IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли България от съветско - руската окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
    Само дето има един проблем, такава май вече няма!

A и не е необходима. С тези минимум 300к руснаци, дето живеят тук официално, дори при най-малка опасност за сигурността им, Путин на часа праща танковете. Та спокойно

Коментар

Айде утре пак, а и тия дни май ще празнуваме празника на българската армия!

Така, че Плевналиев ще марширува пред някое натовско подразделение!
      Така де, за благодарност!
      Ами не може нон-стоп да се биеш. Разоряваш се чисто икономически.

Пример Симеон Велики, дето го водите. Ако не е бил той - ние никога нямаше да паднем под разорение на Светослав и на т.нар. Византия после.

Просто е скапал цялата икономика 25 години да прави война.
      ----------------------------------

Имаме титли - те ни пазят и не ни мисли

Цар ( Император на Българите ) и Патриарх. В цял свят всичко пада долу.
      -----------------------------------

Е, сега привикахме за 1150 години православниците и никой не може да ти откаже. Идва тук е застава за почест ( 13 патриаршии накуп ).

Та, не ни мисли и спри да плашиш гаргите кой ще те "нападал". Какво да ти вземе, че да те напада? Голия ти задник ли?

Лека вечер и от мИня!

Коментар

Да те пазят от какво!
        Първо с демокрацията ти унищожават армията, после те пазят!
        Нали сме били в разцвет при турците!
        Няма страшно!

Ако ти искаш, плащай си!
        Айде пак турците, че турците. Ходил съм там - не ни мразят, даже ни имат за батковци, щот' сме в ЕС.

Искаш ли аз да тръгна да те плаща с аварите, хазарите, монголите, латинците, византийците и к'вот се сетиш дет' сме се нагледали досега.
        ---------------------------

Не може да излизаш от позиция на силата - аз ще те пребия, ако не ми платиш.

Защото аз мога да се махна ( от рекет ) или да те пребия първи и барабар с родата.

Чаткаш ли колко тъпа тактика прилагате в момента?

Коментар

• Айде утре пак, а и тия дни май ще празнуваме празника на българската армия!

Така, че Плевналиев ще марширува пред някое натовско подразделение!
          Така де, за благодарност!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Ама, не ми се прави на сАветски следовател да ми биеш контра-въпроси, а отговори на това, която те питам.

Ще даваш ли по 20-30% от всеки левас, който изкарваш, за "услугата" да те пазят?
            .

Да те пазят от какво!
            Първо с демокрацията ти унищожават армията, после те пазят!
            Нали сме били в разцвет при турците!
            Няма страшно!

Ако ти искаш, плащай си!

Коментар

Не ти харесва, че сме били в разцвет 500 години?
              Американската войска трябва да е на американска земя, да пазят родината си от врага, струва ми се!
              Ама, не ми се прави на сАветски следовател да ми биеш контра-въпроси, а отговори на това, която те питам.

Ще даваш ли по 20-30% от всеки левас, който изкарваш, за "услугата" да те пазят?

Аз нямам толкоз кинти - значи твоя дял става дубъл.

П.П. От какво да те пазят, ако не е тайна? Кой ще те нападне? Обоснови се?

Ти к'фо си мислиш? "Добър ден - дайте едни кинти и готово."

Ами, не става - паднаха границите - по-еФтино е да избягаш, отколкото да те рекетират такива тъпанари кат' тИбя.

За какво да ти давам кинти те питам? Същото важи и е 20 пъти по-еФтино през НАТО в момента. Аз какво да напавя, че ти не можеш да дадеш цена и услуга, а ми се пърчиш директно с форма рекет.
              ----------------------------------------------------

Обясни ми, щот' съм Рус. Какво "печеля" за 20 пъти цена отгоре?

И само не ми дрънкай лафчета за "душата" и ко беше там ...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Мдам, същите лафчета - окупация, турци, чудеса.

Аз те питам днес ще дадеш ли 3 кинта от джобас от всеки 10 левас кат' си толкоз "отворен"?
                ----------------------

Виждали сме НАТО, ще погребем и тях някой ден. Засега услугата им е най-тънка.

Ти кат' имаш кинти вади и си поръчай сАветска отбрана да'е ...
                Не ти харесва, че сме били в разцвет 500 години?
                Американската войска трябва да е на американска земя, да пазят родината си от врага, струва ми се!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
                  Ето, ти си живия пример - мозъкът ти е още под руска окупация.Робско мислене.Факт. Какво да говорим повече?
                  Който е пуснал темата явно точно това иска, да говори!
                  Така, че говорете!
                  Така или иначе, американците смятат цял свят за аборигени, а самите себе си за свръхчовеци!
                  И ми е странно, дето застават зад действита на НАТО, имат ли поне един, поне един американец за приятел!
                  Че не знаят американците, къде е България, че се учудват, че в България се говори на български, а не на английски, това изобщо не е важно за някои, които имат една задача! Да се представи Русия в светлина, по-скоро в тъмнина, за да се молим на НАТО да ни закриля!

