IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли България от съветско - руската окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Ох, сигурно разчиташ с наглост да умориш опонента... с мен не си познал... ако няма да отговаряш на въпросите, моля прекрати словоблудството, излагаш се, като на приятел ти казвам...
    Значи първо въпрос ти зададох аз, така че пак ти казвам опитваш се да се измъкнеш по елементарен начин. Виждам, че си неуморен, предполагам само се изпотяваш. Отговори ми на моя въпрос и после аз ти отговарям.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Ти пък защо се опитваш да спориш с професионален трол?

Ами че тротинетката твърди че бил "юрист", а по цял ден троли из форума и то на исторически теми. Виж го само, вече е минал 25 постинга днес, по 10 минути да губиш за всеки са си 4 часа във форума. Аз, дето съм пенсионер не мога да стоя толкова по форумите, та "юриста".
      С Номчо се познаваме, може да ти потвърди, че съм юрист, разбира се, разчитам, че няма да ти даде други подробности, т. като знаем, че вие другарите не си поплювате много с опонентите...

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
        пак се опитваш да се измъкнеш, този евтин подход да бягаш кат се оплетеш кат патка в калчища го знаем вече. Кажи първо кой окупатор сам насъсква съседни държави срещу окупирани от него територии, които преди това сам е орязал, за да му е гадно на окупирания.
        Ох, сигурно разчиташ с наглост да умориш опонента... с мен не си познал... ако няма да отговаряш на въпросите, моля прекрати словоблудството, излагаш се, като на приятел ти казвам...

Коментар

пак се опитваш да се измъкнеш, този евтин подход да бягаш кат се оплетеш кат патка в калчища го знаем вече. Кажи първо кой окупатор сам насъсква съседни държави срещу окупирани от него територии, които преди това сам е орязал, за да му е гадно на окупирания.
          Ти пък защо се опитваш да спориш с професионален трол?

Ами че тротинетката твърди че бил "юрист", а по цял ден троли из форума и то на исторически теми. Виж го само, вече е минал 25 постинга днес, по 10 минути да губиш за всеки са си 4 часа във форума. Аз, дето съм пенсионер не мога да стоя толкова по форумите, та "юриста".
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ми кат' си чувал отговори на въпросите или си държиш на алабализмите като аргумент....

Айде поне на последния въпрос, като ми говориш за Кримската война, какво се е случило през 1871?

Коментар

Аз съм чувал за много работи, ама ти не колкото тебе, щото ти явно и гласове чуваш, хаха.
              И понеже ми стана много интересно, дай да уточним, кажи ни сега кога е имало руска окупация. Ще те улесня, дай само до края на 19-и век, че да се посмея малко.
              После ако искаш вземи обясни кой окупатор сам ще поиска да окупира по-малко територии. Те всички велики сили искали да създадат голяма България, ама на щото Русия не искала и затова я разпокъсали.
              Айде марш да четеш за Виенския конгрес.
              Толкова сте смешни с жалката си русофобия, че чак ми става тъжно за незначителните ви душички.
              Ми кат' си чувал отговори на въпросите или си държиш на алабализмите като аргумент....

Айде поне на последния въпрос, като ми говориш за Кримската война, какво се е случило през 1871?

Коментар

Ти за Съединението да си чувал? За Преврата и Детронацията да си чувал? За Контрапреврата да си чувал?

За съюза на тримата императори да си чувал?

За руско-австрийските договорки за дележ на Балканите да си чувал?

Само питам, бягай да четеш...

И да допълня, а какво се е случило през 1871, като говориш за Кримската война?
                Аз съм чувал за много работи, ама ти не колкото тебе, щото ти явно и гласове чуваш, хаха.
                И понеже ми стана много интересно, дай да уточним, кажи ни сега кога е имало руска окупация. Ще те улесня, дай само до края на 19-и век, че да се посмея малко.
                После ако искаш вземи обясни кой окупатор сам ще поиска да окупира по-малко територии. Те всички велики сили искали да създадат голяма България, ама на щото Русия не искала и затова я разпокъсали.
                Айде марш да четеш за Виенския конгрес.
                Толкова сте смешни с жалката си русофобия, че чак ми става тъжно за незначителните ви душички.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                  Я ми кажи къде да отида и аз за да просперирам
                  Ако сам не си разбрал, значи нямаш никакъв шанс!
                  Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Само си мислиш че живееш по добре.Като те прегази някой на пешеходна пътека или някой мангал те наръга с нож ще разбереш как живееш
                    Противно на тъпата и нагла комуняшка пропаганда, вероятността да загинеш при ПТП сега е около 2 пъти по-малка отколкото например през 80-те години на миналия век!
                    И то при положение, че в момента по пътищата в България се движат значително повече автомобили и движението е много, много по-интензивно и натоварено!
                    Загинали при ПТП:
                    1987г. - 1153
                    1988г. - 1153
                    1989г. - 1280
                    ....
                    2012г. - 601
                    2013г. - 601
                    2014г. - 660

Както обикновено - едно са лъжите и митовете, друго са фактите и реалността!
                    Сега ясно ли е кой пише глупости!
                    Last edited by Jimmy; 25.05.2015, 18:48.

