IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли България от съветско - руската окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
    Маранди, решението за рециклирането на сакса е на кремльовската паплач и подопечните ѝ синодални восъци изпълняват поръчка, БГ империя няма нищо общо с тази схема, разиграваща се пред очите ни. Не ми се иска хората да се усетят пак твърде късно

Малко опресняване на минали събития, ти сигурно си ги знаеш, ама нали се наложи убеждението, че българите сме късопаметни ...

Предпочитам да съм представлявана от настоящите управленци в България, макар и назовавани "чехлювци и пожарникари" /личната ми преценка не е такава!!!/, вместо от поредната, сдъвкана вече, пионка на руската агентура.
    08.02.2012 - Препоръки към България - част 3-та

http://marandi.blog.bg/biznes/2012/0...st-3-ta.897704

Останалата част от Приказката все някой ден ще се допише …

П.П. Не съм монархист/републиканец, безпартиен съм, в случай, че някой тръгне да търси “конспирации” по статията. Изцяло съм се придържал към фактология на база публични данни.
    -------------------------------------

PS - Омръзнало ми е да пиша и затова само давам датата кога са писани нещата.

Същото ви е писано и преди - ако не ви харесва Моньо имате наследник на Самуил от Първа БГ империя.

Досадно ми е да се обяснявам повече. Как да го обясня на "български"?

Посочени са ви е стандарт живот и прочие.
    ------------------------

Аз не искам някой да ми вдига паметници, а ви казвам какво ще се случи. И скоро!

Коментар

• Маранди, решението за рециклирането на сакса е на кремльовската паплач и подопечните ѝ синодални восъци изпълняват поръчка, БГ империя няма нищо общо с тази схема, разиграваща се пред очите ни. Не ми се иска хората да се усетят пак твърде късно

Малко опресняване на минали събития, ти сигурно си ги знаеш, ама нали се наложи убеждението, че българите сме късопаметни ...

Нали помните как Симеон се добра до властта с регистрацията на няколко мижави женски партии през задния вход? Закле се и пред Конституцията на Република България, но не като цар, а като премиер! Кой достоен наследник на трона в стара Европа е правил подобна перверзия?
      Нали помните как се направи Великата Тройна Комбина по-късно и каква беше цената й?
      Точно тя беше сделката на живота Му!
      Участвам, ако ми върнете част от България.
      И му я върнаха ... Тази цена я платихме всички, а "величеството" ни цели четири години се правеше на умрела лисица и дума не каза за престъпленията на ортаците си! Цяла Европа ги виждаше, а той си мълчеше, защото мълчанието му се осребри с едно тлъсто парче от земята на българите! Но не му е достатъчно. Иска още ... и още!
      А помните ли проекта "Супер Боровец"? ...
      Начинанието беше лансирано през 2004 г. и подкрепено мощно от правителството на НДСВ. След убийството на банкера Емил Кюлев, който контролираше 51 процента от проекта, изведнъж с няколко машинаци сред акционерите цъфна и Държавният фонд на Султанат Оман. Ехх, Оман, Оман! Зор заман! А кой го довлече? Нали не мислите, че е бил Станишев? ...
      Султанът не се отказва и днес от родината ни, но и той ще ни съди. За дяловете си в КТБ, които заминаха в джаза, благодарение пак на Станишев и на един царедворец, когото сега псувате всички!...
      Някой помни ли, че Иван Искров се пръкна на небосклона като народен представител от "Национално движение Симеон Втори" (НДСВ) в 39-то народно събрание? ... Туриха го и председател на Комисията по бюджет и финанси в народното ни събрание от 2001-ва, а през октомври 2003-та беше посочен от премиера-цар за Управител и на БНБ.
      Но да се върнем в Боровец: Тогава проектът стартира въпреки отчаяните протести на екоорганизации и съпътстващите го през годините скандали за личната изгода на бившия премиер, чиито реституирани гори в Рила попададнаха (точно!) в обхвата на “Супер Боровец”. Инвестицията трябваше да открие трайно 2000 работни места (както ни обещаха заедно със Станишев на церемонията при първата копка) и ударно да започне строежа на 80 киломеровата автомагистрала “Рила”, която да свърже курорта със София... То бяха пари за реклама, то беше чудо!
      Както се убедихме (но късно!),
      „Магьосникът“ от Мадрид се оказа обикновен измамник.
      Бабите още не са забравили обещанието му за " повишаване на благосъстоянието на българския народ за 800 дни".
      Години по-късно в едно интервю Сакскобурготски призна как го е осенила идеята за тази ЛЪЖА:
      "Това беше от един такъв почти като учебник от частния бизнес - как да се възстанови една корпорация или едно дружество. Но си беше личната ми идея, понеже го бях намерил в тази книга."
      Туш, уважаеми сънародници! Мошеникът цар-премиер и съратник на комунисти и турци, взел идеята от "един такъв почти като учебник за частния бизнес"! ... И почти като по учебник направи своето ЕООД. Сега съди България за още пари и за още имоти (с което и всеки от вас!) в Европейски съд, а владиците от ДС ни го връщат с почести и молитви като цар на българите!
      Предпочитам да съм представлявана от настоящите управленци в България, макар и назовавани "чехлювци и пожарникари" /личната ми преценка не е такава!!!/, вместо от поредната, сдъвкана вече, пионка на руската агентура.
      Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
        Скоро няма да се освободи България от руски подлоги .Даже нещо повече слугите на Кремъл [B]пращат педала Симеон на парада в Москва за 9 май'
        30/04/15
        Цитат:

