Първоначално изпратено от markov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеРусите крайцери са с балистични ракети, силата им достатъчна да извадят Турция от играта, а и за нещастие са в Черно море, тека че Турция си знае и с трае
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеСеленте добавя: “ Ако някой е достатъчно глупав, за да си мисли за борба срещу Русия, просто трябва да си спомни какво се е случи с двамата – Наполеон и Хитлер. Руснаците няма да бъдат победени. Това не е Ирак . Това не е полковник Кадафи в Либия. Това са руснаци.
Те са въоръжени до зъби, те са технически грамотни , и те няма да се оттеглят и на сантиметър. Аз не вярвам, че политиците или военните ще се осмелят да заплашват да тръгнат на някакъв вид въоръжен конфликт с Русия , защото ако го направят , това ще постави началото на Трета световна война.
И, както е казал Алберт Айнщайн: „Не знам какви оръжия ще се използват в Третата световна война , но Четвъртата ще е с тояги камъни“.
Но Путландия вече загуби една война, а именно вече е възприемана като АГРЕСОР от цивилизования свят (разбира се, КНДР, официална Сирия, официален Иран и малко други, не са част от него)...
Всъщност и Хитлер е бил възприеман по-скоро неутрално при анексията на Судетите и Аншлуса, светът по-скоро е гледал на тези актове като на защита на немски национален интерес и немци зад граница. Когато обаче, окуражен от това възприятие на международната общност, доби смелост и премина към открита агресия, всички знаем какво се случи...
Та така, Путин призна Приднестровието (всъщност Украйна беше единствената друга държава, която ги призна) през 2006 (или 2008, не помня), после нахлу в Грузия и открито анексира 20% от територията й, а светът мълчеше и реакцията беше по-скоро неутрална към възприемане на тези актове като нещо нормално...
Днес вече имаме открита агресия към съседна страна, която е доста по-близо до Европа от Грузия в предмостието на Азия...
Така че, смятам, Путин вече изгуби войната на възприятието, ТОЙ ВЕЧЕ Е АГРЕСОР!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеИмах предвид конфликт Русия-НАТО, иначе е ясно, че никой няма намерение да воюва с тях, освен форумните плювачи, ма те са на форумния фронт и громят яко Путин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеНаи-общо казано Турция няма никакво намерение да участва в агресия срещу Руснаците. Дори словестно водещи лица от управляващата партия в Турция правиха изказвания че това са правокации срущу Русия и търсиха паралел с протестите при тях.
Турците си имат достатъчно вътрешни проблеми и достатъчно лош опит от войни с Русия че искат пак да се забъркат в нещо такова.
Имах предвид конфликт Русия-НАТО, иначе е ясно, че никой няма намерение да воюва с тях, освен форумните плювачи, ма те са на форумния фронт и громят яко Путин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеАбе така и не ми стана ясно тогава, че що му е тоя самолетоносач, като в случай на конфликт и турският флот е достатъчен, за да им създаде прилични главоболия...
Е за тва съм спрял да ги храня троловете, да копват малоумните си писания и толкоз.
Турците си имат достатъчно вътрешни проблеми и достатъчно лош опит от войни с Русия че искат пак да се забъркат в нещо такова.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеСамолетоносачите са запазена територия на Равновесие , тои ги разбира там нещата.....ти що се месиш сега
А самолетоносачите са оръдие за агресия. Абсолютно за агресия.
Не че танковите дивизии са миролюбиви.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Селенте добавя: “ Ако някой е достатъчно глупав, за да си мисли за борба срещу Русия, просто трябва да си спомни какво се е случи с двамата – Наполеон и Хитлер. Руснаците няма да бъдат победени. Това не е Ирак . Това не е полковник Кадафи в Либия. Това са руснаци.
Те са въоръжени до зъби, те са технически грамотни , и те няма да се оттеглят и на сантиметър. Аз не вярвам, че политиците или военните ще се осмелят да заплашват да тръгнат на някакъв вид въоръжен конфликт с Русия , защото ако го направят , това ще постави началото на Трета световна война.
И, както е казал Алберт Айнщайн: „Не знам какви оръжия ще се използват в Третата световна война , но Четвъртата ще е с тояги камъни“.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеСамолетоносачите са запазена територия на Равновесие , тои ги разбира там нещата.....ти що се месиш сега
Е за тва съм спрял да ги храня троловете, да копват малоумните си писания и толкоз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеФлота сигурно е избягал в Каспийско море от страх от хамериканския самолетоносач.
Или са се напоркали от страх.
Неотдавна гледах един клип, където американски военен кораб беше навлязъл в руски води непоканен. И беше буквално избутан със сила. Руския кораб направо щеше да се качи на борда на американския.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеЗа мен е по-интересно какво става с ЧФ.
Или са се напоркали от страх.
Неотдавна гледах един клип, където американски военен кораб беше навлязъл в руски води непоканен. И беше буквално избутан със сила. Руския кораб направо щеше да се качи на борда на американския.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеТрогателна липса на аргументи...
Хайде измислете нещо, някой да звънне на Шаренкова, на Олето....
Явно не напуска мислите ти тая жена...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеМоже и ВДВ да са. То в Крим няма защо да се пращат чак Спецназ. Няма такъв противник. Пък и задачата е по-скоро охрана на реда, което не е в задачите на Спецназа.
ВДВ си имат Спецназ, тоже.Що се касае до задачите, които войските там ще осигуряват, се знае само в техния ГЩ. За мен е по-интересно какво става с ЧФ.
Коментар
Коментар