IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Одобрявате ли автомобилите с не софийска регистрация, да плащат такса...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Груйчи не знам кво пиеш или кво пушиш но явно смеската е некачествена.В София освен интриги простотия рекет кражби и далавери нищо не произвеждате и нищо не създавате.В този град се събрала изметта на България и най доброто за страната е София да се загради с бодлива тел и ако някой се опита да напусне да се стреля на месо без предупреждение.няма да ми се фукаш с това че всички министерства агенции и офиси на фирми са в София и плащат данъци там.Ако тия същите фирми бъдат принудени да си свият бизнесът само в София ше умрете от глад.Да не говорим че Пловдив ви бие отсекъде
    Има и по-добър вариянт,да се смени столицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Тъй като се разпознах като адресат на това писание, ще взема да му отговоря, щото имам добри впечатления от ровер-а, та да речем, че евентуално ще водим дискусия.

Ровер-е, когато няма управия с приказки и добро, требе, баце, со малце кютек да става работата. Темата е за София, а София произвежда 35 млрд от 88 млрд БВП. Любимата ти Варна, дето е 4 пъти по малка като население, произвежда едва 6 млрд. иначе казано във Варна произвеждате с 50% по-малко от София. Т.е. София е отговорна за 40% от БВП, при 20% от населението - това как ти звучи? Само статистика, нищо друго.

Та ние, "в кочината", искаме освен да даваме на "селяндурите" и да ги научим малко на обноски. Под селяндури разбирай всички олигофрени, които си мислят, че в София и на къра в Пичковци могат да се държат по един и същи начин. Толкова много ли искаме? Явно е много, защото селяндурите/булгаристанците са свикнали само да получават, тъй като са "бедни", от нас, дето произвеждаме и се осигуряваме на макса, щото сме "Богати". Ние права нямаме, селяндурите обаче имат и то безкрайни.

Ще ти го кажа и другояче, пък дано ме разбереш - не влагам емоция, само статистиката. Колкото и да ми е неприятно да го изрека, но София няма нужда от България, България има въпиюща нужда от София. Тук не деля хората на граждани, селяни и каквито и да е други, повтарям, че гледам само сухата статистика. Да се премести столицата - ми супер, нека се премести, така и не схванахте, че една торба чиновници не са съществени за София, бизнесът е важен, а той е там където има хора и потенциал. За добро или за лошо, но потенциал за растеж има само София, останалите региоани на страната са малко или много умрели (изключвам 5-6 големи града и селата около тях, плюс десетина курортни селища) и децата им идват или в София, или емигрират. Не говоря за причините, за да не се забие натам, говоря за реалността, а тя е, че България без София е по-бедна и от Молдова или Албания. Толкоз, желая ти приятен ден и поне не плюй по тези, дето с данъците си плащат пенсии и разходи навсякъде по страната. че ако беше само на местно асмооблагане, пенсиите във Видин щяха да са по 30 кинта, а във Варна по 100 макс...
      Груйчи не знам кво пиеш или кво пушиш но явно смеската е некачествена.В София освен интриги простотия рекет кражби и далавери нищо не произвеждате и нищо не създавате.В този град се събрала изметта на България и най доброто за страната е София да се загради с бодлива тел и ако някой се опита да напусне да се стреля на месо без предупреждение.няма да ми се фукаш с това че всички министерства агенции и офиси на фирми са в София и плащат данъци там.Ако тия същите фирми бъдат принудени да си свият бизнесът само в София ше умрете от глад.Целия народ издържа една каста некадърници по министерства и офиси които произвеждат само говна.Да не говорим че Пловдив ви бие отсекъде

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
        Сериозни хора, инвеститори, а акъл само за забрани. Да забранят печките, да забранят паркирането.... Много бързо се създаде аристокрацията у нас. За има-няма 20-30 години. От постовете на някои съфорумци направо лъха презрение към останалите - били селяни, карали бангии, бариери щели да слагат накрай кочината София...Много бързо сменихте цвета на кръвта от червена на синя. Направете си сметката, че цяла България влиза всеки ден в София да купува, да се лекува, да учи. Цяла България оставя парите си ежедневно в София. И това дразни някои безхаберници. Няма ли кой да затрие тази и подобните им човекоомразни и безполезни теми. Хейтърите да си търсят други занимания.
        Тъй като се разпознах като адресат на това писание, ще взема да му отговоря, щото имам добри впечатления от ровер-а, та да речем, че евентуално ще водим дискусия.

Ровер-е, когато няма управия с приказки и добро, требе, баце, со малце кютек да става работата. Темата е за София, а София произвежда 35 млрд от 88 млрд БВП. Любимата ти Варна, дето е 4 пъти по малка като население, произвежда едва 6 млрд. иначе казано във Варна произвеждате с 50% по-малко от София. Т.е. София е отговорна за 40% от БВП, при 20% от населението - това как ти звучи? Само статистика, нищо друго.

