Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се освободи ли България от съветско - руската окупация?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеНе ми пука!
Аз сега живея в пъти по-добре, всички, който познавам, а те не са малко, споделят моето виждане.
Това ми стига.
Винаги ще има не-разбрали като теб, за което отговорност не нося.
По-долу съм ти публикувал урок, който ти е изключително нужен. Приятно четене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМи що тогава 26 години затъваме все повече и повечевсичко сам си произвеждаш и така нататък...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеБългария се освободи от комунистическите правила през 89та.
Това, е безценно.
89та е годината на фалита, ти от тогава ли искаш да сравняваш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеА този който уволни дали и той живее по добре?
Нормално е шефа да живее по добре, но трябва и работниците му да живеят добре, иначе се получава плача на русенските фирми- никой не иска да ми работи за 600лв, хората му пишат , ами вдигни парите, а парцалев отговаря както всички- ами няма да съм конкурентоспособен
У нас всеки трети безнесмен, а не всеки пети, е непригоден да заема позицията си.
Защото:
- няма ценз
- няма финансова, бизнес, образователна и социална култура
- има желание, но не знае как се работи
- надскочил се е, предварително с кредити е накупил есктри - коли, апартаменти, жени, вили, къщи.. Защото счита себе си за велик капиталист и след това не съумява да си обслужи дълговете... Вземат му всичко, в банката кърши пръсти и квичи на кредитния инспектор като пребит циганин.. Голям гъзар без умения - прецакан на 100%.
Е? Виновен ли им е някой на такива? Аз какво съм виновен, че той иска, но не може?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеДа, писах, че всичките ми познати живеят в пъти по-добре от преди.
Нормално е шефа да живее по добре, но трябва и работниците му да живеят добре, иначе се получава плача на русенските фирми- никой не иска да ми работи за 600лв, хората му пишат , ами вдигни парите, а парцалев отговаря както всички- ами няма да съм конкурентоспособен
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНе е въпросът да живееш само ти добре, трябва и другите да живеят добре . Тогава има благоденстващо общество
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеСега ще пиша бавно, защото разбрах че не четеш бързо/какво остана да разбираш
Всяка една държава си има някакви интереси и се опитва да си ги пази. На руснаците интересите са били да стигат до бяло и средиземно море и с тази цел тръгват на война, руско-турската освободителна война . Да искали са да имат в лицето на Бг блокпост в близост до средиземно море.
И КАКВО ОТ ТОВА
Карали сме се, били сме се , сдобрявали сме се, така върви живота
Преди малко четох че благодарение на санкциите ще загубим около 70млн евро. Черешите ги продавали на 1,8 евро, а сега в бг на колко ще ги продадат???
Ето няма износ на селскостопанска продукция за русия, ами ще тря бва да се продава в Бг или на друго място, руснаците не искат да купуват нашите машини- ами това е , не разбирам това тебе какво те грее
По темата дали ще се освободи Бг- ами когато се освободим от едните , другите ще ни поробят
Освободителната война не прави от държавите държави блокпостове, завоевателната такава ги прави.. Тази война е била завоевателна. НЕУСПЕШНА ЗАВОЕВАТЕЛНА.
Искали били да имат в лицето на БГ...
А БГ иска ли?????????? Пита ли ни нас някой?? Нали сме освободени, тоест свободни?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеНе ми пука!
Аз сега живея в пъти по-добре, всички, който познавам, а те не са малко, споделят моето виждане.
Това ми стига.
Винаги ще има не-разбрали като теб, за което отговорност не нося.
По-долу съм ти публикувал урок, който ти е изключително нужен. Приятно четене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеКое се вижда- аз виждам затворени заводи, ти какво виждаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеКое се вижда- аз виждам затворени заводи, ти какво виждаш
П. С. Нямам никакво желание да комуникирам с теб... не си ми приятен, което не ми попреч, да те съжаля в един момент вчера, когато някои хора тук те бяха сгърчили... изглеждаше доста жалък ... в интелектуално отношение ...Last edited by kandid; 25.05.2015, 13:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеНяма кво да се сравнява... то се вижда, ама за теб знаем, че си като прасето в кочината... радваш се на ярмицата, ама те чака ножа...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение[ATTACH]5867[/ATTACH]
Всяка една държава си има някакви интереси и се опитва да си ги пази. На руснаците интересите са били да стигат до бяло и средиземно море и с тази цел тръгват на война, руско-турската освободителна война . Да искали са да имат в лицето на Бг блокпост в близост до средиземно море.
