IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бате Пешо

Зарежи тия приказки за неутралитет при толкова яка пета колона, те ще затрият тази държава и тогава тя ще се оттърве най сетне от тях. Нас в ЕС като долнопробни цървули ни вкара петата колона на Москва за да имаме евра и да им купуваме отровната газ и петрол.Те европейския съюз така са го осрали..КОЙ ПЛАЩА НА ГЕЙСКИТЕ ПАРТИИ ИЗ ЕВРОПА ? КОЙ НАЗНАЧАВА В ГАЗПРОМ КАНЦЛЕРИ. Така както ти заявява че бил много против им плаща, защото тази страна е Велика Клептоманска държава и само китайците ще успят да се справят с нея. Не независими, ние трябва да сме на страната на жълтите когато почнат да ги оправят клепитата. Така както вървят нещата това няма да е в далечното бъдеще - 2-3 години и жълтите ще ги подкарат.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Путя здраво вдига темпото.

Путин подписал указ о признании независимости Крыма
      http://lenta.ru/news/2014/03/17/independence/

Както се е засилил май се кани още до края на седмицата да глътне Крим ( формално, щото де факто го глътна още на 1.03.)

Интересно защо ли се е разбързал толкова ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Е не виждаш ли разлика между двете? Ччехия и Словакия, и Украйна и Крим?
        И разликата защо е?

И защо Крим докато беше в Украйна не беше като Чехия????Преди да се намеси Русия?

Коментар

• Бате Пешо, фостата,фостата,

Коментар

Проди България ще пострада защото последните десет години никой нищо не направи за да намали зависимостта от руски газ. Царя си е руски агент, серГей и той, Боко прост, сега пак серГей...
            За това трябва да благодарите на Петата колона на Масква в България. Рубладжиите имат интерес България да е бедна и зависима от русия. Те са няколко човека.
            Интересни са другите рубладжии-продажници - те не получават нищо. И то при положение че русия никога не е направила нищо добро за България. Само мъка е носила през годините.
            Ти продължаваш да коментираш неща от които хабер си нямаш.От къде да го вземем тоя газ бе умнико.Нали Гърция и Турция купуват от Газпром?Колко пъти да ти се обяснява?Докато не се построи газопровод от Каспийския регион друг освен Газпром тука няма да го има.Това България не може да го направи сама.Точно тия боклуци които ни се пишат приятели и съюзници не си мърдат пръста.Газопроводи засега е построил само Путин.Твоя велик Запад гледа да не се мине.Някой да му построи газопровода а той да го ползва.Е няма да стане.Капиш?Понимаеш?Ъндерстенд ми?Анадънму?Разбра ли най накрая?

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
              Май ти си слоу мена.
              Референдум - какво по демократично по западно му?
              Аз всичко чета, ама ти май не!
              Е не виждаш ли разлика между двете? Ччехия и Словакия, и Украйна и Крим?

Коментар

• Първоначално изпратено от stoio68 Разгледай мнение
                Фън

Тц...фотошоп

Коментар

• Фън

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Ами, то и аз не мога да разбера ти член на ЕС ли си? Или на си член-ка на Джуджето?

Имаш договор - спазваш го. Толкоз - никой не обича върти-опашки кат' тИбя - дет' днес с едните - утре с другите.

Що ходиш в Мюнхен за заплатката, а не ходиш в Москва, бря? Двуличник!!
                    Маранди в интерес на истината никой не ни е питал.Що не направиха референдум?
                    Аз съм против участие в каквито и да е съюзи.Ние трябва да сме неутрална страна.Така мисля.Не се гордея че подляхме вода на сърбите....И не ми е приятно на наша територия да има чужди военни бази както и наши войници да са теляци и готвачи и да мрат като мухи за чужси интереси.Какво спечелихме от Ирак?От два милиарда дълг ни дадоха триста милиона и казаха това е край.Над 600 милиона ни струват тия простотии отделно болестите и ковчезите.С тия пари Хемус да е подминала Търново.

Коментар

Ама не се обиждай, но звучиш като слоу ман.
                      Казах, че можеше да го направят като Чехия и Словакия. Цивилизовано. Не дивашки.
                      Или и това си пропуснал да прочетеш?
                      Май ти си слоу мена.
                      Референдум - какво по демократично по западно му?
                      Аз всичко чета, ама ти май не!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Ами, то и аз не мога да разбера ти член на ЕС ли си? Или на си член-ка на Джуджето?

Имаш договор - спазваш го. Толкоз - никой не обича върти-опашки кат' тИбя - дет' днес с едните - утре с другите.

Що ходиш в Мюнхен за заплатката, а не ходиш в Москва, бря? Двуличник!!
                        Ха ха ха,

ама ходя за заплатка в Мюниха, ама товаря в Мариупол. Одеса, Санкт Петербург, Бердянск, Николаев.
                        Що не ме питаш що не ходя да товаря в МНюниха?

Въпреки, че се правиш на идиот съм разбрал отдавна, че не си глупав. Що се правиш на идиот обаче не знам.
                        Та по въпроса що си вземам заплатката от М.?
                        Интереса клати феса. Без руските товари няма да има и заплатки за немецкия мениджмът в М.
                        Ся капиш ли? И ЕС и Русия си имат интереси и колкото и да е странно за някои фенове, тези интереси са общи.
                        Утре летя за Цариград. Сега за тукофил ли ще ме обявиш?
                        Пък ако броиш де съм бил, направо ме обявявай за светофил.
                        Най-важното е какво искат хората. Исторически Крим е руски. Исторически Шумен не е турски. Тука е вече и ролята на държавата, която при нас я няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                          А като 98% са руснаци и искат да са в Русия?

Или ти казваш, че признаваш, че 98% са руснаци, но не приемаш искането им за присъединяване с Русия?

Е, оттук нататък чети предния ми пост.

П.П. Не бил спорил, че са руснаци, ама знае ли за какво спори?
                          Ама не се обиждай, но звучиш като слоу ман.
                          Казах, че можеше да го направят като Чехия и Словакия. Цивилизовано. Не дивашки.
                          Или и това си пропуснал да прочетеш?

Коментар

• Вижте банера в сайта на украинското мин. на отбраната

http://www.mil.gov.ua/index.php?lang...source=message

Маранди, не се прави на Лили Иванова, ами прасни някое смс-че да подкрепиш майданските неадерталци

Коментар

• Проди България ще пострада защото последните десет години никой нищо не направи за да намали зависимостта от руски газ. Царя си е руски агент, серГей и той, Боко прост, сега пак серГей...
                              За това трябва да благодарите на Петата колона на Масква в България. Рубладжиите имат интерес България да е бедна и зависима от русия. Те са няколко човека.
                              Интересни са другите рубладжии-продажници - те не получават нищо. И то при положение че русия никога не е направила нищо добро за България. Само мъка е носила през годините.

Коментар

• bertram

Косово го създаде Милошевич, янките просто се намесиха а сърбите бяха полудели и убиваха здраво. А в бивша Югославия въдеха тези цигани и стана така че да им предоставят и територия за държава.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X