Щом Българската православна църква приема Симеон за държавен глава и цар, то напълно логично е и Руската православна общност автоматично да го припознае като такъв. Путин демонстрира близост към Руската църква и това му развързва ръцете да приеме Симеон като фактор, със значимост, която праволавният клир му придава. Така на тайно подготвяната царска визита в Москва се придава съвсем друг статут – пристига държавният глава на България, (макар и да е съвсем виртуален), който е и бивш премиер на страната. Но най-важното, което е анализирано и оценено от режима на Путин е, че Сакскобургготски реално е единственият останал жив миропомазан православен монарх, който по рождение е със специален статут.
        ----------------------------------------------

Коки,

не си права и не злобей. БГ винаги е била империя и няма как да имате некъф цървул по сАветски модел за Мин-Председател.
        -----------------------------------------------

БГ Империя е на хиляди години и прекрасно ви знаят навън.

П.П. Ако не ви харесва Моньо съм ви казал, че в Италия има човек, който си е доказал родословното дърво и е от Самуил род. Признат е от Папата/Ватикана, че е наследник на БГ империя.

П.П. В случая ти излизаш някаква селска комунистическа пръчка като отричаш БГ империя, защото тя съществува.

Нормално е Император БГ Империя да отиде да нагледа сАветските свине на парада.

Все пак са ни колония

Коментар

Що да лъже бре.Пешко си казва истината и тя е ,че по времето на Живков имаше и богопомазани другари ,които не чакаха ред ни за кола ,ни за жилище ,ни за цветен телевизор , ни за битова техника
          Kоки ти сериозно си се объркала ама много сериозно. Нямам нищо общо с другарите.Казах вече че и двамата ми дядовци са построили достатъчмо.Този по майчина линия беше строител.Кола сме имали москвич хладилника беше мраз и те така.Телевизор имахме темп електрон велико търново сони.После майка купи руски хладилник минск ако не се лъжа.За москвичи ред нямаше.

Коментар

Митьо Гестапото да си взема чамадана и да се изнася към Русия .Подобни подлоги са вредни за България и нямат място в нея .Бившият шеф на Шесто: Трябва да мълчим, дори когато Русия се отнася неуважително към България
            И съпруг/конкубин (нямам идея женени ли са) на русофил номер едно - другарката Шаренкова...

Коментар

• Бате Пешо
              ......Нито за кола съм чакал нито за жилище.По хижи с партийци не съм ходил нито с камсамолци...
              Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
              Лъжеш.
              Що да лъже бре.Пешко си казва истината и тя е ,че по времето на Живков имаше и богопомазани другари ,които не чакаха ред ни за кола ,ни за жилище ,ни за цветен телевизор , ни за битова техника
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Не ме бъркай с тебе.Дядовците ми са построили достатъчно и двамата.Аз виждам зор да го боядисам.
                И моите, но кола без ред, еле па и жилище - се случваха само с партийна софра.
                та пак доказа че лъжеш

Коментар

• Митьо Гестапото да си взема чамадана и да се изнася към Русия .Подобни подлоги са вредни за България и нямат място в нея .Бившият шеф на Шесто: Трябва да мълчим, дори когато Русия се отнася неуважително към България
                  http://www.faktor.bg/novini/balgariy...balgariya.html

Коментар

• Скоро няма да се освободи България от руски подлоги .Даже нещо повече слугите на Кремъл пращат педала Симеон на парада в Москва за 9 май'
                    30/04/15

''.............................Действията на църквата са неразбираеми за българите, но са в пълно съзвучие с кремълския план Симеон да бъде в Москва за 9 май. Така се постигат няколко стратегически цели. Щом Българската православна църква приема Симеон за държавен глава и цар, то напълно логично е и Руската православна общност автоматично да го припознае като такъв. Путин демонстрира близост към Руската църква и това му развързва ръцете да приеме Симеон като фактор, със значимост, която праволавният клир му придава. Така на тайно подготвяната царска визита в Москва се придава съвсем друг статут – пристига държавният глава на България, (макар и да е съвсем виртуален), който е и бивш премиер на страната. Но най-важното, което е анализирано и оценено от режима на Путин е, че Сакскобургготски реално е единственият останал жив миропомазан православен монарх, който по рождение е със специален статут. А какво е православието без царското начало? Това превръща проваленият в очите на сънародниците си български монарх в особено важен и специален за режима на Кремъл гост. С един куршум два заека – България е официално представена на парада на Победата, като е елеминирана пречката Плевнелиев, и позицията на ЕС. Освен това в лицето на Симеон са представени и световните монархии, независимо, че никой не го е упълномощил за това.
                    Путин ще бъде напълно доволен
                    Ако този задкулисен план обаче се реализира, България за пореден път ще бъде поставена в много неловка ситуация. Така нареченият цар реално ще измени на българската официална държавна позиция за парада на 9 май в Москва, ще легитимира противно на българските интереси режима на Путин, ще ни представи като нелоялни и ненадеждни партньори на ЕС и НАТО. Царят ще нанесе жесток удар и върху историческата памет на фамилията си и на българския народ, на избитите и репресирани от съветския тоталитарен режим, чиито кръгове заедно с наследници на КГБ и днес управляват в Русия. Ако визитата на Симеон се сбъдне, ще се потвърди и натрапчивото съмнение, че монархът в изгнание е свързан със съветските тайни служби и до днес продължава да бъде зависим от тях, въпреки интересите на родината си.''

http://www.faktor.bg/mnenia/lacheni-...-za-9-may.html

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                      Лъжеш.
                      Не ме бъркай с тебе.Дядовците ми са построили достатъчно и двамата.Аз виждам зор да го боядисам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        ......Нито за кола съм чакал нито за жилище.По хижи с партийци не съм ходил нито с камсамолци...
                        Лъжеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
                          Позабравили сте опашките за хляб, нямането на дрехи, храни, коли , техника...
                          Позабравили сте гледането на кокошки, брането на царевица и какво ли още не..
                          Позабравили сте чакането за жилище и кола, нормата в завода, вилите и хижите на партийците..
                          Позабравили сте забраните за пътуване, говорене, забраните да гледате качествени филми и да слушате хубава музика...

МНОГО НЕЩА СТЕ ЗАБРАВИЛИ, НО СЕГА НАТО ВИ ПРЕЧИ!

За едни натовски дънки човек убивахте на времето.. Ай сиктир!
                          Не съм забравил гледане на кокошки и пуйки.Царевицата я бера с комбайн.Нито за кола съм чакал нито за жилище.По хижи с партийци не съм ходил нито с камсамолци.Никога не ми е забранявано да пътувам да слушам музика.Филми не гледам особено Холивудска диария.Никога не съм убивал.А дънки носят простолюдието

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                            Извинявам се че отговарям аз, по спомен нато може да увеличи войската до 15000 при нужда за не повече от месец- мисля че така беше записано в протокола от времето на станишев, но тогава те имаха 2-3 бази, сега имат 5-6 така че е нормално да има и пвече войска. А относно Бг войската тази година предстои съкращение на около 4000човека- няма пари и ще стане около 20 000. Та от тази гледна точка по добре плевнелиев да ходи да приема парада на гергъовден пред някоя натовска база, само да спрат алкохола и наркотиците на краварите поне 2-3 дни по рано да не вземе някой да му набие шамари и на него
                            Е няма да им ги спрат аз бих се изкефил ако някой негър му набие няколко бушника и ритника а мое и да го натакова

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Колко процента от войската в България е американска, защото имаме и българска.Като влезе някой тук с 300 хилядна армия може да се говори че ни е окупирал, защото са влизали с два пъти по толкова но не американците.
                              Извинявам се че отговарям аз, по спомен нато може да увеличи войската до 15000 при нужда за не повече от месец- мисля че така беше записано в протокола от времето на станишев, но тогава те имаха 2-3 бази, сега имат 5-6 така че е нормално да има и пвече войска. А относно Бг войската тази година предстои съкращение на около 4000човека- няма пари и ще стане около 20 000. Та от тази гледна точка по добре плевнелиев да ходи да приема парада на гергъовден пред някоя натовска база, само да спрат алкохола и наркотиците на краварите поне 2-3 дни по рано да не вземе някой да му набие шамари и на него

Коментар

• gigow

Колко процента от войската в България е американска, защото имаме и българска.Като влезе някой тук с 300 хилядна армия може да се говори че ни е окупирал, защото са влизали с два пъти по толкова но не американците.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X