Коментар

Здрастиии, ама тя нали България беше окупирана от Русия по туй време, за което пишеш, че като гледам темата и тезите на теб и още няколко русофоба и все още била окупирана. За какво й е на Русия, да насъсква Сърбия срещу окупирани от самата Русия територии или към края на 19-ти век вече Русия не окупатор? Някой се оплете пак май, а?
                      А сега сериозно, ами много ясно, че преди да започне Руско-турската война Русия ще опита да сключи договор с Австро-Унгария. Нали преди по-малко от 25 години беше яла шамари в Кримската война, причините вероятно ги знаеш. Е как да очаква да подпише договор с А-У и да заяви, че иска голяма Б-я.
                      Ти за Съединението да си чувал? За Преврата и Детронацията да си чувал? За Контрапреврата да си чувал?

За съюза на тримата императори да си чувал?

За руско-австрийските договорки за дележ на Балканите да си чувал?

Само питам, бягай да четеш...

И да допълня, а какво се е случило през 1871, като говориш за Кримската война?

Коментар

НИ ПУЗНА!!!

Сърбия беше насъскана срещу България от Русия, а това че след успеха на българското оръжие получихме заплаха и бяхме спрени от Австро-Унгария е напълно естествено и в духа на Райхщадските спогодби между двете "сили с най-големи интереси на Балканите"...
                        Здрастиии, ама тя нали България беше окупирана от Русия по туй време, за което пишеш, че като гледам темата и тезите на теб и още няколко русофоба и все още била окупирана. За какво й е на Русия, да насъсква Сърбия срещу окупирани от самата Русия територии или към края на 19-ти век вече Русия не окупатор? Някой се оплете пак май, а?
                        А сега сериозно, ами много ясно, че преди да започне Руско-турската война Русия ще опита да сключи договор с Австро-Унгария. Нали преди по-малко от 25 години беше яла шамари в Кримската война, причините вероятно ги знаеш. Е как да очаква да подпише договор с А-У и да заяви, че иска голяма Б-я.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                          Не съди по себе си!
                          Това, че некадърниците и мързеливците затъват, не означава, че образованите, умни и предприемчиви хора не просперират!
                          Стига писа глупости бе.Утре кат ти блъснат детето на пешеходната пътека и убиеца получи година и половина условна присъда ще разбереш какво е просперитет

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                            Не съди по себе си!
                            Това, че некадърниците и мързеливците затъват, не означава, че образованите, умни и предприемчиви хора не просперират!
                            Я ми кажи къде да отида и аз за да просперирам

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Ми що тогава 26 години затъваме все повече и повече
                              Не съди по себе си!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
                                Не знам защо затъвате, вероятно защото се кефите на хора, чийто танкове нямат нужда от визи. От такива няма да научите, как се правят пари и как се просперира.
                                На такива не се кефим, но бате пешо попита защо затъваме, аз те помолих да дадеш данни за 89г и 14г както ги дава иван 2015-производство на стругове- 89 толкова , 14 толкова. Работникуртки 89 толкова 14 толкова. Това е . Но ти си тръгнал да ми обясняваш че тогава бил фалита. Добре през фалита колко сме произвеждали и колко сега при възхода
                                Отделно от това ние искаме да се научим как се правят пари и доколкото разбирам ти си много успешен бизнесмен, кандид е юристконсулт в престижна фирма, тоест ние искаме да се научим как се правят пари от вас- проспериралите.
                                Но проблема е че сте безлични- ето ако някой ме попита кой съм и къде работя аз ще кажа, ако попита бате Пешо той също би казал, друг има няколко обекта които дава под наем, докато за вашата дружинка тези данни са табу. Покажи се на светло излез с гърди мъжки и защити своята теза.
                                А не да се криеш като някой пубер който иска от какичката секс и се представя за 25г с порше в гаража

Коментар

Working...
                                X