Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКат ми говориш за тоя и се сетих за един виц.Един мравок като видял слоницата да се разхожда я харесал и се провикнал тая ще я скъсам от чукане.Чула го слоницата изакала се върху него и си заминала.След седмица копане мравока изпълзял изпод слонското лайно и се провикнал храбро ей тая като разбра че искам да я чукам се насра от страх.Та и нашия герой кат мравока.Само дето Путин не е чувал за него ама нашия папурко се перчи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеголяма завист, голямо нещо добре за да спиш спокойно приеми че губя на борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеБате Пешо, ти сига ндеЙ тъй, чиляка е от Софията, че и умен, че и красив, че и на другаря Путин скача, нищо, че последният, даже не му пука, ама важното е сите другаре у нас, а те не са малко, да вземат и да заемат правилната партийно-демократична линия, че да плюят със същи0 стахановски плам РусиятА, както навремето са ги учили да плят Авропата и хАмериката. Ко ни разбира на нас с тебе, прости селЕни глЪвЪтЪ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеНема дошичке нема се гътнем ама ме притеснява да не те Гътне някой коч на село, че как ще ти четем простотийте на пияна кратуна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеЛеко, мА!!! Опръска екрана, земиш та се гътнеш, че после кой ши нъ забавлява?
Нема дошичке нема се гътнем ама ме притеснява да не те Гътне някой коч на село, че как ще ти четем простотийте на пияна кратуна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеТака е, кражба е, щото младия Янукович е един много успял млад човек на 36-7 с 2,2 млрд. долара...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТова е кражба.
Опс, излъгал съм, и той бил на 33 (като нашия) Виктор Викторович Янукович (16 июля 1981, Енакиево) — украинский политик, народный депутат Украины V и VI созывов, сын действующего президента Украины Виктора Федоровича Януковича, мастер спорта в категории автоспорт.Last edited by kandid; 20.02.2014, 20:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеУНСС наистина уврежда мозъка.Няма лечение после.Не знам дали си купуват дълга ама такива като тебе ги обират на борсата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеБоли ги фара американците те сами си купуват 90% от дълга.
УНСС наистина уврежда мозъка.Няма лечение после.Не знам дали си купуват дълга ама такива като тебе ги обират на борсата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеДосега не сме чули подобно нещо а болните ти фантазии не интересуват никого.Виж Щатите здраво са нагъзили ЕС дори висшите дипломати факат ЕС.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеТоку що Европейският съвет наложи санкции на бандата на Янукович - блокиране на всички авоари в банки в ЕС...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТандем на Русия с Китай - хахахаха - единствения тандем който може сда се получи там е Китайците да налазят Русия изотзадзе, за да вземат каквото им харесва от Сибир.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТандем на Русия с Китай - хахахаха - единствения тандем който може сда се получи там е Китайците да налазят Русия изотзадзе, за да вземат каквото им харесва от Сибир.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеФЕД изкупува към 90% от американския дълг с по-дълъг матуритет - нали това е така нареченото количествено улеснение.
Коментар
Коментар