IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Не са чак толкова тъпи. Идеята на резервите е да са ликвидни и да е ясно на колко можеш да ги пласираш ако ти потрябва кеш. Златото играе с +-30 % в рамките на година - това е ужасен начин да си защитаваш икономиката.
    Прав си. Далеч по-умно е да ги набиваш в долари и евро и да крепиш световната икономика чрез малоумни постове в никому неизвестен извън БГ финансов форум.

Едно е да искаш, съвсем друго е да се случва. И тъй като имам доста търговски опит и посещения в Китай, позволи ми да знам една идея повече неща за това какъв го готвят на цялата западна и европейска система, на която слугуваха дълги години.

Коментар

• Златото обезпечава парите им.Юана става ковертируем обезпечен със злато,
      наследник на долара.

Коментар

Не знам какво имаш в предвид под селски вечеринки - не съм присъствал на такива и ми е трудно да ти разбера аналогията. Не мисля че се правя на оригинален, изказвам нормални, логически свързани мисли по нормален начин. Ако някой има проблем с логиката или с нормалния изказ на български, това си е негов проблем, за който разбира се аз по никакъв начин не мога да бъда държан отговорен
        Ти, другарю, земи ни дай анализчето си, щото требе да ти кажа, че за периода, по данни, такъви, международни обезценка на рублата от 5 до 19 февруари с над 10 % има само в твоята глава. Разбрахме те тука, че се правиш на оригинален, още по-смешното е, че некой дет е на 24 г. /ми/, седи и ти вика-дай ве, а ти-ние, вие сте тъпи, селяни, нам си какви! Дубрие, аде закопайни, ама така, таковата, налЕ, с анализ ку можИ, щот ку ни можИ влизаш в графа-забавление с дохтура и оня-чоно...

Коментар

• Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
            Да де, ко да те направя, че след тоновете смехории и глупости, които натвори, сега ти остана да се пробваш на оригинален с квартални лафчета от селски вечеринки-ни стаа требе ти кажа, по ред причини.
            Не знам какво имаш в предвид под селски вечеринки - не съм присъствал на такива и ми е трудно да ти разбера аналогията. Не мисля че се правя на оригинален, изказвам нормални, логически свързани мисли по нормален начин. Ако някой има проблем с логиката или с нормалния изказ на български, това си е негов проблем, за който разбира се аз по никакъв начин не мога да бъда държан отговорен

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
              Злато колега,тонове.
              Не са чак толкова тъпи. Идеята на резервите е да са ликвидни и да е ясно на колко можеш да ги пласираш ако ти потрябва кеш. Златото играе с +-30 % в рамките на година - това е ужасен начин да си защитаваш икономиката.

Коментар

Какви истински имена, единственото което говориш са някакви работи на диалект, който както вече казах не ти разбирам
                Да де, ко да те направя, че след тоновете смехории и глупости, които натвори, сега ти остана да се пробваш на оригинален с квартални лафчета от селски вечеринки-ни стаа требе ти кажа, по ред причини.

Коментар

Путин се гордее с вас - съветската пета колона в България. Анонимни работническо селски герои работещи за издигане на интернационалния пролетариат и изкореняване на декаденстката буржоазно промишлена прослойка. Да живее перманентната революция и да се борим с контрареволюционните сили от западащия запад.
                  Нещо пак се обърка.

Коментар

• Злато колега,тонове.

Коментар

За разлика от теб, от партията ти, от цялата глупост, която се лее тук-аз съм българин, такъв съм, такъв и ще си умра. И това, че някои хора тук, ти казваме нещата с истинските им имена, а ти отказваш да ги приемеш...ми ние наш проблема!
                      Какви истински имена, единственото което говориш са някакви работи на диалект, който както вече казах не ти разбирам

Коментар

Аз няма нужда да ставам европеец, аз съм си такъв. Виж руската пета колона има голям избор - можете да станете чукчита, дагестанци, чеченци, татари, якути, и не знам още колко различни руснаци с азиатски черти и манталитет.
                        За разлика от теб, от партията ти, от цялата глупост, която се лее тук-аз съм българин, такъв съм, такъв и ще си умра. И това, че някои хора тук, ти казваме нещата с истинските им имена, а ти отказваш да ги приемеш...ми ние наш проблема!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                          Много скоро Китай ще намали до толкова валутните си резерви в долари,
                          че ще наблюдаваме филма/Бог да спаси Америка и неговите Европейски
                          съюзници.
                          И какво ще си прави резервите - ще си купил рубли ли.

Коментар

Брао, старшинка, евалата, другарю зам-полит, хвала на другаретЕ кат теб, вечна дружба, да живей, там САЩ-ЕС-МАЩ, ако додат марсианците и таквизи ши станите, налЕеЕ?
                            Аз няма нужда да ставам европеец, аз съм си такъв. Виж руската пета колона има голям избор - можете да станете чукчита, дагестанци, чеченци, татари, якути, и не знам още колко различни руснаци с азиатски черти и манталитет.

Коментар

• Много скоро Китай ще намали до толкова валутните си резерви в долари,
                              че ще наблюдаваме филма/Бог да спаси Америка и неговите Европейски
                              съюзници.

Коментар

Путин се гордее с вас - съветската пета колона в България. Анонимни работническо селски герои работещи за издигане на интернационалния пролетариат и изкореняване на декаденстката буржоазно промишлена прослойка. Да живее перманентната революция и да се борим с контрареволюционните сили от западащия запад.
                                Брао, старшинка, евалата, другарю зам-полит, хвала на другаретЕ кат теб, вечна дружба, да живей, там САЩ-ЕС-МАЩ, ако додат марсианците и таквизи ши станите, налЕеЕ?

Коментар

Working...
                                X