И КАКВО ОТ ТОВА
Карали сме се, били сме се , сдобрявали сме се, така върви живота
Преди малко четох че благодарение на санкциите ще загубим около 70млн евро. Черешите ги продавали на 1,8 евро, а сега в бг на колко ще ги продадат???
Ето няма износ на селскостопанска продукция за русия, ами ще тря бва да се продава в Бг или на друго място, руснаците не искат да купуват нашите машини- ами това е , не разбирам това тебе какво те грее
По темата дали ще се освободи Бг- ами когато се освободим от едните , другите ще ни поробят
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеА бе Хайрсъзов, това само ДОКАЗВА, че Русия е искала да се създаде голяма славянска държава на Балканския полуостров, а Англия и Австро-Унгария не са и разрешили. Ако Русия не беше приела техните искания, то тя щеше да се окаже във война с Англия и Австро-Унгария.
Следващо доказателство за нежеланието на Австрия да се създаде голяма България е Сръбско-българската война 1885г след Обединението. Ами че тогава Сърбия, подкрепяна от Австро-Унгария напада България.
Какво ни разправяш разни алабализми.
Русия е искала голяма славянска държава, която естествено да е доминирана от Русия, а Западът не е разрешил. Това е толкоз просто и логично.
Ама са тъпи антируските тротинетки....
Двете сили, които никога не са искали създаване на голяма бълграрска държава (какво значи голяма, като говорим за България в етническите й граници) са Австро-Унгария и Русия... НЕОСПОРИМ ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТ, независимо дали се харесва на дърти гьонове или не!!!!
Долу са ти дадени фактите, които ме карат да определям "Санстефанска България" като най-големият мит в българската история, създаден от Русия и довел до стотицихиляди български жертви...
Към долните бих добавил и МЮРЦЩЕГСКОТО СЪГЛАШЕНИЕ (МЮРЦЩЕГСКИ РЕФОРМИ) отново подписано между Австро-Унгария и Русия през 1903 г. с единствена цел предотвратяване АВТОНОМИЯТА НА МАКЕДОНИЯ (и неизбежното й присъединяване към България)...
Сърбия беше насъскана срещу България от Русия, а това че след успеха на българското оръжие получихме заплаха и бяхме спрени от Австро-Унгария е напълно естествено и в духа на Райхщадските спогодби между двете "сили с най-големи интереси на Балканите"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеА бе Хайрсъзов, това само ДОКАЗВА, че Русия е искала да се създаде голяма славянска държава на Балканския полуостров, а Англия и Австро-Унгария не са и разрешили. Ако Русия не беше приела техните искания, то тя щеше да се окаже във война с Англия и Австро-Унгария.
Следващо доказателство за нежеланието на Австрия да се създаде голяма България е Сръбско-българската война 1885г след Обединението. Ами че тогава Сърбия, подкрепяна от Австро-Унгария напада България.
Какво ни разправяш разни алабализми.
Русия е искала голяма славянска държава, която естествено да е доминирана от Русия, а Западът не е разрешил. Това е толкоз просто и логично.
който няма сиво вещество, за да осмисли, проблема си е негов.
"че Русия е искала да се създаде голяма славянска държава на Балканския полуостров"
НЕ МОЖЕ, ДА ИСКА, ДА ПРАВИ КАКВОТО И ДА БИЛО!
ТОВА НЕ Е НЕЙНА ТЕРИТОРИЯ, СОБСТВЕНОСТТА ТРЯБВА, ДА СЕ УВАЖАВА.
ЩОМ НЕЩО НЕ Е ТВОЕ, НЕ ПИПАШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
УЧИ СЕ ОЩЕ В ДЕТСКАТА ГРАДИНА!Last edited by X_Y; 25.05.2015, 13:49.
Коментар
Коментар