - оставя си сутрин пликчето буклук до вратата на входа, ноо...и това ще се промени
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ако имота ти е под наем ще паркира наемателя ...при това не безплатно а с годишна такса 100 кинта ... който иска безплатно има си гаражи за целта.
                      ако имота ти не е под наем и си си платил билета за годишен паркинг си паркираш в квартала...

хора разберете, че това е нормално при положение, че куцо и сакато 'бедни' българи карат коли и имат по 1-2 бангии пред блока... само това е начина да се разкарат тия трошки дето не са и в движение някои от тях.

зелената и синята зона са стъпка в правилната посока, защото иначе в центъра не можеше човек по работа да иде от разни селяндури паркирали в 7.30 по малките улички.. проблемът обаче се пренася и извън центъра и ако няма регулация ще живеем в джунгла..

помня скандала, който даваха чак по телевизията, че в комплекс НИКМИ в манастирски ливади им казаха който иска да паркира по уличките в затворения комплекс 200лв...и ааа ооо уууу... оказа, се че в подземните паркинги седят сума ти непродадени паркоместа, а 'бедните-богати' новодомци си правели сметка да паркират по уличките, които се оказва,че са частна собственост.

никой ама абсолютно никой не ви е длъжен да ви осигури паркинг пред блока , на тротоара, в градниката...още повече в чуждо населено място...
                      въпрос на време е това да се случи...та свиквайте с мисълта

Коментар

Ей Ратко тва селяните у Младост много войнствени бе.Ша требе да идвам с каруцата вече
                        ох, дай да се разберем.
                        ако спираш по градинките, най-добре ела с влака.
                        ако се държиш цивилизовано, както по вашия край, нямай грижи заповядай.
                        препоръка е

Коментар

И кой ти нашепна тва съзвездието Орион ли?Или някоя самотна звезда?
                          тука из бъзака на горубляне така се говори
                          препоръка е

Коментар

зоните не са центъра
                            от там без друго минава само пеш индианец ...
                            а и какво си заревал, нали дечията ги обитават твоите имоте
                            И кой ти нашепна тва съзвездието Орион ли?Или някоя самотна звезда?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Е, аз съм в такава нова сграда - има паркоместа, но както Берти ти е написал, половината собственици не си купиха, щото им е по-лесно да паркират в парка. А иначе имотите са по 100К евро в нашия блок и нагоре, народецът/комшиите яко са с нови коли по 30-40К, ама си паркира в парка - "бедни" хора
                              Груйчи де тва бе тцъ.Направо взех да завиждам ба си баровците и все куреняци

Коментар

синдром на 'калния галош'
                                докато не види гумите на джанта 2-3 пъти нема да вдене
                                Ей Ратко тва селяните у Младост много войнствени бе.Ша требе да идвам с каруцата вече

Коментар

Working...
                                X