Първоначално изпратено от Факушкa
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеАко говорим за другари;
ами другарите ти от америка дето анихилираха Хирошима и Нагазаки?
А за другаря ти Хитлер? Там дори думи не трябват.
Не те мислех, че толкова ниско ще паднеш.
При положение, че исторически в момента Крим е руско населен, при положение, че 98% го искат...
Ма колкото и да блеете Крим си е Руски и изкустеното разцепление на СССР-то не го право украински.
И по-добре про-европейски настроените да си мълчите, щото Путя да не вземе да присъедини цяла Украйна?
Ма истината е, че ще остави западна Украяйна самостоятелна за буфер с ЕС, демек ако има конфликт било то икономически или политически ще го духат те, а не Русия или ЕС.
Имаш договор - спазваш го. Толкоз - никой не обича върти-опашки кат' тИбя - дет' днес с едните - утре с другите.
Що ходиш в Мюнхен за заплатката, а не ходиш в Москва, бря? Двуличник!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеНяма разлика, нали? Очаквам бъдещите стъпки на руснаците. Имам чувството че няма да има разлика с този за който говприме.
Хитлер е произвел най-добрите оръжия за времето си - края на 30-те, както и сега Путин е произвел най-добрите оръжия и превъоръжава Россия. Международния икономически и финансов ред е в полза на един неподплатен талер, както и немската марка губи хиляди проценти в безпрецедентна хиперинфлация през Ваймарска Германия. Ако бях на мястото на Путин, веднага щях първи да започна трета световна, без да чакам покана и без да съм невротик като Хитлер....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеКъде съм твърдял че неса руснаци? Ми цитирал си ме, прочете ли го поне?
Или ти казваш, че признаваш, че 98% са руснаци, но не приемаш искането им за присъединяване с Русия?
Е, оттук нататък чети предния ми пост.
П.П. Не бил спорил, че са руснаци, ама знае ли за какво спори?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеИ къде съм плюл България бе малоумник?!?
Плюя предателите-рубладжии, които живеят в България, но не са на нейна страна, а я продават на северните варвари.
И щото се миеш със собствена слуз, смърдиш.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеАз лично много си развалих мнението за „цивилизования“ запад и предимно за Щатите след цялата история с Югославия и най-вече с ефектния завършек на сагата, когато без да им дадат шанс за преговори, тоест поставяйки неизпълними условия, използваха целия ресурс на НАТО, за да съсипят една малка държава, убивайки основно цивилни и сривайки граждански обекти и с предимство работещи предприятия и болници. Да не говорим за последвали цирк с международния трибунал, който освен че създаде прецедент агресора да съди нападнатия и бе тотално незаконен, след като не успя за 4 години да докаже, че Милошевич е виновен в някое от отправените му обвинения, просто го умориха.
Повече факти относно случая дава светлина филма Yugoslavia The Directed Tragedy.
Както и да е, сега прагматично по темата, хич не одобрявам подобни простотии нито в Косово нито в Крим. Всяка история си има много страни и в геополитиката не е важно кой крив и кой прав, а какви са последствията на практика. В темата има горещи поддръжници на санкции срещу Русия, които явно не умеят да сметнат 2 и 2 и да видят че след Украйна, сред най-пострадалите ще е нито запада нито Русия, а България.
Видяхме, че Европа си знае интереса и заплаши Русия, че ако пак не ги ебава, щели да обмислят да спрат да им продават оръжия... Това ако не е пародия на санкции, не знам по-точна дума. Звучи, като ще обмислим да спрем да приемаме подкупа, щото и без това ако не се разберем няма да го дадете.. А не като нас на гол тумбак чифте пищови и ще си запаля къщата та да изгори на Вуте плевника..Last edited by Бате Пешо; 17.03.2014, 21:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеИ в момента е така Крим населен с Руснаци е от първостепенно значение за Путин. Останалите милиони руснаци в Украйна..... за тях си трае.
Но руснаците от там няма да си траят.
И, както писах по-долу, след две-три години пак ще се скочи и Украйна ще бъде разделена на 100-150 км. на изток от Днепър.
А можеше и да не е така.
Руският и украинският народ са доста близки. Макар и да има братски критики, особено в Украйна, от векове свързана в съдбата си с Руската империя.
Но това са бели кахъри, а дебелогъзите чиновници на ЕССР ти направиха черни - на основата на най-малко развитите западни украинци, които и украинци даже не са. Те са гмеж, непозната даже себе си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеКрим е бил и е опорна точка в Руската имперска схема . Точно заради него са водили войни с Турция, а не че са искали да ни освободят... приемете, че сме им били на пътя.
И в момента е така Крим населен с Руснаци е от първостепенно значение за Путин. Останалите милиони руснаци в Украйна..... за тях си трае.
Убеден съм че референдума макар и пресилен е близко до истината, но начина по който го направиха си е чиста проба анексиране, което не би трябвало да се случва в Европа през 21 век
и не ми говорете за Косово... и там не трябваше да се случва, но европейските дипломати бяха прецакани от Американските и Руските имперски интереси... в момента нещо подобно се случва и с Украйна, а за ЕС (в това число нас) остават само пасивите.
сега Джуджето ще удари и Изт. Украйна - точно, защото там местните искат да приложат същата "схема" с анексирането. Навлизане на войски - обявяване на референдум и готово.
Няма как за Крим да може, а за останалите 5-6 области да не може.
Това веднага ще доведе до сигнал от съседните държави в НАТО Полша, Румъния за защита и ще къде ще настанят базите мислиш?
В Шумен да кажем.
