IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    Както казва един уважаванот теб политик, ще почнат да се отнасят към държавата-бензиностанция като към такава.
    Представяш ли си да осъдят джуджето в Хага и да му боднат един шланг отзад да ходи с него да сипва бензин

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
      Тфа не знам къде му казват шестдневна война, аз съм го учил като war of yom kippur
      aaaa тфа била няква друга ч*кия. Вахти простотиите.
      Наздраве!
      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        До военен конфликт едва ли ще се стигне, но при всички положения западът няма да прости на Путин не за друго , а от пусто достойнство.
        Ще има, бря

П.П. Джуджето еВа мамата на пейзажа. Виж, че постоянно се струпват войски по всички граници.

Демек, джуджето вече не иска Крим, а още 4-5 области да "анексира".

Коментар

• Доста любопитен материал от ЕуроАктив

EU shunned from US-Russia meeting on Ukraine
          http://www.euractiv.com/global-europ...ee-news-534141

Pierre Vimont, a French diplomat who heads the bloc's foreign policy department, the EU External Action Service (EEAS), admitted failures in the Union’s handling of the current confrontation between the West and Russia over Crimea.

Въпросният Пиер Вимонт е втория човек след Аштън в Общата външна политика на ЕС !!!

Та тоя директно признава, че евробюрократите са оплескали нещата още миналия Октомври, когато са представили проблема като "Или ЕС или Митническия съюз на Русия" !!! Оказва се че можело и по-меко да подходят! Усетиха се, ама вече е късно!!!
          Украйна междувременно замина и вече сме в Студена война с Русия

А сега се жалват че не ги пускали да припарят до масата на преговорите с Русия

ОСТАВКА, некадърни брюкселски зелки
          Last edited by energetik; 17.03.2014, 00:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            Кутията на Пандора е отворена... оттук нататък какво ще се случи не е ясно, но едно е ясно, че марионетното ни правителство трябва да се юрне да копае връзка с турция и гърция за газта и да мисли за гориво за Козлодуй.

До военен конфликт едва ли ще се стигне, но при всички положения западът няма да прости на Путин не за друго , а за пусто достойнство.

много говорене, много политика, малко бизнес, забавяне на икономиката и тн

и нас ще засегне. спор няма.

що па за аец-а?

Коментар

• Кутията на Пандора е отворена... оттук нататък какво ще се случи не е ясно, но едно е ясно, че марионетното ни правителство трябва да се юрне да копае връзка с турция и гърция за газта и да мисли за гориво за Козлодуй ( да се купят запаси за няколко години преди да са хлопнали някое емарго)

До военен конфликт едва ли ще се стигне, но при всички положения западът няма да прости на Путин не за друго , а от пусто достойнство.

много говорене, много политика, малко бизнес, забавяне на икономиката и тн

и нас ще засегне. спор няма.
              Last edited by bertram; 17.03.2014, 00:50.
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Тфа не знам къде му казват шестдневна война, аз съм го учил като war of yom kippur
                aaaa тфа била няква друга ч*кия. Вахти простотиите.
                Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Голямата гордост, 150 милиона държава води война с държава 4 милиона. Колко е велика Русия че могла да победи . Че те ако не бяха успели значи всичките са били мъртво пияни.
                  Чети: Шестдневна война
                  Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
                    Хич не се заблуждавай, пука им на американците за Украйна и Крим

"Икономиката, тъпако..." - ето това ще реши изборите и нищо друго !
                    За украйна и крим им е все тая. Но анексирането на територия е прецедент, който е непознат в Европа от много години. Това е демонстрация която показва какво ги чака европейците ако подминат анексирането на крим без последствия за раша.
                    То ясно че едни санкции ще се отразят негативно и на двете страни, но ако сегане реагират, все едно казват на путя добре дошъл и по нашите земи.
                    Понеже са самодоволни задници които десетки години наред се възползваха отмощта на сащ и не отделяха достатъчно за армиите си сега дори путя да влезе и в останалата част на украйна, само ще гледат. Така или иначе, анексирането на крим върна студената война и ще им сеналожи да се преустройват.
                    Както казва един уважаванот теб политик, ще почнат да се отнасят към държавата-бензиностанция като към такава.

Коментар

• Първоначално изпратено от stoio68 Разгледай мнение
                      Що бе Маранди, ти да не боксуваш още в плажа на Айво Джима
                      Аа .. аз си къркам и гледам мача с пуканките.

П.П. Ма, голяма радост, голямо нещо - все едно са освободили българи и добавили към нас територии.

Чудо ..

Коментар

• Майтап Маранди, ти си пич, кефиш ме откакто им го хакна на нашите хевропейци заради пушенето

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Брей,

като чета БГ матрьошките оставам с впечатление, че едва ли не те са "освободили" Крим и са го ръгнали в границите на БГ-то да'е ...

Ха, наздраве!
                          Що бе Маранди, ти да не боксуваш още в плажа на Айво Джима

Коментар

• Брей,

като чета БГ матрьошките оставам с впечатление, че едва ли не те са "освободили" Крим и са го ръгнали в границите на БГ-то да'е ...

Ха, наздраве!

Коментар

• Хм, някак си остава встрани факта че Путин го подкрепят и Жириновски, и Зюганов...Общо взето нещата са ВСТАВАЙ СТРАНА ОГРОМНАЯ Редно е да полеем края на еднополюсния световен модел

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Между другото аз нямам нищо против Крим да премине към Русия, ако това наистина искат хората в Крим.

Между другото мисля че ще е добра идея за един референдум София да премине към Люксембург.

Бате Пешо, ти можеш във ваше село да направиш референдум да се присъедините към Крим
                                +1

Коментар

Working...
                                X