Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеИзобщо не е случайно. Където има интернет, социални мрежи и хаштагове има свобода на словото и мисълта. Няма нито една диктатура която да може да издържи в такива условия. Необходимо е да се добави и малко икономически проблеми и диктатора пада. От две години си върви това течение по целия свят. Няма да подмине никой, дори и репресивния апарат на Путин и Лукашенко не може да издържи. Като цяло това е много положително развитие защото изравни силите между обикновения човечец и държавата. Човека има значение.
Процеса е социален, икономически и технологичен. Тук няма никаква конспирация. Всички диктатори ще бъдат пометени. Единствения шанс да оцелеят е да забранят свободните комуникации или да бъдат по крайни от Янукович. Или избиваш десетки хиляди или никой. Той се оказа много прост човек. Мислеше, че като застреля стотина човека и хората ще се разбягат. Не позна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение...
Да, официално кораба беше във връзка (???) с олимпиадата ...
Така де, в международни води е ...
Че Путин си няма полиция, ОМОН, армия, служби за сигурност, "Алфа" и много други дето не сме ги и чували, та ще вика хамерикански пехотинци на помощ.
Приказки за идиоти!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеКрайно време е да насочим погледа си към Турция.Там в момента стартират
много интересни събития.Дали еслучайно.
Процеса е социален, икономически и технологичен. Тук няма никаква конспирация. Всички диктатори ще бъдат пометени. Единствения шанс да оцелеят е да забранят свободните комуникации или да бъдат по крайни от Янукович. Или избиваш десетки хиляди или никой. Той се оказа много прост човек. Мислеше, че като застреля стотина човека и хората ще се разбягат. Не позна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеТоя аргумент съм го изтъквал доста отдавна по време на газовата криза. И продължавам да твърдя, че Украйна е "руската Македония". Исторически това е така. А сегашната държава е просто един от многото подобни резултати от дейността на Бащата на народите. Който впрочем е отоговорен и за съществуването на измислената македонска нация. Бащицата е размествал народи, създавал и преименувал държави само с едно драсване на писалката. И още много години ще му сърбаме попарата.
На същото мнение съм , просто не ми се дъвче темата за пореден път.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеПешо пак обърка влака .Аз съм за внедряване на бидета у парламента ,а другаря Гигов си падал по тоалетната хартия .
ТИ, ИМЕННО ТИ ни занимаваше с тоалетната хартия на Парламента, АЗ ти казах да мирясаш, но типично за големите бели птици ти не се спря.
На всичкото отгоре постваше непроверени гадории. Като си такава любителка на тоалетните може да дойдеш в Шумен, Ще те назнача за чистачка на тоалетните. Давам ти добра заплата 400 лв.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеТоя аргумент съм го изтъквал доста отдавна по време на газовата криза. И продължавам да твърдя, че Украйна е "руската Македония". Исторически това е така. А сегашната държава е просто един от многото подобни резултати от дейността на Бащата на народите. Който впрочем е отоговорен и за съществуването на измислената македонска нация. Бащицата е размествал народи, създавал и преименувал държави само с едно драсване на писалката. И още много години ще му сърбаме попарата.
Няма да навлизам в подробности да обяснявам кои са антите, какъв е произходът им, какво е Галичко княжество (междувпрочем чудесен аргумен за противниковия отбор, т. като последното заема западната част на днешна Украина)...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЗащо изоставихте основният аргумент в началото на темата, че видиш ли украинци не съществуват и населението на Украина се състои основно от едни заблудени руснаци... разбира се, това придружено от аргумента за аналогията с българо-"македонските" отношения...He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеби ли цитирал ?Първоначално изпратено от Колчо СлепецаНе мисля, че русняците наливат масло в огъня повече от някой друг ... (В смисъл, преди да започнат тези учения, в черно море има американски кораб с морска пехота, който НЕ се трактува, като наливане на масло в огъня ...)
ПП
И марков да чете
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеНали знаеш желязния аргумент.....ти си комунист, рублажия и агент на Путин.
По същество няма да чуеш нищо .....те това е нивото на спора тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеби ли цитирал ?
По същество няма да чуеш нищо .....те това е нивото на спора тукНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение... провокации и лъжи в полза на матушката ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
http://vz.ru/news/2014/2/26/674531.html
Ахахахахахахаааа ...
Тва баш по "демократичен" маниер....
Излизаш, и на всеослушание заявяваш НАЙ-АБСУРДНОТО определение, за НАЙ-ОЧЕВИДНОТО нещо...
Направо ми избиха сълзи от смях...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеПродължаваш да ЛУКАВИШШШШШ месейки и вярата, отклонявайки темата... (паралела е ясен.. коментара ми също)
ок ... нека се поплюем профански тогава
бъди ЗДРАВ !!!
Вие, петата колона, освен провокации и лъжи в полза на матушката ви май друго не можете?
Коментар
Коментар