Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се освободи ли България от съветско - руската окупация?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Дон Карлос
Не мисля че Симеон се е отказал от титлата си или пък може да го направи и това е възможно единственно чрез отказ от наследство.Личната карта и ЕГН нищо не означават от юридическа гледна точка по отношение на титлата - цар.
Може да я откаже, но трябва да откаже всякакво наследство от своя баща.D.Y.F-091066
Коментар
-
Ех,туй Коки!
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеГлупости на търкалета .Симеон сам се отрече от престола, като се съгласи да стане министър-председател на "Република" "България".
Що не вземем да си го изберем я за Президент, я за Премиер?! Такива знания не бива да се пропущат и да стават зян. Аз вече дори си мечтая - как ще ни управлява Коки, умно, знаещо, навярно и можещо.
Ех, Коки, Коки, виж сега, пиленце. Симеон не се отрече от престола си, когато стана министър-председател на Република. По същество той се отказа от престола си още през 1996 година, при първото си посещение в България, тогава, когато под името Симеон Борисов Сакскобурготски получи ЕГН, и лична карта и на практика стана редови български гражданин.
Драга ми Коки, и друг път съм ти казвал, поспри се малко, недей да знаеш толоз много, че става смешно понякога. Предположенията, личната логика, както и подочутите оттук оттам неща не са знания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеГлупости на търкалета .Симеон сам се отрече от престола, като се съгласи да стане министър-председател на "Република" "България".
Моньо тоже е на малко години, но поне мълчи.
П.П. Повярвай ми всички в тоя форум ще пукнем, но БГ пак ще е Империя.Хиляди години е била такава и това не зависи от Моньо или от тИбя.
Сори за огорчението, че нещо в БГ империя зависи от тИбя или Моньо.Last edited by marandi; 04.05.2015, 02:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеКакто и да го поясняваш той си Император на БГ-то.
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от winner Разгледай мнениетака и Симеон ІІ е цар на всички българи
С две думи, градинското жуже запълва мястото на Ким Че Ун със Си Ме Ун - много показателноYeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеКакто и да го поясняваш той си Император на БГ-то.
В БГ не признат от тиквеници кат' тИбя, но за цял свят важи.
П.П. Дьомне означава евреи, които се приемат ислям за религия.
Предполагам си поредният откачалник на тема Монголия и не знае какви глупости дрънка, кат' оня с корабчето.
"Дьонме" знам какво е, ползва се и в по-широк смисъл. Жалко ако си се оприличил на такъв. Не го казах специално за теб.Last edited by winner; 04.05.2015, 00:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от winner Разгледай мнениеКрасивите и интелигентни дьонмета могат да се ухапят, където им е приятно.
В БГ не признат от тиквеници кат' тИбя, но за цял свят важи.
П.П. Дьомне означава евреи, които се приемат ислям за религия.
Предполагам си поредният откачалник на тема Монголия и не знае какви глупости дрънка, кат' оня с корабчето.
П.П.П. Между другото твоя Путин и Медведев са точно хазари, приели юдеизъм.
БГ тъпанарите ще се избият да се правят на евреи - лилипути. Това управлява в момента Монголия и казвам, че я отървахме леко.Last edited by marandi; 04.05.2015, 00:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЦитат:
Щом Българската православна църква приема Симеон за държавен глава и цар, то напълно логично е и Руската православна общност автоматично да го припознае като такъв. .................
Красивите и интелигентни дьонмета могат да се ухапят, където им е приятно.
Коментар
-
Коки,
ние сме империя от хиляди години, когато колхозниците ни изнудват през 1947г. със скалъпен референдум да се правим на республика.
-----------------------
Колко пъти да повторя, че имате наследник от Самуил династия в Италия. Признат е от Папата и от всички.
Какво се слюнчиш в момента като оня селянин от плевенските села?
Дал съм ви и статистики кой как живее само като форма на управление - в табличен линк в долния линк за цяла Европа.
Ти ще поемеш ли милионите сиромаси, с които е залята БГ империя в момента ( от 1947г. ).
Чукни си в гугъл и напиши БГ империя наследник Самуил. Разбрахме този не те кефи. Дал съм ви опция как да станете малко по-богати в Юръп, защото сте ми смешни направо.
Те селата в Юръп Люксембург, Андора и Монако живеят по-добре от вас. И ви казвам защо.Last edited by marandi; 04.05.2015, 00:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеМаранди, решението за рециклирането на сакса е на кремльовската паплач и подопечните ѝ синодални восъци изпълняват поръчка, БГ империя няма нищо общо с тази схема, разиграваща се пред очите ни. Не ми се иска хората да се усетят пак твърде късно
Малко опресняване на минали събития, ти сигурно си ги знаеш, ама нали се наложи убеждението, че българите сме късопаметни ...
:
пп Прави ли ви впечатление ,че с/у решението на доносниците от БПЦ да обявят Кобурга за цар ,освен Плевнелиев никой друг не реагира .Къде е ибрик Сидеров ? Къде са дпс то и останалите-бсп,абв.рб?Нима това не е в разрез с Конституцията на Република България?
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
Коментар