IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
    1. Със сигурност са повече, отколкото радикалните мюсюлмани в Русия
    2. Със сигурност са много по-децентрализирани от тях.
    3. Със сигурност са не по-малко фанатични.
    4. Успокоителното е, че не биха се активизирали заради Крим и Малки части от Източна Украйна, но при окупация на цялата държава или големи части от нея...
    с първите три точки ВЪОБЩЕ не съм съгласен ...
    Биха се "активизирали", само при команда от ТРЕТА страна.(както се случва НАВСЯКЪДЕ по света в поселдните няколко години на еднополюсен свят..)
    УСА имам предвид.
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• В един театър внезапно се запалиха декорите. Шутът излезе пред завесата, за да съобщи това на публиката. Всички сметнаха съобщението за шега и заръкопляскаха. Той го повтори – заръкопляскаха още по-бурно. По същия начин, струва ми се, ще загине и светът: под всеобщи аплодисменти.” (Киркегор, „Или – или”)

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/03/...t_referenduma/

Бухууу, нещо май са нашокали канчето на нашите от ЕС.
        Особено последните 2-3 изречения да бъдат толкова ясно артикулирани от член на сегашния кабинет е направо...изненадващо

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
          Муахахахахаха, сигурно колкото боливийците искаха Че и Фидел да ги "освободят".....
          Тези тримата знаеш ли кои са?

Муахахахахахаха.... А ето и една снимка от съвременна Боливия...

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            тези МНОГО ДАЛЕЧ не са милион...
            Има ги, но са пренебрежимо малко ...
            1. Със сигурност са повече, отколкото радикалните мюсюлмани в Русия
            2. Със сигурност са много по-децентрализирани от тях.
            3. Със сигурност са не по-малко фанатични.
            4. Успокоителното е, че не биха се активизирали заради Крим и Малки части от Източна Украйна, но при окупация на цялата държава или големи части от нея...

Коментар

казашки атамани, махновци и пр. останки от миналото.
              тези МНОГО ДАЛЕЧ не са милион...
              Има ги, но са пренебрежимо малко ...
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• А това е изявление на вицепремиер на Русия, не е на някой сульо.
                Русия ще използва ядрено оръжие в случай на нападение

Русия ще използва ядрено оръжие в случай на нападение. Това заяви руският вицепремиер Дмитрий Рогозин, цитиран от няколко украински медии.

“Никога не сме подценявали ролята на ядреното оръжие, оръжието на възмездието като велик изравнител на шансовете”, казал Рогозин. По думите му възможността за използване на ядрено оръжие остава основен фактор за сдържане на провокациите и агресията по отношение на Русия.Междувременно руската армия систематично се окопава в Крим.
                Русия много добре осъзнава, че е много назад във военно отношение от САЩ, особено в една конвенционална война.
                И за това няма да се поколебае да използва ядрено оръжие. От Украйна назад Русия няма къде да отстъпва.
                А пък американците, ако искат да донесат демократичните си ценности на Украйна, то ще ги донесат с ядрени ракети. И украинците ще станат едни много мъртви "демократи". Както и милиони руснаци и американци.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Самите украинци ще искат руснаците да ги спасят от хаоса! Вече се чува, че дори жителите на Киев са настръхнали срещу погромаджиите и пучистите! Обикновения човек не обича хаоса. А хаоса в Украйна тепърва предстои.
                  Мастъре прочети още веднъж- не става дума за обикновените хора, а за такива, изживяващи се като казашки атамани, махновци и пр. останки от миналото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    Самите украинци ще искат руснаците да ги спасят от хаоса! Вече се чува, че дори жителите на Киев са настръхнали срещу погромаджиите и пучистите! Обикновения човек не обича хаоса. А хаоса в Украйна тепърва предстои.
                    Муахахахахаха, сигурно колкото боливийците искаха Че и Фидел да ги "освободят".....

Коментар

Никой не говори за обикновените украинци, но доколкото им познавам историята и народопсихологията съм сигурен че има поне 1 млн. фанатични националисти готови да убиват руснаци и без повод, а какво остава ако и има защо.
                      А останалите 44 милиона украинци... които са руснаци?!
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Не ми се вярва, Чечня ще им се стори песен... Естествено ще прегазят набързо Украйна, но след това ще гърмят бомби в Москва и Петербург на всеки 15 минути...

Коментар

Никой не говори за обикновените украинци, но доколкото им познавам историята и народопсихологията съм сигурен че има поне 1 млн. фанатични националисти готови да убиват руснаци и без повод, а какво остава ако и има защо.
                          къде са се кротнали сега....че ги няма... тези един милион..

Коментар

• Никой не говори за обикновените украинци, но доколкото им познавам историята и народопсихологията съм сигурен че има поне 1 млн. фанатични националисти готови да убиват руснаци и без повод, а какво остава ако и има защо.

Коментар

Не получават пари от хазната...
                              сега олигарсите ще платят за НАЧАЛОТО ...
                              Няма луди, които да дават пари без да получават нищо. С какво смяташ, че ще им платят превратаджиите? С обещания за приватизация под масата ли?

Коментар

а защо смяташ, че украинци и руснаци ще воюват ?
                                На тоя етап само вербална воина от Украина виждаме, като се добрлижат Руски и Украински части , Украинците или се предават или направо преминават на страната на Руснаците......
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X