IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Чудесен пример за путиноидна пропаганда...
    Не е за Вас (няма да го разберете)...
    игнорирайте линка ...
    Здраве и щастие Ви желая ...
    Да живее СВОБОДАТА И ДЕМОКРАЦИЯТА !!!
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      Чудесен пример за путиноидна пропаганда...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        чакай ,нали защищавате тезата ,че два милиона елитни българи са отишли в ЕС и Щатите и се справят ....а тук материала е ....шит..
        Тези елитни българи комунисти ли са били....
        99% от тях не са. оправят се с работа хората, но не работят за Баневи, Златеви, Божкови и Сие едър бизнес

има една малка част като Гущеров например, които с крадените пари се устроиха добре в Швейцария и Австрия

ако те кефи Гущеров и Овчаров то определно руските олигарси и руския модел е създаден за теб... ако не те кефят вземи премисли преди да браниш като матросов на амбразурата модел при който милионерите се събуждат една сутрин милионери или милиардери с активи за милиарди....

разликите не са големи, но мащаба е друг...
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• http://topwar.ru/41178-zapiski-zhitelya-kieva.html

...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Президент Литвы Даля Грибаускайте сказала, что Россия, начавшая военные действия в Крыму, даже не думает об отступлении и сохранении своего достоинства. "Кое-кто говорил, что сейчас нельзя сильно давить на Россию – чтобы дать ей возможность сохранить лицо и оставить "стратегию отступления". Европе нужно сохранить свое лицо, а не России, которая этого делать не собирается. Лица у России давно уже нет – есть лишь лицо Путина", – сказала Грибаускайте.

http://ru.delfi.lt/news/politics/pre...#ixzz2ve5qZR5c

– Но если Россия является заложницей больной личности, тем более неприятно, ведь ситуация по сути напоминает 1938 год, когда Германия, спасая немецкоговорящий край в Чехословакии, захватила, проверив, таким образом, реакцию запада на захват Польши. И нынешнему Кремлю, к примеру, Куршская коса может показаться неудобно удаленной от Литвы. Русскоязычных граждан там около 1%. Может ли Литва быть уверена, что Москва не захочет приехать их спасать из Калининграда на гуманитарных грузовиках?

– Как я упоминала в самом начале, нам повезло – мы уже 10 лет являемся членами НАТО, мы видели реакцию через 2 дня. После беседы у нас появились дополнительные истребители, их сейчас 10 вместо 4. То же самое происходит и на территории Польши. Если будет необходимость, их будет и больше: если потребуются, будут и корабли в Балтийском море, которые будут нас охранять.

Конечно, оказывают иное влияние – через наших политиков, через СМИ, путем пропаганды, через определенные деньги и даже коррупцию, быть может, пытаются дестабилизировать положение в нашем регионе, в странах и т.д. Но это уже другие меры, это не военные, которые страна не может использовать против страны НАТО. (...) Мы знаем, что защищены 5 ст. НАТО, тут бояться нечего, самое главное – никогда не надо бояться агрессора, поскольку ему именно это и нужно. Каким бы ни было государство, его размер, мы должны знать, что во второй раз совершить историческую ошибку не сможем: мы должны оказать сопротивление и выстрелить, если кто-то попытается нас оккупировать.

http://ru.delfi.lt/news/politics/pre...#ixzz2veBT2iL5
            Last edited by kandid; 11.03.2014, 12:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
              Монти, стига се прави на улав- сегашният българин няма почти нищо общо с този от преди комунизма, ценностната система на хората беше подменена и в днешна България назначени мижитурки командорят обикновените мижитурки- нормални хора вече няма
              Ценности Кубрате, вече НЯМА ...
              само бънани, дънки и самолетни билети ...( от де се взимат парите за тях, пропуснаха да споменат ...)

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                Монти, стига се прави на улав- сегашният българин няма почти нищо общо с този от преди комунизма, ценностната система на хората беше подменена и в днешна България назначени мижитурки командорят обикновените мижитурки- нормални хора вече няма
                чакай ,нали защищавате тезата ,че два милиона елитни българи са отишли в ЕС и Щатите и се справят ....а тук материала е ....шит..
                Тези елитни българи комунисти ли са били....

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Да, Кире. Уви така ще е. Тонът бе зададен чрез пропагандата тип ЦНН. Взеха да наричат войните с термина "конфликт" и хората взеха да гледат на тях като на реалити шоу по тАлавизора.. Така ще е докато някой "конфликт" не засегне и тях самите.

Не разбирам телешкия възторг на разни шушуминги в този форум, че ЕС спирал Южен поток? Когато Русия спре газта за Украйна, защото украйна е фалирала и няма с какво да плаща доставките, нашата икономика ще рухне също като Украинската!
                  +10

Да ...

Коментар

• Монти, стига се прави на улав- сегашният българин няма почти нищо общо с този от преди комунизма, ценностната система на хората беше подменена и в днешна България назначени мижитурки командорят обикновените мижитурки- нормални хора вече няма

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                      много си зле! някъде да съм казвал, че тука сме цъфнали... напротив тая простотия наложена ни след 9.9.44 от братския СССР още ни тормози....
                      И как ни тормози.... вече 25 години...

Коментар

• Така е Форексов има хора, които се радват на човешката мъка, а после и тях ги застига

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Да са избягали, да са избягали, колко %-та да са избягали?!... Като плещиш разни глупости поне даваш ли си сметка от "демократична" България колко избягаха? Преди 1990 г. бяхме 8,5 милиона. Сега нямаме и 6. Всеки 4-ти българин е избягал от "демократична" България?!... Какво да прави тук след като няма какво да яде и няма никаква работа?
                          много си зле! някъде да съм казвал, че тука сме цъфнали... напротив тая простотия наложена ни след 9.9.44 от братския СССР още ни тормози....
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            В един театър внезапно се запалиха декорите. Шутът излезе пред завесата, за да съобщи това на публиката. Всички сметнаха съобщението за шега и заръкопляскаха. Той го повтори – заръкопляскаха още по-бурно. По същия начин, струва ми се, ще загине и светът: под всеобщи аплодисменти.” (Киркегор, „Или – или”)

Да, Кире. Уви така ще е. Тонът бе зададен чрез пропагандата тип ЦНН. Взеха да наричат войните с термина "конфликт" и хората взеха да гледат на тях като на реалити шоу по тАлавизора.. Така ще е докато някой "конфликт" не засегне и тях самите.

Не разбирам телешкия възторг на разни шушуминги в този форум, че ЕС спирал Южен поток? Когато Русия спре газта за Украйна, защото украйна е фалирала и няма с какво да плаща доставките, нашата икономика ще рухне също като Украинската!
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                              и Сорооооос! Не го забравяй!
                              Той така активизира в БГ и Левски и Бенковски и други хаймани. А после и горяните. Бе мани тая опорна точка май вече я споменахте, мини на друга.
                              Умен мъж (?) си ...
                              Но тук показваш определено ПРОФАНСКА психика ...
                              За мен е странно ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                                с първите три точки ВЪОБЩЕ не съм съгласен ...
                                Биха се "активизирали", само при команда от ТРЕТА страна.(както се случва НАВСЯКЪДЕ по света в поселдните няколко години на еднополюсен свят..)
                                УСА имам предвид.
                                и Сорооооос! Не го забравяй!
                                Той така активизира в БГ и Левски и Бенковски и други хаймани. А после и горяните. Бе мани тая опорна точка май вече я споменахте, мини на друга.

Коментар

Working...
                                X