В центъра на града ни имаше американски войници, в кафето до басейна. Всички ги гледаха с интерес, четири от тях бяха черни и един бял. Дъщерята им каза "Хай" и те се хванаха за нея като за сламка! Говоря Ви за време преди повече от десет години. Първият им въпрос беше, защо тук никой не говори английски. Наистина преди десет години английският не беше като днес.
                  Дъщерята ме погледна, пита ме какво да им отговори, а аз и казах да им каже, че у нас не се говори на английски, защото никога България не е била английска колония!

Те не разбраха смисъла естествено, но вежливо се засмяха!
                  Е, днес вече се говори на английски от по-голямата част от младото поколение!

Така, че ясно е какво е новото робство!
                  Аз не се чувствам роб на американците, защото им казвам това, което мисля!

Но някои драскачи тук, как мислите ще се държат с американски войник!
                  Оооо, май френд! .... може би! Прегръдки, едно кафе, уиски! Колко сме Ви благодарни, че ни пазите от руснаците, които са си на тяхна земя, а Вие сте на наша!""""

Коментар

А НАТО ще ги пази!
                    Мдам, същите лафчета - окупация, турци, чудеса.

Аз те питам днес ще дадеш ли 3 кинта от джобас от всеки 10 левас кат' си толкоз "отворен"?
                    ----------------------

Виждали сме НАТО, ще погребем и тях някой ден. Засега услугата им е най-тънка.

Ти кат' имаш кинти вади и си поръчай сАветска отбрана да'е ...

Коментар

Ето, ти си живия пример - мозъкът ти е още под руска окупация.Робско мислене.Факт. Какво да говорим повече?
                      """"""Военната окупация е временно заемане от въоръжените сили на дадена държава на територията на друга държава.""""""""""

У нас войските са американски, следователно окупацията е американска!
                      Да се надяваме, че е временно!

За робското мислене!.............Кога в Америка премахнаха робството?
                      Между другото, книгата "Чичо Томовата колиба" е забранена за изучаване в американските училища.
                      В американските учебници по история е написано за България, че е била в разцвет, когато е била под управлението на Османската империя.
                      Ясно е нашите "приятелчета" тук откъде преписват!

Май-май скоро ще поискат пак тоя "разцвет"
                      А НАТО ще ги пази!

Коментар

• Перо охрана през НАТО е 2 левас на 100 ( или 1.6%-2.0% ) от БВП.

Перо, когато те пазят монгилите скача веднага на 25-30% от БВП, щот' ни били "братя".

Ами, 'убау, ама ни излизат 'ногу скъпо тия братя. Ей, за лев и 50 е същата работа. Що да цъкаме 30 левас на 100?

И сега голям рев от рушките мекерета къде са ни парите? Ами, нема. Кофти бачкате и дерете доста.

Вижте там Корея или някой друг. Ние нямаме толкоз да ръсим да'е ...

Коментар

Не бе, той иска кат' едно време всеки 3 левас от 10 да отиват в техния джеб, ама нема.

Филма свърши - цял народ да виси гладен, докот' те се правят на олигофрени как всеки божи ден - все някой щял да те нападне.
                          --------------

Иди му обясни на Шапока, че 3 от 10 левас да ги направиш кат' печалба не е толкоз лесно, а камо ли да ги дадеш.

Те затова фалираха БГ-то през 1988г.
                          ---------------

П.П. Навремето и кумани, печенеги са ни пазели. Е, и? Плащаме си и толкоз. Тогава не го е било срам, че го пазят влахите, а се орева орталъка за негрите.

Сега голям рев защо кихаме на НАТО, а не на монголите. Ами, щот' така ни е кеф. Да се обясняваме ли да'е ...?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            В България има войски на САШШШШШШШШШШШШШШ, не на Русия, затова да се говори за руска окупация е
                            Тъпотата като чудовищен проблем
                            http://avtorski.pogled.info/article/...ishten-problem
                            Шапок,

не припадай, бря?
                            ---------------------------------

Какво толкоз си се разлаял. Армиите са били платени още през Римско, при БГ империя и чак после пещерняците на Запад при Краля Слънце, дет' бил пича на Франсето.

Плащаме си и ще ни пази, който си искаме, щом може.

П.П. Къф ти е проблема? Че кат' бивша шапка вече не отиват 25% от БВП на страната и да се събуждаме всяка сутрин и да лягаме всяка вечер за лошите турци дет' щяли да ни изколят в леглата.

Цял живот си смукал от тоя евтин трик - не ти ли стигна, продажно мекере, клело се в петолъчката, сърпа и чука? Ърмм ...?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              По темата е , по темата.
                              Щом има руски войски, тогава е окупирана от Русия.
                              Ама
                              в България има АМЕРИКАНСКИ ВОЙСКИ, следователно България е окупирана от САЩ

И в цяла Европа има американски войски, тогава от кого е окупирана Европа?

Това, за което говориш, не е окупация, хората се пазят от руските луди вождове, за да няма повече руски окупации.
                              Last edited by Mario Teran; 03.05.2015, 02:56.

Коментар

ТОВА НЕ Е ПО ТЕМАТА
                                По темата е , по темата.
                                Щом има руски войски, тогава е окупирана от Русия.
                                Ама
                                в България има АМЕРИКАНСКИ ВОЙСКИ, следователно България е окупирана от САЩ

И в цяла Европа има американски войски, тогава от кого е окупирана Европа?
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X