IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Абе защо днес бфб-то се пльокна така? Човек ще си помисли, че не ние правим военоморско учение до Крим, а руснаците правят военоморско учение до Резово?!
    Че те правят.
    Само че не военоморско, ами воено-въздушно. Не над беззъбата България, ами над Средиземно море.

Руски бойни самолети и хеликоптери започват военно учение в Средиземно море
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• http://sevastopol.su/world.php?id=58750

за това, нещо да се чува ?

Вярно ли е ?
      Партенка ли е ?
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Майор Деянов Разгледай мнение
        http://www.blitz.bg/news/article/255822

Ето такава нация от педали тръгнали да преподават морал на руснаците!!!!

Временно изпълняващият длъжността посланик на САЩ в България Браян Далтън предизвика усмивки и весели споглеждания сред присъстващите на първата копка на нов социален център в Кюстендил, след като доведе съпруга си мъж, пише в. "Струма".
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Платените американски агитатори постигат целта си. Да задушат всяка нормална дискусия в истерични крясъци и безогледни лъжи.
          Така е ...
          Стамболова, мислиш случайно простира чаршафите ...
          ... Просто съжалих, че вече и тук (в стария Инвестор, някога имаше много начетени хора, с които съм спорил, с удоволствие ...) няма нормални хора, с мнение...
          останаха само шепа платени мизерници ...
          А дори и те, вече са на съвсем примитивно ниво...
          Е, няма да се зачерня, ..но натъжава ...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Нали!
            С деветмилиметровите пистолетни патрони.
            Мнооого тежък снайпер. Почти като американските 50 калиброви.
            ЦАРСТВОТО НА ГОБЛИНА

Лошите са тези, които сами се наричат отряди за "самозащита". Появиха се миналата седмица и ходят с камуфлажи най-обикновени. Започнаха да съпровождат руските военни и да бъдат като техни гардове. Ако припариш до руски войници, те очакват много лоши неща. Блокират улиците, затварят сгради, само и само да няма досег на хора до руснаците. Те не са нито военни, нито наемници. Нисък клас хора, пияници. Организирани са и спонсорирани от руснаците. Те са разделени на 3 групи. Някой от тях носят жълто черни ленти, които наподобяват на георгиевски ленти (на руски - "георгиевская ленточка") - използвани са през ВСВ, нещо като медал за храброст или от сорта. Хората с тези ленти са най-ужасни. Те са без работа, без препитание и явно тази наемна работа е единственият им шанс за живот. Стоят по улиците на големи групи бият журналисти и често им взимат техниката. Втората група носи ленти на ръцете, от които ми стана ясно че са се провъзгласили за Автономна армия на република Крим. Те са по-опасни, защото носят оръжия. От миналата седмица всъщност вече всички имат оръжия.

Вече има и много хора, които напускат Крим. Влаковете са пълни, а за да се опиташ да отпътуваш трябва да резервираш поне седмица по-рано. На летищата и гарите е нещо страшно. Вече е опасно да се ходи там, защото дори не можеш да си сигурен, че ще тръгнеш. Аз не смея да отида. Въоръжените наемници могат да те отвлекат и ограбят, а полицията не върши никаква работа. Вчера гледах репортаж по "Си Ен Ен", как полицията се отдръпва от тези наемници докато вършат поредното престъпление. Оставят ги да си вършат каквото искат. Не се интересуват кой си. Много хора тук си мислят, че присъединяването към Русия е добро нещо. Мен ме напaднаха цели два пъти, както казах откакто съм тук, не знам на това как му викаш добро. Вчера не летището в Симферопол трябваше да пристигне някаква важна клечка и имаше още няколко колеги, които да снимат. Изведнъж около себе си видях, че вече няма нито една камера. докато се усетя, че нещо става, върху мен скочиха тези от тайната полиция с тъмните униформи. Прибраха ме и ме разпитваха откъде съм, кой съм. Нещо, което за мен не е нормално. Казах им къде съм отседнал, а като ме пуснаха голяма част от техниката ми беше счупена. Лаптопа ми слава богу беше невредим, но ми бяха взели картите памет, което за мен си е трагедия, защото снимам много, а голяма част от кадрите бяха на тези карти. Поискаха ми $500, за да си ги взема обратно. Което на шега да кажем е добра цена, защото една такава карта ми струваше към 2000 евро. За жалост банкоматите тук вече са празни. Хората се редят на опашки по 2 часа пред някой банкомат, за да се опитат да вземат някакъв кеш. В банкоматите, които са извън града дори, няма пари. Ситуацията е много лоша.

http://offnews.bg/news/%D0%98%D0%BD%...B5_309842.html

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
              И? Свиквай, в цивилизования свят е така...
              Теб ако ти харесва, то на мен не.Как ще обясниш на децата си такова нещо????
              Слава Великому Сталину!

Коментар

• Първоначално изпратено от Майор Деянов Разгледай мнение
                http://www.blitz.bg/news/article/255822

И? Свиквай, в цивилизования свят е така...

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
                  Винторез - тежък снайпер???! Под патрон 9Х39мм. Понякога ме разсмиват много!!!
                  Нали!
                  С деветмилиметровите пистолетни патрони.
                  Мнооого тежък снайпер. Почти като американските 50 калиброви.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• http://www.blitz.bg/news/article/255822

Слава Великому Сталину!

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                      Икономическия модел на Бтлгария е същия като на раша. Що се чудиш?
                      Ама... Май и на САЩ и на Германия са същите икономически модели, кат гледам тази седмица, кво стана и при тях?!
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Абе защо днес бфб-то се пльокна така? Човек ще си помисли, че не ние правим военоморско учение до Крим, а руснаците правят военоморско учение до Резово?!
                        Икономическия модел на Бтлгария е същия като на раша. Що се чудиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                          Да се разкарат всички главни прокурори, които не изпълват със съдържание термина "възбуждане" на наказателно преследване ...

Коментар

Има си тема с анкета по въпроса http://www.investor.bg/forum/showthr...85#p1394801020 там свободно можеш да изразиш своето виждане, къде сме ние...

Коментар

• Да се разкарат всички главни прокурори, които не изпълват със съдържание термина "възбуждане" на наказателно преследване ...

Yeah

Коментар

не бе направо зелени човечета са видяни около БФБ.то
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X