Та ние, "в кочината", искаме освен да даваме на "селяндурите" и да ги научим малко на обноски. Под селяндури разбирай всички олигофрени, които си мислят, че в София и на къра в Пичковци могат да се държат по един и същи начин. Толкова много ли искаме? Явно е много, защото селяндурите/булгаристанците са свикнали само да получават, тъй като са "бедни", от нас, дето произвеждаме и се осигуряваме на макса, щото сме "Богати". Ние права нямаме, селяндурите обаче имат и то безкрайни.

Ще ти го кажа и другояче, пък дано ме разбереш - не влагам емоция, само статистиката. Колкото и да ми е неприятно да го изрека, но София няма нужда от България, България има въпиюща нужда от София. Тук не деля хората на граждани, селяни и каквито и да е други, повтарям, че гледам само сухата статистика. Да се премести столицата - ми супер, нека се премести, така и не схванахте, че една торба чиновници не са съществени за София, бизнесът е важен, а той е там където има хора и потенциал. За добро или за лошо, но потенциал за растеж има само София, останалите региоани на страната са малко или много умрели (изключвам 5-6 големи града и селата около тях, плюс десетина курортни селища) и децата им идват или в София, или емигрират. Не говоря за причините, за да не се забие натам, говоря за реалността, а тя е, че България без София е по-бедна и от Молдова или Албания. Толкоз, желая ти приятен ден и поне не плюй по тези, дето с данъците си плащат пенсии и разходи навсякъде по страната. че ако беше само на местно асмооблагане, пенсиите във Видин щяха да са по 30 кинта, а във Варна по 100 макс...

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Май е назрял момента да се смени голямото село на България с някое по-малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

бай пеше, точно гражданите на провинциите се бутат у центъра а аз дори не знам защо!?
            може да е важно за тях, не знам. ако ги слуша човек ще каже, че работат всички на дондуков 1 и през ден са я в операта я в народния тЯтър.
            ти не слушаш, но център като м. луиза до халите, лъвов мост, симеон, к. величков, твоя прехвален "център" до няколко години ще се налее така гъсто с мангал и наркоман, че и милиционер с пищов да го е страх да минава оттам.
            а тия елитни училища не са това което бяха преди време, слушай мене и дълго ще взимаш пенцията...като му дойде времето
            айде, че тука в младос сме още на режим на тока 2:2
            Ратко ше дойде ли ден и момент да разбереш че аз не се бутам у центъра.Там е къщата на майка ми.Там съм роден.Аз не съм купувал там.Нито пък Кремиковци или Градскио транспорт ми е давал апартамент там.Къде да бягам?По папурите и блатата на сегашния квартал Витоша или Манастирски ливади???Това ли ми предлагаш?Или да ловя гората по Княжево и Витошките села?Ми аз просто съм отишъл да живея на село в къщата на другият ми дядо.Не ме кефи живота в града.Са разбирам че за теб е важно да си софиянец ама Младост Дружба и други разни кърове ливади блата не са София.Панеляка у Младост я изкара още десет годин я не и ше почнат да събарят.Тогава къде отивате гордите собственици на право на строеж?И въобще много сте ми смешни кат тръгненте сабахлям да си водите децата у елитните училища у центъро.Не знам у Горубляме да има елитни училища.Кво има у Младост?Бучумиш сено бодили панеляк и нова тула по цели 30 квадратя хапартаменти за новите селендури?
            Last edited by national power; 14.02.2017, 23:11.

Коментар

Да Ратко Горублянското пръдище никога не е било в София.Някой те е заблудил че си софиянец
              брокера така каза навремето:
              - взимай тука в бъзака и си на един светофар от центъра, момче!
              де да знам аз, че това е горубляне!?
              препоръка е

Коментар

Стига бе кой са изнася в папура и блатата бе смех,И накрая тичате да си водите децата по елитните училища в Центъра.Даже и ревете кат ви казват че тая работа е по местоживеене.Трябва да се забрани на селяните достъпа до центъра или да се научат да си плащат.Идваш сутри да водиш детето и хоп пет кинта такса идваш вечер хоп пет кинта
                бай пеше, точно гражданите на провинциите се бутат у центъра а аз дори не знам защо!?
                може да е важно за тях, не знам. ако ги слуша човек ще каже, че работат всички на дондуков 1 и през ден са я в операта я в народния тЯтър.
                ти не слушаш, но център като м. луиза до халите, лъвов мост, симеон, к. величков, твоя прехвален "център" до няколко години ще се налее така гъсто с мангал и наркоман, че и милиционер с пищов да го е страх да минава оттам.
                а тия елитни училища не са това което бяха преди време, слушай мене и дълго ще взимаш пенцията...като му дойде времето
                айде, че тука в младос сме още на режим на тока 2:2
                препоръка е

Коментар

Коя екологичност тая на Фолксваген ли?Или на другите мошеници
                  ами то баце всичко е до манталитет бре, не е само проблема във фолксвагена
                  проблема е че има много тарикати дето си мислят че като прецакат другите и ще живеят по-добре
                  съвремените камиони евро 4/5/6 стандарт имат специална ситема за доизгаряне на азотните окиси
                  в китай продават емулатори по 20$ които заблуждават компютъра на автомобила че системата работи, познай колко масово се ползват тия неща....

иначе ти какво предлагаш неразбрах.........
                  “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                    то всичко е измислено, няма нужда да откриваме топлата вода
                    слага се данък според екологичноста на автомобила и това е
                    когато стане скъпо да притежаваш, нещо от което нямаш нужда и въпроса се решава
                    е ще трябва и техническите прегледи да работят и държавните институции като цяла ама ... затова сега е неприложимо

за такса вход в центъра не е нужно - пак винетка според екологичноста за по-екологичните автомобили по-евтина и отделно зони с платено паркиране
                    притока на автомобили ще се саморегулира и без да чакаме поскъпване на газта, както писа колегата по долу
                    Коя екологичност тая на Фолксваген ли?Или на другите мошеници

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

не знам кой център си, но между лъвов мост и яката на витоша предпочитам яката ако, че е на 10км от центъра

не е важно дали живееш в центъра или не (пак селски комплекси....колко народ знам дето се надува, че има къща на центъра на село) ... важно е качеството на живот и личното спокойствие.

имам приятел който е супер важен, защото живее в центъра до лъвов мост ... и да ти кажа не знам как се прибира младата му жена вечер от работа в едни тъмни улички и с населението в момента концентрирано в тази част на града...
                      Не съм на Лъвов мост.И няма проблем да се прибирам когато си пожелая.Пътувам с кола въпреки че метрото е три минути пеш от къщи.Като гледам ул.Райска градина определено една жена ще се страхува много повече в тия сокаци отколкото по центъра дето има навсякъде осветление и камери.Явно кат няма кво да измислите плашите хората с емигрантите.Не разбирам предпочитанията кат искаш да живеешпо Витошката яка по добре у Владая Мърчаево Драгичево Рударци Кладница.....

Коментар

Стига бе кой са изнася в папура и блатата бе смех,И накрая тичате да си водите децата по елитните училища в Центъра.Даже и ревете кат ви казват че тая работа е по местоживеене.Трябва да се забрани на селяните достъпа до центъра или да се научат да си плащат.Идваш сутри да водиш детето и хоп пет кинта такса идваш вечер хоп пет кинта
                        не знам кой център си, но между лъвов мост и яката на витоша предпочитам яката ако, че е на 10км от центъра

не е важно дали живееш в центъра или не (пак селски комплекси....колко народ знам дето се надува, че има къща на центъра на село) ... важно е качеството на живот и личното спокойствие.

имам приятел който е супер важен, защото живее в центъра до лъвов мост ... и да ти кажа не знам как се прибира младата му жена вечер от работа в едни тъмни улички и с населението в момента концентрирано в тази част на града...

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• то всичко е измислено, няма нужда да откриваме топлата вода
                          слага се данък според екологичноста на автомобила и това е
                          когато стане скъпо да притежаваш, нещо от което нямаш нужда и въпроса се решава
                          е ще трябва и техническите прегледи да работят и държавните институции като цяла ама ... затова сега е неприложимо

за такса вход в центъра не е нужно - пак винетка според екологичноста за по-екологичните автомобили по-евтина и отделно зони с платено паркиране
                          притока на автомобили ще се саморегулира и без да чакаме поскъпване на газта, както писа колегата по долу
                          “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

ми къде, по младост, на груйчо в квартала, че бертрам е затворил улицата. кой къде свари.
                            те много строят и м/у околовръстното и витоша. сигурно и там одат тия, къде единя може да вози от и на училище децата цел ден а другия да работи.

Коментар

бай Пеше, каква е тая карта, тя е от времето на ВОСР бре!
                              Да Ратко Горублянското пръдище никога не е било в София.Някой те е заблудил че си софиянец

Коментар

Ратко и къде се изнася народо на къро у Младост ли?Младост центъро на свето стига разсмивай форума
                                ми къде, по младост, на груйчо в квартала, че бертрам е затворил улицата. кой къде свари.
                                те много строят и м/у околовръстното и витоша. сигурно и там одат тия, къде единя може да вози от и на училище децата цел ден а другия да работи.
                                Last edited by ratten; 14.02.2017, 19:01.
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X