Първоначално изпратено от Flanker
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Grosss
САЩ и Русия са партньори в ограбването на останалия Свят, те не са противници плячката отдавна е уговорено как да се поделя. В Русия не можеш да добиеш един барел петрол без печалбата от половината барел да я получи американска компания.Та те всичко си делят защо явно е така написано в някой договор, който не са сметнали за необходимо да оповестят пред останалите че са подписали.
Военната мощ и на едните и на другите е повече от бутафорна..колкото едините са ходили на луната, толкова другите разполагат с междуконтинентални балистични ракети които не могат да бъдат поразени с лазер, защото няма такъв материал който лазерния лъч да не пробие, но глупците трябва да вярват че разполагат с чудовна техника.
Единственно Китай прави самоотвержени опити да атакува Луната с техника която сдава багажа, а в интерес на истината руската и американска техника въоще не би дори и сработила там. Обединена Европа дори не си заслужава дая коментираме, защото такова животно не съществува.
В този ред на мисли на мен разумно ми изглежда Украйна да търси равноправен съюз с Китай - търговски и честен съюз с Китай може, с друг не. Ако революцията там успее и този съюз един ден ще се осъществи..после Сибир е на дневен ред.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИ Китай ще навлезат в голямата депресия точно една година след това.
И не ми говори за технологии, щото ИДЕЯ си нямаш какво се прави в момента от китайците. Най-добрите специалисти в световен мащаб в момента работят за тях, а те могат да си ги позволят, тъй като им плащат с безценните хартийки наречени долари.
А после китаеца бил глупав, а? Стой и гледай какво ще се случи в близките 5 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеhttp://www.bloomberg.com/quote/USDRUB:CUR
Мх, мх, пусто да е-сига долар-рубла или викаш за по-лесно, давай рубла-евро, айде избери си... Па да видим, нъл тъй? То и аз се чудя на такива като теб мое ли да им се помогне, ама...налЕ
20 февруари 35,7781
колко спад е това 8,9% и това е спрямо долара, който през същото време падна спрямо еврото. от 1,35 на 1,37
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИ Китай ще навлезат в голямата депресия точно една година след това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКакъв анализ, това е факт. Валутните курсове са общо достъпни, включително и с историческите си данни. При положение че пишеш във форум за инвестиции мисля че би трябвало да можеш да намериш движението на рублата към еврото за последния месец. Ако това те затруднява, аз на твое място бих се въздържал от изказване на мнения по икономически и финансови въпроси.
Мх, мх, пусто да е-сига долар-рубла или викаш за по-лесно, давай рубла-евро, айде избери си... Па да видим, нъл тъй? То и аз се чудя на такива като теб мое ли да им се помогне, ама...налЕ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЗлатото обезпечава парите им.Юана става ковертируем обезпечен със злато,
наследник на долара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМи купуват си фирми Волво Пежо Ай Би Ем и други такива.След няколко години ще се окаже че фирмите в САЩ Канада Япония и ЕС са китайски.И мръсните китайски комунисти ще командват света.Не забравяй че китаеца каза на Обама среща между нас ще има когато аз реша щото не ние ви дължим пари а вие.И акъл не ща от държава на 200години.Ние имаме такава от 8000години.Та твоя кирлив Запад е пътник.До петнайсе години е на бунището.А като гледам и Природата ги започна студ сняг наводнения.Трябва да си много прост и заблуден да симпатизираш на убийци и крадци щото Запада са убийци и крадци при това долнопробни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКат ми говориш за тоя и се сетих за един виц.Един мравок като видял слоницата да се разхожда я харесал и се провикнал тая ще я скъсам от чукане.Чула го слоницата изакала се върху него и си заминала.След седмица копане мравока изпълзял изпод слонското лайно и се провикнал храбро ей тая като разбра че искам да я чукам се насра от страх.Та и нашия герой кат мравока.Само дето Путин не е чувал за него ама нашия папурко се перчи.
хахахахахаНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЗлатото обезпечава парите им.Юана става ковертируем обезпечен със злато,
наследник на долара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеТи, другарю, земи ни дай анализчето си, щото требе да ти кажа, че за периода, по данни, такъви, международни обезценка на рублата от 5 до 19 февруари с над 10 % има само в твоята глава. Разбрахме те тука, че се правиш на оригинален, още по-смешното е, че некой дет е на 24 г. /ми/, седи и ти вика-дай ве, а ти-ние, вие сте тъпи, селяни, нам си какви! Дубрие, аде закопайни, ама така, таковата, налЕ, с анализ ку можИ, щот ку ни можИ влизаш в графа-забавление с дохтура и оня-чоно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеАма те в Дряново и такива проблеми нямат - там на разрешително за сеч, да гепят асфалта за некой селски път и кой да води магазинерката от хоремага на барче (пак в хоремага)...
Ко имаме и ко нямаме нито е твоя работа нито тема на разговора. Даваи по същество ....ма с полирания си мозък нищо смислено не можеш да измислиш.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИ какво ще си прави резервите - ще си купил рубли ли.
Коментар
-
наследник на долара.
Коментар
Коментар