IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Знаеш моето мнение аз съм против анекса...
    Но след случая Косово и Фолкленските острови.....показват ,че някой имат двоен стандарт...
    А за Янукович... лош добър, но го свалиха с преврат..... нашите нови братя..
    ние винаги сме на губещата страна.... от Шишман насам....
    "Фолкленските" острови нямат нищо общо с поп-фолка, за сведение....

Коментар

• Май изолацията на Русия от Запада е така малко... леко така... само на думи?

Немският гигант RWE продава на LetterOne Group (на Михаил Фридман, един от олигарсите) нефтогазовия си клон за 5 млрд. евро:
      https://www.rwe.com/web/cms/en/53724.../?pmid=4010743
      Този клон работи, например, в моретата на Обединеното кралство, Норвегия и Германия.
      Last edited by vmankov; 19.03.2014, 13:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        Твърдиш, че случилото се в Украйна не е волеизявление на украинския народ, сломил режима(???) на Янукович ???
        КОМУНИСТ и РУБЛАДЖИЯ !!!!

Знаеш моето мнение аз съм против анекса...
        Но след случая Косово и Фолкленските острови.....показват ,че някой имат двоен стандарт...
        А за Янукович... лош добър, но го свалиха с преврат..... нашите нови братя..
        ние винаги сме на губещата страна.... от Шишман насам....

Коментар

Опитаха се...
          зам държавния секретар и посланика в Киев на Щатите беше организатор на метежа в Киев....заедно с Юлия Темушенко....
          5 милярда за НПО и опозицията .... сериозна сума...
          Само майдана струва над милярд...
          Между 5 и 10 к човека на ден...храна ,дрехи ,спане , коли ,бензин ,оръжие.....и това повече от 6 месеца....
          Твърдиш, че случилото се в Украйна не е волеизявление на украинския народ, сломил режима(???) на Янукович ???
          КОМУНИСТ и РУБЛАДЖИЯ !!!!
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
            Монти - не са се опитали . ЕС и САЩ искаха Украйна като буферна страна (ничия земя) между НАТО и Русия .
            Русия я иска 100 % за себе си - а това няма как да стане . В резултат много е вероятно да се случи това което става с Полша през ВСВ ( надявам се само икономически )
            ЕС и УСА, НЕ искат Украйна ...
            Важното е, Русия да не я вземе ...
            Части от ПРО (разбира се, насочена срещу Иран и Северна Корея )в Украйна са бонус.
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

...истината е много по зловеща .
              ???
              Last edited by Колчо Слепеца; 19.03.2014, 13:24.

Коментар

Монти - не са се опитали . ЕС и САЩ искаха Украйна като буферна страна (ничия земя) между НАТО и Русия .
                Русия я иска 100 % за себе си - а това няма как да стане . В резултат много е вероятно да се случи това което става с Полша през ВСВ ( надявам се само икономически )
                Опитаха се...
                зам държавния секретар и посланика в Киев на Щатите беше организатор на метежа в Киев....заедно с Юлия Темушенко....
                5 милярда за НПО и опозицията .... сериозна сума...
                Само майдана струва над милярд...
                Между 5 и 10 к човека на ден...храна ,дрехи ,спане , коли ,бензин ,оръжие.....и това повече от 6 месеца....

Коментар

грешен анализ....
                  Крим показва ,че ЕС и НАТО се опитаха да влезнат в периметъра на РУСИЯ и получиха шут.... ...
                  Първия път беше когато грузия и поставиха условие до реши проблема в Осетия .. е много хубаво го реши..
                  Сега Крим ..
                  В момента на влизането на Украйна в Нато и тя ще бъде държава само до Киев и той може да не бъде в Украйна...
                  Така ,че по добре да обявят неутралитет и да направят две Федерации.....
                  Защото следващия шут ще е много силен.... и за нас тоже...

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                    А ти какво микслиш за Турската част на Кипър и ЕС
                    И за целия Кипър и НАТО

п.п.
                    Да не говорим че няма никакъв паралел щото в случая и двете противостоящи страни са членове на НАТО....Гърция и Турция.
                    Ами бил съм и в двете части на Кипър и смятам, че не е далеч времето когато ще стигнат до някаква форма на разбирателство...

Иначе влизайки в гръцката част откъм турската, гръцкия полицай ме погледна доста неодобрително когато на въпроса откъде идвате му отговорих "от турската част" и изсъска нещо от сорта - няма турска част...

Но на ниво общуване между хората нещата са все по-нормални - примерно в Никозия/Лефкоша свободно си ходят хората между двете част и са си общо взето един град...

Коментар

ще поживем и ще видим аз пък си мисля че след отшумяване на историята , всичко по старо му ще си кара......Украина не е толкова важна че да се променя световния ред....
                      Не вярвам САЩ да не се възползват от така удобно създадената им възможност

Коментар

Кризата даде тласък на Украйна много бързо да се придвижи към ЕС, каза още той. „Мисля, че с анексирането на Крим вече трудно може да бъде спрян процесът, в който Украйна, Грузия и т.н. да не се присъединят към НАТО“, обясни евродепутатът Ивайло Калфин

Много точен анализ . И според мен след Крим , кръга от военни бази на САЩ около Русия ще стане още по плътен .
                        грешен анализ....
                        Крим показва ,че ЕС и НАТО се опитаха да влезнат в периметъра на РУСИЯ и получиха шут.... ...
                        Първия път беше когато грузия и поставиха условие до реши проблема в Осетия .. е много хубаво го реши..
                        Сега Крим ..
                        В момента на влизането на Украйна в Нато и тя ще бъде държава само до Киев и той може да не бъде в Украйна...
                        Така ,че по добре да обявят неутралитет и да направят две Федерации.....
                        Защото следващия шут ще е много силен.... и за нас тоже...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                          Tака ли? А кво мислиш за Кипър (говоря за ЕС)?
                          А ти какво микслиш за Турската част на Кипър и ЕС
                          И за целия Кипър и НАТО

п.п.
                          Да не говорим че няма никакъв паралел щото в случая и двете противостоящи страни са членове на НАТО....Гърция и Турция.
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

много неща ще се променят след тоя конфликт , както и ще се върнат спомените за двете световни войни и милионите избити в Европа . Много от вас си мислят че ЕС е създаден от любопитство , но истината е много по зловеща .
                            ще поживем и ще видим аз пък си мисля че след отшумяване на историята , всичко по старо му ще си кара......Украина не е толкова важна че да се променя световния ред....
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Мисля че НАТО както и ЕС не присъидиняват страни с териториални спорове.
                              Щото ако го направят се включват във военния спор. Ще поживеем и ще видим ....
                              Tака ли? А кво мислиш за Кипър (говоря за ЕС)?

Коментар

Мисля че НАТО както и ЕС не присъидиняват страни с териториални спорове.
                                Щото ако го направят се включват във военния спор. Ще поживеем и ще видим ....
                                много неща ще се променят след тоя конфликт , както и ще се върнат спомените за двете световни войни и милионите избити в Европа . Много от вас си мислят че ЕС е създаден от любопитство , но истината е много по зловеща .

Коментар

Working...
                                X