If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По-скоро са ВДВ, май Псковската дивизия е сменила временно местоположението си. По-интересно, обаче, е какво прави ЧФ.
Може и ВДВ да са. То в Крим няма защо да се пращат чак Спецназ. Няма такъв противник. Пък и задачата е по-скоро охрана на реда, което не е в задачите на Спецназа.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Ех къде е Равновесие да ни обясни как самолетоносача на САЩ като стигнел близо до черно море всички Руснаци ще си подвият опашките , даже Путин ще се изнесел от Кремъл.....смях , смях ......
Със сигурност Русофобството го надминава съдеики по теб , издигнал си се до недостижими висоти
Що реши, че съм русофоб? Даже наоборот със сигурност съм повече русофил от теб, най-малкото като познаване на Русия и руската култура...
Виж ти ме биеш в категориите съветофилство, путинофилство и възхищение пред руския империализъм и милитаризъм (които, разбира се, са отрицателната страна на Русия и руското)...
По-скоро са ВДВ, май Псковската дивизия е сменила временно местоположението си. По-интересно, обаче, е какво прави ЧФ.
Ех къде е Равновесие да ни обясни как самолетоносача на САЩ като стигнел близо до черно море всички Руснаци ще си подвият опашките , даже Путин ще се изнесел от Кремъл.....смях , смях ......
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Никой не може да ме убеди, че хората с военни униформи без отличителни знаци, които в момента контролират границата, летищата и другите важни обекти в Крим, са някакви паравоенни формирования.
Абсурд. От 6500 км се вижда че са професионални елитни военни. Най-вероятно от Спецназ.
В края на краищата защо Русия ще ги храни тези Спецназ, ако не за такава ситуация?
Вагинална гъбичке , на теб квото и да ти се каже няма да ти стане ясно.....не те виня за това , еволюцията е виновна.
Според Дарвин има още много път да извървиш до хомо сапиенс за да вземеш да вдяваш за кво иде реч.
Разбирам, че не искаш да отговориш. Та контекста е Междусъюзническата война и последвалата Първа световна и по-точно пагубната роля на Руската империя по отношение на българския национален въпрос.
Формален повод е поведението на ген. Радко Димитриев и изборът му да напусне поста си на посланник в Петербург и да постъпи на активна служба в Руската армия и да воюво против собствената си родина! Не е единствен пример на национално предателство в полза на любимата ви матушка.
И отново за такива като теб: Русофилството у нас стига до идиотство!
Кое точно е станало ясно, защото в онзи цитат аз не видях нищо извадено от контекста. Обясни, кое точно е извадено от контекста.
А знаеш ли какъв е контекста?
Айде ще ти помогна, МК обяснява, че самият той е русофил, НО и български патриот, за разлика от онези русофили, за които матушката е винаги права, дори когато това означава грубо погазване на българския интерес.
А и не отговори, "Който ни освободи, той ще ни пороби."
Морковче, чий са тези думи?
Какъв е бил Левски? кои е Левски, знаеш ли изобщо ??
Както стана яспо преди няколко дни , когато пак го беше постнал това , е извадено от контекстра на цялата мисъл.
Кое точно е станало ясно, защото в онзи цитат аз не видях нищо извадено от контекста. Обясни, кое точно е извадено от контекста.
А знаеш ли какъв е контекста?
Айде ще ти помогна, МК обяснява, че самият той е русофил, НО и български патриот, за разлика от онези русофили, за които матушката е винаги права, дори когато това означава грубо погазване на българския интерес.
А и не отговори, "Който ни освободи, той ще ни пороби."
Как кой бе, факи , гаки, вагиналната гъбичка и сие смятат че са Амариканците.
Затова сега от благодарност мият чинии в мак доналдс ...един вид връщат жеста.
Още веднъж, специално за моркова - думите на митрополит Методий Кусев: "Русофилството у нас стига до идиотство."
И още един гениален българин: "Който ни освободи, той ще ни пороби."
А всъщност САЩ трябва да препоръчат на гражданите си да не пътуват в Киев и Лвов.
Щото там безчинстват фашизирани банди.
В Крим цари ред и спокойствие. Всички бандюги са се изпокрили в дупките си. Щото Спецназ не се шегуват.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар