Първоначално изпратено от коки
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от bocman Разгледай мнениеКакви пехотинци, какви кораби бе хора! Къде ги видяхте тези десантчици?
Щабния кораб на ВМС на САЩ напусна акваторията на Черно море още в понеделник вечерта след като му изтече "лимита" от 21 денонощия, а фрегатата "ближе рани" още от 12 февруари (небоеспособна, на ремонт) в турското пристанище Самсун, след като заседна в плитчина при маневра...
Питай директно Колчо Слепеца
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЕ добре де, цари хаос, така е. Ама е нормално - янукович избяга много бързо, а покрай това и всички които бяха начело на милиция, беркут, други разни служби... Що избягаха?... Предполагам че и това ще се оправи скоро.
...
Провокативен викашшш. Ами опитай да направиш прост паралел - и в Крим и в Кърджали има компактно население което е с различно самосъзнание от 'официалното'. И на двете места езика който говорят не е разрешено да е официален.
Даже по-лошо - в кърджалийско са мюслита. И сега кажи, що да е провокативен?
Ми не се ли сещаш че след като много руснаци живеят в България, ако направят компактни квартали във Варна, то след време любимите ви рашки могат да предявят претенции за присъединяване към раша?
...
Или щом е към раша - може.
ок ... нека се поплюем профански тогава
бъди ЗДРАВ !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеГледам линка който пуснахте за мероприятието в Симферопол. Прави ли ви впечатление, че няма нито една жена на проруския митинг? Преобладават мъже в боеспосбна възраст някъде 25-40 години.
Коментар
-
Руснаците се подготвят за Крим.
Каква евентуално може да бъде разценировката:
1. Иницииране на погроми в Крим, Севастопол, Симферопол и други руско-населявани територии финансирани щедро от Руснаците.
2. Контра-преврат в тези райони - местни дружини вземат властта - ясно кой поръчва музиката.
3. Кримската рада гласува за разделянето от Украйна.
4. Сериозни сблъсъци на про-укранински настроени граждани и руско-организираните отряди.
5. Намеса на милицията за разстърваване на простестиращите.
6. Вой до небесата на Руснаците в тез райони, че биват бити, малтретирани и убивани.
7. Русия, под предлог защита на руснаците по тези райони изпраща дивизии, удобно вдигнати в бойна тревога да защитят руснаците там.
8. Следва руска окупация на 1/3 до 1/2 от Украйна.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение...
Да, официално кораба беше във връзка (???) с олимпиадата ...
Така де, в международни води е ...
То и ученията се провеждат на руска територия ...
Да, би трябвало да са украински граждани...
В момента Украйна НЯМА ДЪРЖАВНА ВЛАСТ, няма милиция, полиция,
жандармерия... За армията, за сега нищо не се чува...
Сотните на площада в Киев НЕ МОГАТ да гарантират реда и спокойствието на населението в цялата страна ...
ЗАТОВА, за териториалната цялост говорят всички. И в Киев и в Крим и в Лвов... Навсякъде.. В момента там цари ХАОС...
За ескалация говори Ярош - Десния сектор, Кримските татари, Изтока и запада на страната ... Всички..
Под инкриминиране, се имаше предвид (по статии от мрежата афкорс) изказвания на Яценюк и Десния сектор, за забрана да се говори на този език...
(не си толкова невеж, да ти се обясняват тези неща.. не си глупав човек, не се прави и на луд..)
Раздаването на руски паспорти в Крим, не е редно...
Ако някой иска гражданство на някоя държава (включително и на Русия) - има си ред за тая работа...
Питай Депардийо...
Относно ОТКРОВЕНО ПРОВОКАТИВНИЯ въпрос, дали населението на Кърджалийско, може да се присъедини към друга държава, ще ти кажа, че не виждам какво общо има това с Украйна....
...
Провокативен викашшш. Ами опитай да направиш прост паралел - и в Крим и в Кърджали има компактно население което е с различно самосъзнание от 'официалното'. И на двете места езика който говорят не е разрешено да е официален.
Даже по-лошо - в кърджалийско са мюслита. И сега кажи, що да е провокативен?
Ми не се ли сещаш че след като много руснаци живеят в България, ако направят компактни квартали във Варна, то след време любимите ви рашки могат да предявят претенции за присъединяване към раша?
...
Или щом е към раша - може.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеАко може да се вярва на укипедията:
Кримските татари са останки от Османската импария и дълбоко мразят Русия която е завладяла раиона , иначе и сега там щеше да е арабски район.
Исторически Крим е център на Татарския султанат (със столица Бахчи-Сарай), васален на Османската империя, завладян от Русия през 1783, като султаните (т. нар. Гираи, име на династията), както и голяма част от населението се преселват в пределите на Османската империя. Затова ако погледнеш българската история има татарски султан в Добруджа, в Карнобат и няколко други села в Източна Стара планина.
