IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
    Тоя или си е правил майтап, или е абсолютен лунатик

Между другото този силно ми напомня за плеядата американски лунатици-неоконсерватори, които през 2003-2004 си мечтаеха как ударно (разбирай чрез Regime Change) ще демократизират Иран, Ирак, Сирия и пр.

Аман от империалисти и демократизатори
    Това е нормалната вербална атака бе.
    От страна на САЩ с глупостите се включиха оня Маквеин и оная кошрамба дето беше губернатор и кандидат за вице - Сара Пейлин.

Нормално е от другата страна да изкарат някои луд или правещ се на луд които също да мята заплахи.
    Щото ако тия неща вземат да си ги говорят Путя и Негрото наистина ще хванем дебелия...
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Пък аз като гледам шансовете да го направят са 99%.
      Кое по-точно щели да направят - да гавнат Полша? Или Аляска ???

Хич не се заблуждавайте - това което Путин прави в момента изобщо не е някаква грандиозна руска офанзива - това си е чиста ЗАЩИТНА реакция, резултат от катастрофалния провал с Янукович !!!

Освен това Путя тепърва ще има големи неприятности в самата Русия !
      Вчерашната еуфория ще отмине, но проблемите ще останат (а и тепърва ще се трупат нови).

Коментар

• Бате Пешо

Енергия да искаш, това е най лесното нещо.Нека се карат за да може когато ги ударим да им държи влага завинаги.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение

Между другото този силно ми напомня за плеядата американски лунатици-неоконсерватори, които през 2003-2004 си мечтаеха как ударно (разбирай чрез Regime Change) ще демократизират Иран, Ирак, Сирия и пр.

Тук си прав

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
            чисто политически бг сама не може да се оправи, затова възлагам надежди на ЕУ да ни принуди да се диверсифицираме в енергетиката. както и стана в края на миналата година когато щяхме да отнесем глоби заради договорите с русия. лека-полека ще се диверсифицираме, кой знае какво няма да направим, но поне някоя връзка със ситемите на гърция/турция които да покриват един минимален срок в случай на криза.... защо не.
            от каспийския район тръби не знам защо няма, но от близкия изток трудно може да се реализира такъв за европа защото района е малко размирен. освен това има и геополитически причини - русия и арабите са си парцелирали света така да се каже - кой на кого и какво ще продава, особено по тръби.
            Ми тогава защо спорим?Истинската диверсификация ще дойде когато се построи газопровод от Каспийския регион през Турция към Западна Европа.До тогава всички сме на .....на Газпром.

Коментар

• Всеки от нас би постъпил по тзи начин( кат Путин) . Не може некво НАТО да ми диша у врато и аз да му се хиля ! Проблема е , ако се намеси брата от китай !!!

Коментар

• energetik

Пък аз като гледам шансовете да го направят са 99%.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                  Представитель РФ в Совете Европы: Россия вернет себе Аляску, страны Балтии, Финляндию и Польшу

http://obozrevatel.com/politics/1508...u-i-polshu.htm

A ние си имаме петоколонници, които ще ги посрещат на Дунав мост...

Коментар

• Представитель РФ в Совете Европы: Россия вернет себе Аляску, страны Балтии, Финляндию и Польшу

http://obozrevatel.com/politics/1508...u-i-polshu.htm

A ние си имаме петоколонници, които ще ги посрещат на Дунав мост...

Коментар

• Украйна въвежда данък върху доходите от депозити над $5000
                      http://news.ibox.bg/news/id_2079300133
                      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• B.Graham

Путин е сложил европейски банкстери на газов шиш и ще ги пече докато еврото изпуши. Крайно време беше да си намерят майстора, те нямат полезен ход, защото губят парите и ще се опитват да си минимизират загубите но това са само надежди. Студена война няма да има - идиотите вече я загубиха.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          :....че някой имат двоен стандарт...
                          ..
                          Е добро утро
                          За Косово може за Крим не.Ето ти двоен стандарт. За Крим може, за Украйна да свали президента си и да определи бъдещето си - не може.Ето ти двоен стандарт
                          Политика.Едно от трите "П", които управляват света
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Имат ама с английската чалга
                            Хм, а бихте ли не разяснили вашата позиция по въпросния конфликт? И подкрепяте ли вие специално опита на една изчерпана ултра дясна диктатура, начело с военна хунта, да компенсира вътрешните проблеми на аржентинското общество посредством опит за агресия спрямо територия на друг субект на международното право? Може би намирате паралел в опита на товаришт Путлер да компенсира вътрешни проблеми на руското общество с агресия спрямо суверена Украина?

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                              "Фолкленските" острови нямат нищо общо с поп-фолка, за сведение....
                              Имат ама с английската чалга

Коментар

• vmankov

Не е леко, яко е на думи само това за санкциите. Европейски банки са наляли в добивната индустрия в Русия - 4 трилиона евро , 4 трилиона евро......Изолират Русия и губят - 4 трилиона евро, нищо работа.Сега идиотите Путин ще ги пече на шиш бавно.
                                Реално инвестираните са не повече от 2 трилиона, другото е откраднато от клептоманите и сега с тези пари си купуват западни компании.
                                Last edited by supertrader; 19.03.2014, 13:47.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X