IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
    Кризата даде тласък на Украйна много бързо да се придвижи към ЕС, каза още той. „Мисля, че с анексирането на Крим вече трудно може да бъде спрян процесът, в който Украйна, Грузия и т.н. да не се присъединят към НАТО“, обясни евродепутатът Ивайло Калфин

Много точен анализ . И според мен след Крим , кръга от военни бази на САЩ около Русия ще стане още по плътен .
    Мисля че НАТО както и ЕС не присъидиняват страни с териториални спорове.
    Щото ако го направят се включват във военния спор. Ще поживеем и ще видим ....
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Кризата даде тласък на Украйна много бързо да се придвижи към ЕС, каза още той. „Мисля, че с анексирането на Крим вече трудно може да бъде спрян процесът, в който Украйна, Грузия и т.н. да не се присъединят към НАТО“, обясни евродепутатът Ивайло Калфин

Много точен анализ . И според мен след Крим , кръга от военни бази на САЩ около Русия ще стане още по плътен .

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        Марков, "проблема" Крим приключи.
        И аз така си го мисля , но чета че имало някакво движение на Украински части към Крим , та ако някои малоумник в Киев се пробва със сила.....пиши я бегала източната и южната им част на Украина по бързата процедура.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
          Ако някои в Украина се опита с оръжие да реши проблема Крим, Русия ще си намери повод да се намеси и ще си влезе в Руските раиони .....и украинската държава в тоя и вид я брои свършена.
          Марков, "проблема" Крим приключи.
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
            "Филмче" е точното определение за това.... ъъъъ... нещо...както и за всяко друго нещо "сътворено" от Еленка...

ПП абе, дали пак са я возили с авиоотряда, за да направи поредното "филмче"....
            не ти писна да пишеш глупости...
            Хората не ти отговарят ,защото те смятат за трол и аз също...
            Интересно как можеш да съпоставиш авиотряд 28 и Елена Йончева.... да не мислиш че сме забравили как се извини борисоФ... за случая...
            За сметка на това как са се возили там певачки , компаньонки и футболери...от Д група...по това време ..Гербаджииското...

Не можеш да и стъпиш по смелостта на малкото и пръсче...
            Аман от платена измет....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Вчера гледах филмчето на Елена Йончева по ТВ 7....в 23,00 ч...Маските на Майдана
              "Филмче" е точното определение за това.... ъъъъ... нещо...както и за всяко друго нещо "сътворено" от Еленка...

ПП абе, дали пак са я возили с авиоотряда, за да направи поредното "филмче"....

Коментар

• Вчера гледах филмчето на Елена Йончева по ТВ 7....в 23,00 ч...Маските на Майдана
                тези от десния сектор... са си живи престъпници...как се прави Молотов ,как убиват беркут ,как се пали БТР....
                паравоенно формирование от 10 К и повечето от ЛВОВ...
                Охраняват банки ,министерства ,организират охраната на Радата...
                Ачик ,ачик си казваха че са обработили депутатите от Регионите да гласуват ... "правилно"...
                те са били народа....
                Друг идиот пък имаше териториални претенции към полувината Русия...и влизане на Нато ..там....в Русия.....за да им я даде...
                Та препоръчвам на тези с цивилизационния избор да го гледат...
                А по Референдум в БНТ от 21 ч. над 38 % от българите са за неутралитет и признаване на автономията ...а 52% са против санкции...
                там работи дясната агенция Алфа рисърч..

Коментар

Пак ще мине номерът.
                  Но не техния...
                  Крим не е краят на историята, а началото...
                  Ако някои в Украина се опита с оръжие да реши проблема Крим, Русия ще си намери повод да се намеси и ще си влезе в Руските раиони .....и украинската държава в тоя и вид я брои свършена.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                    Само че тоя път няма да мине номера да изкарат някои друг виновен ....
                    Пак ще мине номерът.
                    Но не техния...
                    Крим не е краят на историята, а началото...
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Едно и също всеки път ...
                      ...
                      Не е смешно дори..
                      Само че тоя път няма да мине номера да изкарат някои друг виновен ....

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
                        ....
                        Едно и също всеки път ...
                        ...
                        Не е смешно дори..

Коментар

• Задържан е снайперистът, убил вчера двама в Симферопол

МВР на Крим потвърди информацията, че е задържан снайперистът, който стреля вчера в Симферопол, предаде Вести ФМ. Стрелецът е 17-годишен гражданин от Лвовска област. Предполага се, че принадлежи към "Десния сектор".

... украинския премиер Арсений Яценюк да заяви, че конфликтът с Русия е преминал във военен стадий и поиска свикване на комисия с участието на САЩ, Великобритания и Русия за незабавно решаване на въпроса. "Руските военни започнаха да стрелят по украински военнослужещи, а това вече са военни престъпления, които нямат срок на давност. Трябва да се реши въпросът за недопускане на по-нататъшно ескалиране на военния конфликт", заяви Яценюк.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Вашингтон: Не купувайте руски акции

В необичаен ход Белият дом препоръча във вторник инвеститорите да не купуват руски акции на фона на разгаряща се политическа реторика около анексирането на украинския Кримски полуостров от Москва.

"Ако бях на ваше място, не бих инвестирал в момента в руски активи акции, освен ако не играете на къси позиции", каза със саркастична усмивка говорителят на Белия дом Джей Карни по време на редовния брифинг.

Като изтъкна, че САЩ подготвят нова серия санкции, Карни каза на репортерите, че в дългосрочен план опитът на Русия да присъедини Крим ще се отрази на руската икономика.

Руската борса понесе загуби в седмицата преди референдума в Крим, но в понеделник и вторник те бяха наваксани, а рублата засили позициите си, след като президентът Владимир Путин каза, че Русия не се интересува от разделяне на Украйна.

Инвеститорите отбелязват, че първоначалните санкции не са засегнали бизнесмени и мениджъри на руски и украински компании, но Белия дом сигнализира, че новата серия от санкции ще засегне и тях.

Това едва ли е възможно
                            Вербален ход за подготовката на Русия да продава дълговете на САЩ....
                            Китай сигурно също ще подадат едно рамо....

Коментар

• Вашингтон: Не купувайте руски акции

В необичаен ход Белият дом препоръча във вторник инвеститорите да не купуват руски акции на фона на разгаряща се политическа реторика около анексирането на украинския Кримски полуостров от Москва.

"Ако бях на ваше място, не бих инвестирал в момента в руски активи акции, освен ако не играете на къси позиции", каза със саркастична усмивка говорителят на Белия дом Джей Карни по време на редовния брифинг.

Като изтъкна, че САЩ подготвят нова серия санкции, Карни каза на репортерите, че в дългосрочен план опитът на Русия да присъедини Крим ще се отрази на руската икономика.

Руската борса понесе загуби в седмицата преди референдума в Крим, но в понеделник и вторник те бяха наваксани, а рублата засили позициите си, след като президентът Владимир Путин каза, че Русия не се интересува от разделяне на Украйна.

Инвеститорите отбелязват, че първоначалните санкции не са засегнали бизнесмени и мениджъри на руски и украински компании, но Белия дом сигнализира, че новата серия от санкции ще засегне и тях.

Това едва ли е възможно

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                                по добре погледни тук какво става http://www.focus-news.net/news/2014/...a-ukrayna.html
                                Това са донецк и цялата част на азовско море
                                Ако това стане украинците доста ще духат супата

Коментар

Working...
                                X