А причината да мразят Русия е най-вече Сталиновата политика през ВСВ да разселва население и цели народи, каквато е съдбата и на татарите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеАмериканския кораб доколкото знам беше там във връзка със съдействие по сигурността на Олимпийските игри. Иначе ми звучи тъпо- един кораб с пехотинци седи в Черно море... Що да седи кораб с пехотинци там?!? А и друго - дори и да седи кораб с пехотинци там, предполагам не си забравил че Черно море не е вътрешно за раша или който и да било, има и международни води. Едва ли е в руски или украински териториални води.
Щабния кораб на ВМС на САЩ напусна акваторията на Черно море още в понеделник вечерта след като му изтече "лимита" от 21 денонощия, а фрегатата "ближе рани" още от 12 февруари (небоеспособна, на ремонт) в турското пристанище Самсун, след като заседна в плитчина при маневра...Last edited by bocman; 26.02.2014, 16:24.
Коментар
-
Информация за размисъл
Руската рубла се обезцени рекордно спрямо еврото
http://www.dnevnik.bg/biznes/2014/02...priamo_evroto/
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеНа живо > http://rt.com/on-air/crimea-protest-russian-support/ от Симферопол най-голям град на Автономна република Крим, Украйна
При преброяването на населението през 2001 в републиката живеят 2 033 700 души, като националният състав на населението е следният:
руснаци (58 %),
украинци (24 %),
кримски татари (13 %),
беларуси, евреи, немци, караими, арменци, българи, гърци, цигани и др. Населението на отделния град Севастопол е 378 хил. души (2005).
Според данни от преброяването на населението през 1939 в Крим е имало 1 126 429 души население, от които 51,5% руснаци и 25,9% — кримски татари. Украинци е нямало .....странно
Кримските татари са останки от Османската импария и дълбоко мразят Русия която е завладяла раиона , иначе и сега там щеше да е арабски район.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеАмериканския кораб доколкото знам беше там във връзка със съдействие по сигурността на Олимпийските игри. Иначе ми звучи тъпо- един кораб с пехотинци седи в Черно море... Що да седи кораб с пехотинци там?!? А и друго - дори и да седи кораб с пехотинци там, предполагам не си забравил че Черно море не е вътрешно за раша или който и да било, има и международни води. Едва ли е в руски или украински териториални води.
...
Ами станало е, ама то руснаци живеят и в България доста, в САЩ също.
Но доколкото знам, 'руснаците' там са украински граждани, не са руски поданници взети в плен? Не съм чул също за физически заплахи, чувам че в Киев са притеснени от евентуална ескалация водеща до разбиване на страната.
А за разбиване говорят руснаците.
"Инкриминиране" - какво имаш впредвид? Да не би това че в Украйна официалния език е украинския, а не руския?
Я по-добре кажи какво мислиш за раздаването на руски паспорти в Крим - щото някои биха казали "груба намеса във вътрешните работи"
И още нещо Какво мислиш по въпроса за компактното турско население в Кърджали, дали могат и те като онези в Крим да се отцепят и да се присъединят към Турция? Май нещата са несравними - в държавата Турция не са азиатски диваци като на едно друго място...
Да, официално кораба беше във връзка (???) с олимпиадата ...
Така де, в международни води е ...
То и ученията се провеждат на руска територия ...
Да, би трябвало да са украински граждани...
В момента Украйна НЯМА ДЪРЖАВНА ВЛАСТ, няма милиция, полиция,
жандармерия... За армията, за сега нищо не се чува...
Сотните на площада в Киев НЕ МОГАТ да гарантират реда и спокойствието на населението в цялата страна ...
ЗАТОВА, за териториалната цялост говорят всички. И в Киев и в Крим и в Лвов... Навсякъде.. В момента там цари ХАОС...
За ескалация говори Ярош - Десния сектор, Кримските татари, Изтока и запада на страната ... Всички..
Под инкриминиране, се имаше предвид (по статии от мрежата афкорс) изказвания на Яценюк и Десния сектор, за забрана да се говори на този език...
(не си толкова невеж, да ти се обясняват тези неща.. не си глупав човек, не се прави и на луд..)
Раздаването на руски паспорти в Крим, не е редно...
Ако някой иска гражданство на някоя държава (включително и на Русия) - има си ред за тая работа...
Питай Депардийо...
Относно ОТКРОВЕНО ПРОВОКАТИВНИЯ въпрос, дали населението на Кърджалийско, може да се присъедини към друга държава, ще ти кажа, че не виждам какво общо има това с Украйна....Last edited by Колчо Слепеца; 26.02.2014, 16:13.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoio68 Разгледай мнениеАбе къде е ravnovesieДа не би петела във Вашингтон да се е успал
Ама защо не питаш например:
АБЕ МАКС КЪДЕ Е?
Коментар
Коментар