IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Надявам се да помогна на всички любители на Русия да се заинтересуват и да ни лишат от присъствието си в името на по-добър живот за самия тях и за останалите българите

http://www.fms.gov.ru/foreign_national/

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Все съм се чудил - който го влече на запад отива да живее на запад. Ама никой русофил не отива да живее в Русия - ами ето я страна голяма - възможности много - относително близо е. Моля ви се - емигрирайте в Русия. Изпълнете мечтата си и спасете България от вас
      Мене лично ми дреме на шмайзера и за запада и за изтока, аз съм българин колкото и да звучи изтъркано. Не знам за източните, ама на про-западните овце утре ще им забранят сиренето и топлия хляб под претекст за "сигурност" и "демократични ценности" и те ще блеят и ще повтарят същите мантри

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
        Ехххеееее ми то нямало разлика бе, я дай да си върнем тато или путкин или направо ким чен 218ти щото така и така няма значение, пък и всички са маскари, нали?
        Смешници със смешни опорни точки, ще бъдете изметени скоро и от най-изостаналата (заради вас разбира се) страна в Европа
        Пич, нямам опорни точки. Погледни, че откакто съм у форума пиша едно и също. И политиката не определям, нито се храня от нея, тъй че за изоставането не сигурно. Виж, за други дето списателстват тук не знам. Даже гледам, че и от коя партийна централа са, се знаят помежду си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Чакай и аз да ти кажа нещо....
          Имам едни такива като Факушка и Барбарончо в Отава и Чикаго......
          Та те ме предупредиха преди 10 години да не им пиша за нищо или по телефона с кодови думи бомби ,ножове ,самолети , атентати ,оръжие , талибани и мюсюлмани ,че Гуантаномо ще им се види рай....
          Та нещо да кажете за проверката с пръстови отпечатаци.....
          В грешка си - това е от 15 г.
          Но в случая ползите от мярката са много повече от "вредите" върху демократичните ценности.
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Все съм се чудил - който го влече на запад отива да живее на запад. Ама никой русофил не отива да живее в Русия - ами ето я страна голяма - възможности много - относително близо е. Моля ви се - емигрирайте в Русия. Изпълнете мечтата си и спасете България от вас

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
              Искам да ви споделя един факт. Обръщам се с него специално за тези, за които Рассия им е скъпа.

Имам няколко приятели, които живеят в Москва. Имат супер работи, вадят много кинти. Много повече отколкото можете да си представите. И естествено като начетени и умни екземпляри видяли тва и онва по широкия свят имат и политически предпочитания.
              С тях си пишех и говорих за Украйна. Всички, повтарям, ВСИЧКИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ, ми забраниха да им пращам линкове и материали и по скайп говориха като комунист на разпит на темата Украйна. Защо ли? Страх ги е. Страх ги е властта да не ги подслушва, да си нямат после проблеми и обяснения. Страх пичове, базов страх за работата, за съществуването, за живота.

Е, вие в такава държава ли искате да живеете? Както едно време при бай Тошо? Ако се изпуснеш с някой леко политически виц и после се оглеждаш 1 година, някой съсед да не те издаде?

Чакай и аз да ти кажа нещо....
              Имам едни такива като Факушка и Барбарончо в Отава и Чикаго......
              Та те ме предупредиха преди 10 години да не им пиша за нищо или по телефона с кодови думи бомби ,ножове ,самолети , атентати ,оръжие , талибани и мюсюлмани ,че Гуантаномо ще им се види рай....
              Та нещо да кажете за проверката с пръстови отпечатаци.....

Коментар

• Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнение
                Има един приписван на Уди Алън цитат: "По какво се различават диктатурата от демокрацията? По това, че при диктатурата не може да говориш, а при демокрацията само си говориш."
                Ехххеееее ми то нямало разлика бе, я дай да си върнем тато или путкин или направо ким чен 218ти щото така и така няма значение, пък и всички са маскари, нали?
                Смешници със смешни опорни точки, ще бъдете изметени скоро и от най-изостаналата (заради вас разбира се) страна в Европа

Коментар

• Първоначално изпратено от stoio68 Разгледай мнение
                  Малко е късно братче, някогашните комунисти сега са най-големите демократи. Няма диктатура да правим като ги махнем, я. Мани че ще дойдат хамериканците да ни пратят демокрация с ракетна поща
                  Че то американците е хиляди пъти по-добро от руснаците. Ето най-бедната провинция на сащ - даже не е щат е пуерто рико. И там доходите им са в пъти по-високи от тези и в Русия. А ако вземе човек най-бедните руски провинции - че то там още се придвижват с елени и пият кръв за да си набавят витамини.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                    Пълна лустрация и декомунизация е единственият път пред БГ.
                    Малко е късно братче, някогашните комунисти сега са най-големите демократи. Няма диктатура да правим като ги махнем, я. Мани че ще дойдат хамериканците да ни пратят демокрация с ракетна поща

Коментар

Нещо не си разбрал. Опълчението се набира в Южна и Източна Украйна, не в Русия
                      Формируются штабы спасения Украины.
                      Москва:
                      Павел Канищев 8-985-182-02-11 pavel@kanischev.ru
                      Александр Бовдунов 8-915-225-96-65 stierlitz4@gmail.com
                      Андрей Коваленко 8-909-679-43-16
                      Белгород: Петр Горбунов 8-920-570-55-11
                      Ростов-на-Дону: Владимир Прокопенко 8-950-843-38-07

Само дето "щабовете" са в МАСКВА...

Коментар

• Между другото пуснах го в гугъл да го потърси. На първите три страници с резултати има само един украински сайт и огромно количество руски сайтове.

Така че си е руска партенка отвсякъде. Путин е изпаднал в творческа дупка и прибягва до смахнати и алкохолици да се прави на велик

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                          ...
                          Е, вие в такава държава ли искате да живеете? Както едно време при бай Тошо? Ако се изпуснеш с някой леко политически виц и после се оглеждаш 1 година, някой съсед да не те издаде?
                          Има един приписван на Уди Алън цитат: "По какво се различават диктатурата от демокрацията? По това, че при диктатурата не може да говориш, а при демокрацията само си говориш."

Коментар

• Пълна лустрация и декомунизация е единственият път пред БГ.

Коментар

И в Русия - поне долните адреси са си руски.

Коментар

Няма значение че не е разбрал , при него е в сила:

Едно си баба знае едно си баба бае.

Он само разгром , фалит и разпад на Русия му е в главата, и понеже не му се осъществява мечтата пика газ из нета .
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X