Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна
Collapse
Заключена.
X
X
-
Май изолацията на Русия от Запада е така малко... леко така... само на думи?
Немският гигант RWE продава на LetterOne Group (на Михаил Фридман, един от олигарсите) нефтогазовия си клон за 5 млрд. евро:
https://www.rwe.com/web/cms/en/53724.../?pmid=4010743
Този клон работи, например, в моретата на Обединеното кралство, Норвегия и Германия.Last edited by vmankov; 19.03.2014, 13:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТвърдиш, че случилото се в Украйна не е волеизявление на украинския народ, сломил режима(???) на Янукович ???
КОМУНИСТ и РУБЛАДЖИЯ !!!!
Знаеш моето мнение аз съм против анекса...
Но след случая Косово и Фолкленските острови.....показват ,че някой имат двоен стандарт...
А за Янукович... лош добър, но го свалиха с преврат..... нашите нови братя..
ние винаги сме на губещата страна.... от Шишман насам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеОпитаха се...
зам държавния секретар и посланика в Киев на Щатите беше организатор на метежа в Киев....заедно с Юлия Темушенко....
5 милярда за НПО и опозицията .... сериозна сума...
Само майдана струва над милярд...
Между 5 и 10 к човека на ден...храна ,дрехи ,спане , коли ,бензин ,оръжие.....и това повече от 6 месеца....
КОМУНИСТ и РУБЛАДЖИЯ !!!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от data Разгледай мнениеМонти - не са се опитали . ЕС и САЩ искаха Украйна като буферна страна (ничия земя) между НАТО и Русия .
Русия я иска 100 % за себе си - а това няма как да стане . В резултат много е вероятно да се случи това което става с Полша през ВСВ ( надявам се само икономически )
Важното е, Русия да не я вземе ...
Части от ПРО (разбира се, насочена срещу Иран и Северна Корея )в Украйна са бонус.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от data Разгледай мнение...истината е много по зловеща .Last edited by Колчо Слепеца; 19.03.2014, 13:24.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от data Разгледай мнениеМонти - не са се опитали . ЕС и САЩ искаха Украйна като буферна страна (ничия земя) между НАТО и Русия .
Русия я иска 100 % за себе си - а това няма как да стане . В резултат много е вероятно да се случи това което става с Полша през ВСВ ( надявам се само икономически )
зам държавния секретар и посланика в Киев на Щатите беше организатор на метежа в Киев....заедно с Юлия Темушенко....
5 милярда за НПО и опозицията .... сериозна сума...
Само майдана струва над милярд...
Между 5 и 10 к човека на ден...храна ,дрехи ,спане , коли ,бензин ,оръжие.....и това повече от 6 месеца....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениегрешен анализ....
Крим показва ,че ЕС и НАТО се опитаха да влезнат в периметъра на РУСИЯ и получиха шут.... ...
Първия път беше когато грузия и поставиха условие до реши проблема в Осетия .. е много хубаво го реши..
Сега Крим ..
В момента на влизането на Украйна в Нато и тя ще бъде държава само до Киев и той може да не бъде в Украйна...
Така ,че по добре да обявят неутралитет и да направят две Федерации.....
Защото следващия шут ще е много силен.... и за нас тоже...
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеА ти какво микслиш за Турската част на Кипър и ЕС
И за целия Кипър и НАТО
п.п.
Да не говорим че няма никакъв паралел щото в случая и двете противостоящи страни са членове на НАТО....Гърция и Турция.
Иначе влизайки в гръцката част откъм турската, гръцкия полицай ме погледна доста неодобрително когато на въпроса откъде идвате му отговорих "от турската част" и изсъска нещо от сорта - няма турска част...
Но на ниво общуване между хората нещата са все по-нормални - примерно в Никозия/Лефкоша свободно си ходят хората между двете част и са си общо взето един град...
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеще поживем и ще видим аз пък си мисля че след отшумяване на историята , всичко по старо му ще си кара......Украина не е толкова важна че да се променя световния ред....
Коментар
-
Първоначално изпратено от data Разгледай мнениеКризата даде тласък на Украйна много бързо да се придвижи към ЕС, каза още той. „Мисля, че с анексирането на Крим вече трудно може да бъде спрян процесът, в който Украйна, Грузия и т.н. да не се присъединят към НАТО“, обясни евродепутатът Ивайло Калфин
Много точен анализ . И според мен след Крим , кръга от военни бази на САЩ около Русия ще стане още по плътен .
Крим показва ,че ЕС и НАТО се опитаха да влезнат в периметъра на РУСИЯ и получиха шут.... ...
Първия път беше когато грузия и поставиха условие до реши проблема в Осетия .. е много хубаво го реши..
Сега Крим ..
В момента на влизането на Украйна в Нато и тя ще бъде държава само до Киев и той може да не бъде в Украйна...
Така ,че по добре да обявят неутралитет и да направят две Федерации.....
Защото следващия шут ще е много силен.... и за нас тоже...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеTака ли? А кво мислиш за Кипър (говоря за ЕС)?
И за целия Кипър и НАТО
п.п.
Да не говорим че няма никакъв паралел щото в случая и двете противостоящи страни са членове на НАТО....Гърция и Турция.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от data Разгледай мнениемного неща ще се променят след тоя конфликт , както и ще се върнат спомените за двете световни войни и милионите избити в Европа . Много от вас си мислят че ЕС е създаден от любопитство , но истината е много по зловеща .Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеМисля че НАТО както и ЕС не присъидиняват страни с териториални спорове.
Щото ако го направят се включват във военния спор. Ще поживеем и ще видим ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеМисля че НАТО както и ЕС не присъидиняват страни с териториални спорове.
Щото ако го направят се включват във военния спор. Ще поживеем и ще видим ....
Коментар
Коментар