Първоначално изпратено от Черкезов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо Русия продава петрола си за долари
Collapse
X
-
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
-
michaelis
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеЗащото Путин помни какво стана когато Кадафи реши да прави Африкански съюз, с цел да се игнорира долара за сметка на друга валута.
Ще им запалят петролните кладенци на руснаците ако решат да не търгуват с долара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеЩе ви кажа защо, но не разпространявайте новината защото е опасна за здравето!
Русия стои зад създаването на Великобритания и Америка. Зад генния експеримент Англия също стои Русия. Русия стои зад ФЕД и тайно управлява света, рублите са само за прикритие.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Ще ви кажа защо, но не разпространявайте новината защото е опасна за здравето!
Русия стои зад създаването на Великобритания и Америка. Зад генния експеримент Англия също стои Русия. Русия стои зад ФЕД и тайно управлява света, рублите са само за прикритие.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Legioner Разгледай мнениеИнтересно ми е защо Русия продължава да продава петрола си за долари и само плаши, че ще смени валутата, а не го направи наистина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЗащото, ако арабите, го продадат на някого, срещу нещо друго, повече нема да чуеш ни за шейхове, ни за монархии, ни за ПСЖ.
Коментар
-
Защо Хамериканците са окупирали почти целият свят по един или друг начин ,затова ...И кучето не си дава кокала стиснат между зъбките -без да го праснеш по главатаПървоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеa нефтът се плаща в долари защото.....
Ето един елементраен въпрос за 1 млн долара, както се казва
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеa нефтът се плаща в долари защото.....
Ето един елементраен въпрос за 1 млн долара, както се казва
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеПо-точно би било :
.. доларът се счита за световна резервна валута ЗАЩОТО все още нефта се плаща само в долари ...
Ето един елементраен въпрос за 1 млн долара, както се казваNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dinosaur Разгледай мнениеЗащото все още доларът се счита за световна резервна валута.
.. доларът се счита за световна резервна валута ЗАЩОТО все още нефта се плаща само в долари ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар