IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Русия избивали цвета на нацията, пък в САЩ всичко наред а стига бе

Относно имиграцията , по тая твоята логика Германия и Англия са най-мизерните държави....исторически през последните 100-200 години са имигрирали 90% от населението та.....
    това го писах преди три дни....
    почваме
    Щатите .. англичани ,ирланци ,германци ,негри ,кули , испанци , пуерто риканци , французи и индианци...
    Канада.. англичани ,французи индианци...
    мексико... индианци и испанци..
    цяла Южна Америка... испанци ,португалци ,негри и индианци...
    Австралия... каторжници...
    Та стигаме ,до това ,че Англия ,Испания ,португалия ,Франция и германия ,Ирландия ..са най тежките стравни за живеене..
    Ами колко българи са емигрирали по румъния ,Русия по турско....

Тези в украйна на кой са наследниците....

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
      Не ми се вярва, Чечня ще им се стори песен... Естествено ще прегазят набързо Украйна, но след това ще гърмят бомби в Москва и Петербург на всеки 15 минути...
      Остави тая работа.
      Колкото сега гърмят бомби в Крим
      От пияни Поляци терористи не става , това не ас тъпите арабески само с алах в главата.
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
        Не ми се вярва, Чечня ще им се стори песен... Естествено ще прегазят набързо Украйна, но след това ще гърмят бомби в Москва и Петербург на всеки 15 минути...
        а защо смяташ, че украинци и руснаци ще воюват ?
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
          Вчера ви писах, че може да се открие втори фронт срещу Иран.
          Значи, от вчера излезе новина, че Израел заловил някакви кораби с Ирански ракети. После някакви работи, че на изчезналия пътничестки самолет до Виетнам имало двама иранци с крадени паспорти. НАТО правят учения, АУАКС-и ще летят над Полша и Румъния..., руските десанчици от днес и те някакви учения.... Сега топла новина, че зад атентата от Локърби стояли иранците, а не либийците.
          Сега усещате ли накъде задъхва вятъра.

"Зад атентата над Локърби стои Иран, а не Либия"
          http://news.ibox.bg/news/id_1624253341
          А сега , значи извиняваи Кадафи че те утепахме ти не беше виновен за атентата нищо че отнесе години имбарго и т.н..
          Между впрочем както и извиняваи Садам че те отрепахме и за твоите оръжия за масово поразяване сбъркахме.
          Трябва да се радвате че ви е утрепала великата демокрация и нравствена сила САЩ Това че сега ви владеят нефтените полета е много случаино съвпадение ...ма много случаино.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            Ако се наложи и в Киев ще кацнат..
            Този път нещата са дебели ...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              знаеш ли колко руснаци (при това суперквалифицирани) бегаха при първа възможност след перестройката
              Да са избягали, да са избягали, колко %-та да са избягали?!... Като плещиш разни глупости поне даваш ли си сметка от "демократична" България колко избягаха? Преди 1990 г. бяхме 8,5 милиона. Сега нямаме и 6. Всеки 4-ти българин е избягал от "демократична" България?!... Какво да прави тук след като няма какво да яде и няма никаква работа?
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Самоназначилото се правителство на превратаджиите е пред финансов колапс. Повечето части на украинската армия не молучават заплати вече втори месец. Започнал е и недостиг на храна по военните поделения... Хамериканосите и барозовците трябва спешно да се бръкнат в джобовете с няколко милиарда и то безвъзмездно, щото иначе не само Крим и Източна Украйно, но и цялата Украйна ще мине към Русия!
                Не получават пари от хазната...
                сега олигарсите ще платят за НАЧАЛОТО ...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                  Вчера ви писах, че може да се открие втори фронт срещу Иран.
                  Значи, от вчера излезе новина, че Израел заловил някакви кораби с Ирански ракети. После някакви работи, че на изчезналич пътничестки самолет имало двама иранци с крадени паспорти. НАТО правят учения, руските десанчици от днес и те някакви учения.... Сега топла новина, че зад атентата от Локърби стояли иранците, а не либийците.
                  Сега усещате ли накъде задъхва вятъра.

Тотален булшит, това няма как да стане, напротив, лагерите на противостоене вече се оформят, при това на база реалполитика.
                  След като Индия застана на страната на "легитимните интереси на Путин в Украина", и след като все повече се говори за отслабване санкциите спрямо Иран, просто няма как Иран да застане в Путлеровия лагер или пък някой да направи така, че Иран да застане в същия лагер...

А позицията на Индия според Вас как ще повлияе на позицията на Китай.....

Коментар

русия избивали цвета на нацията, пък в САЩ всичко наред а стига бе
                    сащ имат програми за стипендии с които смучат мозъците от света

това, че със сила налагат волята си и заради техните войни загинаха милиони по света.... спор няма!
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                      само дето болшевиките системно избиваха цвета на нацията и си развалиха ген фонда....

знаеш ли колко руснаци (при това суперквалифицирани) бегаха при първа възможност след перестройката

пак ви казвам не съм фен на САЩ, но айде не ми хвалете Руския режим, защото ако днес двустранно свалят визовия режим САЩ и Русия ... ще видите милиони в посока загнилия капитализъм......
                      Русия избивали цвета на нацията, пък в САЩ всичко наред а стига бе

Относно имиграцията , по тая твоята логика Германия и Англия са най-мизерните държави....исторически през последните 100-200 години са имигрирали 90% от населението та.....

Коментар

• Вчера ви писах, че може да се открие втори фронт срещу Иран.
                        Значи, от вчера излезе новина, че Израел заловил някакви кораби с Ирански ракети. После някакви работи, че на изчезналия пътничестки самолет до Виетнам имало двама иранци с крадени паспорти. НАТО правят учения, АУАКС-и ще летят над Полша и Румъния..., руските десанчици от днес и те някакви учения.... Сега топла новина, че зад атентата от Локърби стояли иранците, а не либийците.
                        Сега усещате ли накъде задухва вятъра.

Last edited by d333; 11.03.2014, 11:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

да не е само Киев....

Ако се наложи и в Киев ще кацнат..
                          Този път нещата са дебели ...

Коментар

Ако ще сравняваш исторически да си припомним че Руснаците завземат далечния изток и християнизират местните без да ги избиват.

Горките индианци в САЩ са имали многооо по - печална участ. Та за избити народи в исторически план нещата изобщо не са толкова безспорни колкото ги изкарваш
                            само дето болшевиките системно избиваха цвета на нацията и си развалиха ген фонда....

пак ви казвам не съм фен на САЩ, но айде не ми хвалете Руския режим, защото ако днес двустранно свалят визовия режим САЩ и Русия ... ще видите милиони в посока загнилия капитализъм......
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Самоназначилото се правителство на превратаджиите е пред финансов колапс. Повечето части на украинската армия не молучават заплати вече втори месец. Започнал е и недостиг на храна по военните поделения... Хамериканосите и барозовците трябва спешно да се бръкнат в джобовете с няколко милиарда и то безвъзмездно, щото иначе не само Крим и Източна Украйно, но и цялата Украйна ще мине към Русия!
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Тои чукча писател не читател, споменах християнски ценности в контекста на цяла цялата европеиска раса населяваща северна америка, Европа и Русия и бамното и превземане от мюсюлмяните чрез раждаемост. За демокрация , запад , социализъм и т.н. изобщо не съм говорим но вагинална гъбичка като теб не можа да схване поста ми.......

Относно християнските ценности на базата на които е построен съвременния свят в койжо живем , ми чети библията дано схванеш нещо но дълбоко се съмнявам......
                                Че си чукча, чукча си, ама що реши, че си писател...

А ти прочети, прочети, има какво да научиш, може да ти помогне за един вид самопознание...

Коментар

Working...
                                X