IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
    Така е. И всички ние много добре ги знаем тези неща. Въпросът е от къде се нароиха толкова много тролове и как може да защитават подобни смешни идеи. За мен лично е дразнещо.
    Туй са, кажи ги, 25 години. Някои стаж за пенсия навъртяха на тая служба - платен демократ. С тая либерална икономика и "неограничени възможности" за реализация какво друго да правят?

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
      И кой квичи, че има държавен преврат? И как реши, че има държавен преврат?
      имаме решение с КОНСТИТУЦИОННО МНОЗИНСТВО на Украйнския парламент, че президента трябва да си ходи. Кой викаш правил преврата?
      Я постни тук цитатите от украинската конституция да подкрепиш че било констутиционно всичко .....щото нещо ситуацията ич не навява на законност.
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
        кои са тези безименни "лидери на Източна Украина"? Или както се казваше, ТАСС е упълномощена да заяви...
        Политически лидер, губернатора на Харковска област Добкин, Ако не се разцепи Украйна бъдещ президент... Икономически лидер Ахметов

Коментар

• Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнение
          И сега какво ще стане след обявяването, че е извършен държавен преврат? Законния и демократично избран президент не е заловен, има сили които го поддържат. Превратаджиите со все парламента какво ще правят? Дали ще им се размине? Ще им трябва интернационална "демократична" силова подкрепа. САЩ далече, Русия близо...
          И кой квичи, че има държавен преврат? И как реши, че има държавен преврат?
          имаме решение с КОНСТИТУЦИОННО МНОЗИНСТВО на Украйнския парламент, че президента трябва да си ходи. Кой викаш правил преврата?
          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Така е. И всички ние много добре ги знаем тези неща. Въпросът е от къде се нароиха толкова много тролове и как може да защитават подобни смешни идеи. За мен лично е дразнещо.
            Смешно не знам, но безкрайно е тъжно да виждаме постоянно около нас такива хора, които не могат да изкарат пари за насъщния, по един достоен начин.
            Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Освен агитация и пропаганда и въпиюща простотия в стил Бойко Тиквата, в поста ти друго няма.

Когато се разследва престъпление, каквото престъпление извършиха неизвестни снайперисти в Киев, първо се задава въпроса

КОМУ Е ИЗГОДНО???

Отговорът е очевиден.
              НЕ Е ИЗГОДНО НА ЯНУКОВИЧ И НА ПУТИН!

Случващото се след убийствата Е ИЗГОДНО НА САЩ!!!
              Мръсни империалисти!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                Ха ха ха.
                таз ква боркиня против руснаците е?
                Те руснаците могат само две неща да и предложат - пари или смърт.
                Тя избира.
                Когато Газпром я напъна ,като беше премиер преди 6,7 години избра парите....
                Сега ще става президент....

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                  Включвам се с един прост отговор, на който дори и малките деца ще отговорят.
                  Преките виновници са чисто и просто едни продали се "хора", а косвените такива са другите 'хора" , които просто са купили първите. Доста парици са нужни за заплати, нали, а къде са концентрирани те, пак всички знаят.

Коментар

• И сега какво ще стане след обявяването, че е извършен държавен преврат? Законния и демократично избран президент не е заловен, има сили които го поддържат. Превратаджиите со все парламента какво ще правят? Дали ще им се размине? Ще им трябва интернационална "демократична" силова подкрепа. САЩ далече, Русия близо...

Коментар

Я, човека с ЦИКЛОСТИЛА. Повелителя на платените тролове и третото перо на ЦРУ за Европа. Що не ми отговори на въпроса, а се покри в землянката, а?

Да повторя. Кой изби милиони в Сирия, Ирак, Либия, Афганистан, бивша Югославия и в момента в Украйна? Кой, КОЙ ?

Пали циклостила и печатай отговори.
                      Включвам се с един прост отговор, на който дори и малките деца ще отговорят.
                      Преките виновници са чисто и просто едни продали се "хора", а косвените такива са другите 'хора" , които просто са купили първите. Доста парици са нужни за заплати, нали, а къде са концентрирани те, пак всички знаят.
                      Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57
                        На мен това ми е пределно ясно и няма да ме видиш никога да изкарвам руснаците бистри като сълзица. Делка се всичко и по всяка точка на света, амо това което става в момента в Украйна е мега грозно и ясно се показа, кой е обучавал въпросните паравоенни организации.

Яд ме е само, че тея тролове лъжат като ненормални, а загиват хора да му еба майката.
                        Тъй е, и промиват мозъци и подвеждат простите хорица с надежди за по-добър живот да отстояват чужди идеологии. Мъка, мъка, мъка...докога?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Разбира се ,
                          защо да се чете.....
                          Важното е линията на партията...
                          Мисля ,че Барбарончо и още 90 %.... не знаят коя е Юлия Тимошенко и какви престъпления е извършила ,но са партиини тролове и я възприемат като боркиня проти руснаците....
                          Ха ха ха.
                          таз ква боркиня против руснаците е?
                          Те руснаците могат само две неща да и предложат - пари или смърт.
                          Тя избира.

Коментар

• The Interfax news agency reported parliament speaker Oleksandr Turchynov as saying Mr Yanukovych had been stopped by border police in an attempt to flee to Russia and was now somewhere in the Donetsk region.

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-26306511

Някой спомня ли си за Чаушеску???? Защо ли имам дежа вю?
                            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                              !?!?!?!?!?
                              Бах мама му, тука се пише без да се чете.
                              За оборот както се казва.
                              Разбира се ,
                              защо да се чете.....
                              Важното е линията на партията...
                              Мисля ,че Барбарончо и още 90 %.... не знаят коя е Юлия Тимошенко и какви престъпления е извършила ,но са партиини тролове и я възприемат като боркиня проти руснаците....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                В Харков започна конгрес на проруските украински региони; Янукович не участва в конгреса 14:31
                                Харков - В Харков, индустриален град в Източна Украйна, днес започна конгрес на проруски настроените украински региони, предаде Франс прес. Присъстват руски депутати и губернатори, включително председателят на комитета за външна политика на Думата Алексей Пушков. Украинският президент Виктор Янукович, който по думите на своята съветничка се намира в Харков, не участва в конгреса. Целта на форума, в който участват около 4000 делегати, е "да се избегне кръвопролитието в регионите", каза, откривайки заседанието, губернаторът на Харковска област Михайло Добкин. В Туитър Пушков написа: "На конгреса в Харков няма нито грам сепаратизъм. Главният смисъл на изказванията е "Ние нямаме намерение да разделяме страната, ние искаме да я запазим".

Защо ние ...
                                Няколко гробарчета ... се изявават като футболни фенове и мислят со уная си работа....
                                Радваха се на всеки убит полицай и запалено учреждение...
                                Същите го мислеха и тук преди 60 дни.....
                                !?!?!?!?!?
                                Бах мама му, тука се пише без да се чете.
                                За оборот както се казва.

Коментар

Working...
                                X