IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    Ми така е, появяват се реликви пт студената война.
    Някакси го виждам като противовес на путя. Реакция на случващото се в масква.
    Специално за сащ това е реакция на слабостта на обама. Тук го наричат Obama the weak.
    Като реакция след него ще изберат някой като мит ромни. Някоя по-млада версия на роналд рейгън.
    Хич не се заблуждавай, пука им на американците за Украйна и Крим

"Икономиката, тъпако..." - ето това ще реши изборите и нищо друго !

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
      Лорде,гледай си наемите човеко,не се занимавай с щуротий дето не ги разбираш
      Казах ти един път,имаш дете,не му цакай живота и в мислите си.
      На здаровье !
      ... Или поне да пише като Майор Деянов за да не го разконспирираме.

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
        Моля ти се не ми го хвали точно тоя ръб

Ей, това годинките не прощават, съвсем се е издухал горкия

Точно той тези дни обясняваше как трябвало незабавно да бъдат предоставени противовъздушни ракети на сирийската опозиция

При положение че вече всички разбраха какво точно представлява въпросната "опозиция" и в Англия, Холандия и пр. почнаха директно да ги съдят като се връщат от там - за участие в терористична организация.

Маккейн обаче е на по-друго мнение - от него ако зависеше той сигурно и атомна бомба щеше им даде, колко му е
        Ми така е, появяват се реликви пт студената война.
        Някакси го виждам като противовес на путя. Реакция на случващото се в масква.
        Специално за сащ това е реакция на слабостта на обама. Тук го наричат Obama the weak.
        Като реакция след него ще изберат някой като мит ромни. Някоя по-млада версия на роналд рейгън.

Коментар

• Не може да се отрече обаче, че Равновесов е много ефективен трол - сума ти дни вече се занимаваме с неговите простотии докато междувременно стават доста важни неща във и около Украйна!

Така например управляващото мнозинство в Радата почва да се пропуква, до изборите като нищо може да се разпадне (ако до тогава Ярош не ги е издухал с някоя от сотните )

Доста милиарди бяха обещани, ама аз доколкото знам от един месец насам никой нищо реално не е дал, а предстои да се плаща газ, заплати, пенсии ...

Никой не коментира какви ги дробят по места олигарсите, дето станаха губернатори, или пък за какво точно ще се използва тая митична Национална гвардия, дето я стяга Парубий !!!

Много интересно става и в Европа - Аштън и Фюле са ги зафичили в девета глуха, а по повод предстоящите санкции има пълно НЕединодушие !!!

Изобщо милион интересни неща се случват докато ние циклим отново и отново около тъпотиите на Равновесов

Но явно на доста хора тук това им харесва (да си призная и аз се забавлявам на моменти)

Така или иначе тази тема в Инвестора е гола вода, поне да се повеселим малко

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            Китайците само заради тая скрап ще им налетят, от нея какви неща могат да се направят.Те вече докараха 150 грама стомана до 30 долара.Едно такова желязо -милиард.
            Ми те си правят колите с капачки за буркани, от един танк ще направят поне 100 000 автомобила.

Коментар

• Между другото аз нямам нищо против Крим да премине към Русия, ако това наистина искат хората в Крим.

Между другото мисля че ще е добра идея за един референдум София да премине към Люксембург.

Бате Пешо, ти можеш във ваше село да направиш референдум да се присъедините към Крим

Коментар

• ravnovesie

Китайците само заради тая скрап ще им налетят, от нея какви неща могат да се направят.Те вече докараха 150 грама стомана до 30 долара.Едно такова желязо -милиард.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
                  Равновесов, стига сме плямпали, давай да ходим да гърмим ТЪРБАТА бе

Хем ще се откачим веднъж завинаги от гадния Газпром, хем ще положим началото на Големи Руски Фалит!!!

Може да отскочим да гръмнем и Нефтохима в Бургас - тъй де, като няма завод няма да се внася и руски нефт! Още един гвоздей в ковчега на Джуджето
                  Що, на мен не ми харесват такива варварски методи. Така Путин ще може да се извинява по-късно с терористи. Да си влиза в криза бавно и неусетно, да се прави на велик по целия път на икономиката надолу и да не може да си намери никакво свястно външно обяснение за икономическия срив, който предстои в Русия.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                    Тъй ли Лундьо, това ли е БТР 82А, ТАНК 90А, СУ35 ......
                    смешник!
                    Виж само единия су тритцат четирий кви ги върши глупи!

http://www.youtube.com/watch?v=ZPhzercK4y4
                    Лорде,гледай си наемите човеко,не се занимавай с щуротий дето не ги разбираш
                    Казах ти един път,имаш дете,не му цакай живота и в мислите си.
                    На здаровье !

Коментар

• Първоначално изпратено от stoio68 Разгледай мнение
                      Ти освен от икономика не разбираш и от военна техника Явно не си запознат с грузинското приключение 2008 година когато на Саикашвили хамериканците му сменяха памперсите през половин час
                      Голямата гордост, 150 милиона държава води война с държава 4 милиона. Колко е велика Русия че могла да победи . Че те ако не бяха успели значи всичките са били мъртво пияни.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        37 думи без частици, предлози, междуметия и пр. и пак нищо не си казал.
                        Не става. Нямаш читава теза.
                        Или туй, или онуй. Или пък съвсем друго.
                        Скрий се анализаторе. Твоите анализи имат стойността точно на манджите на Маранди. Ама той поне от манджи що годе разбира.
                        Няма как да прецениш това, до като не мине време. Ако и след две години Русия продължава да расте, инфлацията и да е около 6% и рублата с обезценка не повече от 15% можеш да кажеш че съм сбъркал.

Ама ако рублата е над 100 рубли за евро, икономиката им е била със спад две години под ред без надежда за обръщане на тренда, инфлацията е минала вече 30% на година а средния руснак е обеднял с 30-40%. И са взели да правят редовно бюджетни дефицити. Е тогава може би ще съм бил прав

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Гордостта на Русия. 40 тонна грозна купчина стомана. Е добре могат да струпват много железо на едно място.
                          Ти освен от икономика не разбираш и от военна техника Явно не си запознат с грузинското приключение 2008 година когато на Саикашвили хамериканците му сменяха памперсите през половин час

Коментар

смешник!

Гордостта на Русия. 40 тонна грозна купчина стомана. Е добре могат да струпват много железо на едно място.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                              Да вземем Япония - много добре знаят в BOJ че за да не фалира, йената трябва да се обзецени почти 2 пъти. На какви лихвени проценти ще емитира дълг тогава и дали япончетата ще го купуват както досега? Каква ще е инфлацията? Единствения вариант за да не фалира Япония е да паднат разходите на държавата за да не се емирира нов дълг както досега..... а това е възможно само ако измрат 10 млн пенсионери или им се намалят пенсиите с 50% ако не могат да изиграят сценария с инфлацията
                              Нали, ми че тя йената вече се обезцени с 40%, япончетата, каква изненада, продължават да купуват дълг с нулева лихва, ДДС то в япония е бруталните 5%, а инфлация - е винаги можеш да направиш инфлация когато печаташ достатъчно много пари.

Коментар

смешник!

Тия не са ного интересни, виж ПАК-ФА, Армата, Рощок, по мое.

Коментар

Working...
                                X