Първоначално изпратено от Макс
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМи хайде де, хайде повечко българи да потеглят за натам.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениена където и да тръгнеш не можеш я стигна ...... голяма страна има и големи възможности.....А на нея там не знам дали и харесва - не всичко е пари. Всъщност най-важните неща не се купуват
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМдааа, това трябва да е от рода на партенките на медиите на Пеевски за чиповете в децата
Все повече се убеждавам че медийния монопол в България е всъщност руски.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoio68 Разгледай мнениеМене лично ми дреме на шмайзера и за запада и за изтока, аз съм българин колкото и да звучи изтъркано. Не знам за източните, ама на про-западните овце утре ще им забранят сиренето и топлия хляб под претекст за "сигурност" и "демократични ценности" и те ще блеят и ще повтарят същите мантри
Ми те тиа пусти хамериканци нъли само мъкдоналс идът, за кво ли им е сирИни?
То пу технити пазари и технити хипермаркети само буклуци има, не като в пхенян екологичночиста трева или в магазините по соц време - русенско варено и турлулугювеч, ама пък екстра качество.
За техника няма да говорим, че там рубина, мраза, правеца и москвича, направо сАсипаха западняшките боклуци. Нещастни кутевчета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеЯ кажи нещо за росиянина Вик Уайлд бе русофобче, за коя държава спечели златен медал на Олимпиадата
ПП. росиянин и руски се превеждат на български в една дума руснак, та затоване те влече нещо да се забиеш в Русия
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз към Русия не съм луд да тръгвам, така че едва ли ще я стигнаНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Край.
Ясно е, че дебелогъзите и гъзоглави чиновници на ЕССР (Европейски съюз на съветски републики) загуби битката за Украйна.
Спечелиха кацапите, москалите, Русия.
Но най-голямата загуба е скорошното изчезване на Украйна и украинския народ. Както писах по-долу, това е престъпление срещу човечеството.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеА и още нещо щото пак не си информиран в Русия има 10 милиона придошли в резултат на миграция. По обсолютен брои Русия е второто в света по брои на приети имигранти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНадявам се да помогна на всички любители на Русия да се заинтересуват и да ни лишат от присъствието си в името на по-добър живот за самия тях и за останалите българите
http://www.fms.gov.ru/foreign_national/
Аз от 8 години се моля за същото на разни гастърбайтерчета от Гърция до Щатите да не си избиват комплексите в този форум ,ама оставам неразбран.....
Друго е да обяснят колко са се издигнали в прислужването на чуждия господар..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНадявам се да помогна на всички любители на Русия да се заинтересуват и да ни лишат от присъствието си в името на по-добър живот за самия тях и за останалите българите
http://www.fms.gov.ru/foreign_national/Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВсе съм се чудил - който го влече на запад отива да живее на запад. Ама никой русофил не отива да живее в Русия - ами ето я страна голяма - възможности много - относително близо е. Моля ви се - емигрирайте в Русия. Изпълнете мечтата си и спасете България от вас
ПП. росиянин и руски се превеждат на български в една дума руснак, та затова
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеВ грешка си сериозна, и по надолу казах че каката на съпругата ми замина да живе в Русия преди 15 години. Толкова е напред с материала че да тръгне наобратон пак не можеш я стигна
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoio68 Разгледай мнениеМене лично ми дреме на шмайзера и за запада и за изтока, аз съм българин колкото и да звучи изтъркано. Не знам за източните, ама на про-западните овце утре ще им забранят сиренето и топлия хляб под претекст за "сигурност" и "демократични ценности" и те ще блеят и ще повтарят същите мантри
Все повече се убеждавам че медийния монопол в България е всъщност руски.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВсе съм се чудил - който го влече на запад отива да живее на запад. Ама никой русофил не отива да живее в Русия - ами ето я страна голяма - възможности много - относително близо е. Моля ви се - емигрирайте в Русия. Изпълнете мечтата си и спасете България от васНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар