IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Верно бичиш през просото, я дай некакви данни за медийния пазар и посочи проценти
    Изобщо не е през просото. Тази английска консултантска компания която уж ги притежава, я е крайния собственик, я не е. По-скоро не е.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Ми хайде де, хайде повечко българи да потеглят за натам.
      Които е решил е потеглил , писах го просто защото ти твърдеше че нямало такива , което не е вярно, защото познавам лично такива хора .....
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        на където и да тръгнеш не можеш я стигна ...... голяма страна има и големи възможности.....
        На мен тук си ми харесва А на нея там не знам дали и харесва - не всичко е пари. Всъщност най-важните неща не се купуват

Коментар

Мдааа, това трябва да е от рода на партенките на медиите на Пеевски за чиповете в децата

Все повече се убеждавам че медийния монопол в България е всъщност руски.
          Верно бичиш през просото, я дай некакви данни за медийния пазар и посочи проценти

Коментар

• Първоначално изпратено от stoio68 Разгледай мнение
            Мене лично ми дреме на шмайзера и за запада и за изтока, аз съм българин колкото и да звучи изтъркано. Не знам за източните, ама на про-западните овце утре ще им забранят сиренето и топлия хляб под претекст за "сигурност" и "демократични ценности" и те ще блеят и ще повтарят същите мантри
            Въъъ стойо ни дей тъйка ва. И сирИниту ли ша спрат?
            Ми те тиа пусти хамериканци нъли само мъкдоналс идът, за кво ли им е сирИни?
            То пу технити пазари и технити хипермаркети само буклуци има, не като в пхенян екологичночиста трева или в магазините по соц време - русенско варено и турлулугювеч, ама пък екстра качество.
            За техника няма да говорим, че там рубина, мраза, правеца и москвича, направо сАсипаха западняшките боклуци. Нещастни кутевчета.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
              Я кажи нещо за росиянина Вик Уайлд бе русофобче, за коя държава спечели златен медал на Олимпиадата

ПП. росиянин и руски се превеждат на български в една дума руснак, та затова
              Ама и ти живееш в България нали не те влече нещо да се забиеш в Русия

Коментар

Аз към Русия не съм луд да тръгвам, така че едва ли ще я стигна
                на където и да тръгнеш не можеш я стигна ...... голяма страна има и големи възможности.....

Коментар

• Край.

Ясно е, че дебелогъзите и гъзоглави чиновници на ЕССР (Европейски съюз на съветски републики) загуби битката за Украйна.
                  Спечелиха кацапите, москалите, Русия.

Но най-голямата загуба е скорошното изчезване на Украйна и украинския народ. Както писах по-долу, това е престъпление срещу човечеството.

Коментар

А и още нещо щото пак не си информиран в Русия има 10 милиона придошли в резултат на миграция. По обсолютен брои Русия е второто в света по брои на приети имигранти.
                    Ми хайде де, хайде повечко българи да потеглят за натам.

Коментар

Надявам се да помогна на всички любители на Русия да се заинтересуват и да ни лишат от присъствието си в името на по-добър живот за самия тях и за останалите българите

http://www.fms.gov.ru/foreign_national/
                      А вземи се спри ...
                      Аз от 8 години се моля за същото на разни гастърбайтерчета от Гърция до Щатите да не си избиват комплексите в този форум ,ама оставам неразбран.....
                      Друго е да обяснят колко са се издигнали в прислужването на чуждия господар..

Коментар

Надявам се да помогна на всички любители на Русия да се заинтересуват и да ни лишат от присъствието си в името на по-добър живот за самия тях и за останалите българите

http://www.fms.gov.ru/foreign_national/
                        А и още нещо щото пак не си информиран в Русия има 10 милиона придошли в резултат на миграция. По обсолютен брои Русия е второто в света по брои на приети имигранти.

Коментар

Все съм се чудил - който го влече на запад отива да живее на запад. Ама никой русофил не отива да живее в Русия - ами ето я страна голяма - възможности много - относително близо е. Моля ви се - емигрирайте в Русия. Изпълнете мечтата си и спасете България от вас
                          Я кажи нещо за росиянина Вик Уайлд бе русофобче, за коя държава спечели златен медал на Олимпиадата

ПП. росиянин и руски се превеждат на български в една дума руснак, та затова

Коментар

В грешка си сериозна, и по надолу казах че каката на съпругата ми замина да живе в Русия преди 15 години. Толкова е напред с материала че да тръгне наобратон пак не можеш я стигна
                            Аз към Русия не съм луд да тръгвам, така че едва ли ще я стигна

Коментар

• Първоначално изпратено от stoio68 Разгледай мнение
                              Мене лично ми дреме на шмайзера и за запада и за изтока, аз съм българин колкото и да звучи изтъркано. Не знам за източните, ама на про-западните овце утре ще им забранят сиренето и топлия хляб под претекст за "сигурност" и "демократични ценности" и те ще блеят и ще повтарят същите мантри
                              Мдааа, това трябва да е от рода на партенките на медиите на Пеевски за чиповете в децата

Все повече се убеждавам че медийния монопол в България е всъщност руски.

Коментар

Все съм се чудил - който го влече на запад отива да живее на запад. Ама никой русофил не отива да живее в Русия - ами ето я страна голяма - възможности много - относително близо е. Моля ви се - емигрирайте в Русия. Изпълнете мечтата си и спасете България от вас
                                В грешка си сериозна, и по надолу казах че каката на съпругата ми замина да живе в Русия преди 15 години. Толкова е напред с материала че да тръгне наобратон пак не можеш я стигна

Коментар

Working...
                                X