И тогава като почнат ракетките Шапката ще обяснява на ракетките, ама аз БГ матрьошка, бря. Не ми влизай отзад, плийз
П.П. Ей, това е БГ "интереса" от цялото стори - демек ще го отнесем и ние, ама иди го питай на какво се кефят БГ матрьошките тук, щот' аз не мога да ги схвана нещо?
Голямо цвилене - цвилят да'е ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениемислиш едностранно и гледаш само ако ти си добре... я си представи утре турция да прати аскер, че видите ли в кърджалийско били изконно турски земи ( турците са от 500 години)..а русите отколко са в крим....
като дойде аскера с хавтомата и ти каже айде на избори со кротце со блажко...тогава друга песен ще запееш.
и не на последно място не забравяйте, че Лилипута се сети за русите в крим , когато стана ясно, че е на път да си изгуби черноморската военна база....не че му дреме за хората в крим..реално в Украйна живеят 5 пъти повече руснаци от кримчани....ама тях кучета ги яли...
Путин не се е "сетил" по повод на Севастопол. Нито е била заплашена базата там. Това е смехотворно. Я покажи къде прочете това. Намери в целия нет нещо, което да показва заплаха за руските бази в Крим. НЯМА!
И не е зарязал останалите руснаци в Украйна. Но докато няма насилие и убийства над руснаци от страна на озверелите майдановци, то Русия няма да се намеси пряко с военна сила. Ако обаче идиотите започнат да проливат руска кръв, то руската армия ще навлезе открито на територията на Украйна. И тогава лошо за всички.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеФаки, нали знаеш от опит , че в Голямата ябълка са големите педали......
А за националните предатели може доста да се напише.....Кой е предателя - този който е забегнал през девет морета и девет планини, плюе и хули страната , в която е роден или този който работи, твори и милее за Родината си.....?
Плюя предателите-рубладжии, които живеят в България, но не са на нейна страна, а я продават на северните варвари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение1945 г. другарят Сталин изселва цялото татарско население там и го заселва с руснаци. Които им влизат в имотите наготово.
П.П. За нас не се притеснявай тук, ами си гледай кой е най-добрия град за живеене у РъБъ в момента ... - демек нашия англомерат тук не го мисли, ами си гледай шуменския Деко с шапката
ами другарите ти от америка дето анихилираха Хирошима и Нагазаки?
А за другаря ти Хитлер? Там дори думи не трябват.
Не те мислех, че толкова ниско ще паднеш.
При положение, че исторически в момента Крим е руско населен, при положение, че 98% го искат...
Ма колкото и да блеете Крим си е Руски и изкустеното разцепление на СССР-то не го право украински.
И по-добре про-европейски настроените да си мълчите, щото Путя да не вземе да присъедини цяла Украйна?
Ма истината е, че ще остави западна Украяйна самостоятелна за буфер с ЕС, демек ако има конфликт било то икономически или политически ще го духат те, а не Русия или ЕС.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЕ какво става?
Хората 98% се самоопределят за руснаци, а ти от някаква по висока инстанция им казваш - Вие сте глупаци, не сте руснаци...
И просто те пргазват като влак.
Истината е много проста.
Истината е следната:
Най-добре е в Европа.
След това в Русия.
В Украйна е много лошо.
Тъй като в Европа никога няма да са - дори и на хартия да са, те пак никога няма да са, както БГ е в ЕС на хартия, но на практика е задния кенеф - най-добре е да са в Русия. Украйна е пагубна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениене мисля, че в този форум има фенове на доктрината за велика албания... та тия глупости няма какво да ги пишеш. Никой не се кефи на независими косово= територия управлявана от банди
точно такива хора като феновете на анексирането на Крим са реално фенове и на независимо косово.
принципа е важен.
ако ние сме хвърляли бомби да ни обвиниш, но реално аз съм против подобни прекроявания на граници, докато ти си за (крим)
Повече факти относно случая дава светлина филма Yugoslavia The Directed Tragedy.
Както и да е, сега прагматично по темата, хич не одобрявам подобни простотии нито в Косово нито в Крим. Всяка история си има много страни и в геополитиката не е важно кой крив и кой прав, а какви са последствията на практика. В темата има горещи поддръжници на санкции срещу Русия, които явно не умеят да сметнат 2 и 2 и да видят че след Украйна, сред най-пострадалите ще е нито запада нито Русия, а България.
Видяхме, че Европа си знае интереса и заплаши Русия, че ако пак не ги ебава, щели да обмислят да спрат да им продават оръжия... Това ако не е пародия на санкции, не знам по-точна дума. Звучи, като ще обмислим да спрем да приемаме подкупа, щото и без това ако не се разберем няма да го дадете.. А не като нас на гол тумбак чифте пищови и ще си запаля къщата та да изгори на Вуте плевника..
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеКрим е бил и е опорна точка в Руската имперска схема . Точно заради него са водили войни с Турция, а не че са искали да ни освободят... приемете, че сме им били на пътя.
И в момента е така Крим населен с Руснаци е от първостепенно значение за Путин. Останалите милиони руснаци в Украйна..... за тях си трае.
Убеден съм че референдума макар и пресилен е близко до истината, но начина по който го направиха си е чиста проба анексиране, което не би трябвало да се случва в Европа през 21 век
и не ми говорете за Косово... и там не трябваше да се случва, но европейските дипломати бяха прецакани от Американските и Руските имперски интереси... в момента нещо подобно се случва и с Украйна, а за ЕС (в това число нас) остават само пасивите.
И НЕДЕЙ ДА ЛЪЖЕШ, че официалните власти в Россия не обръщат внимание на милионите руснаци в Източна и Южна Украина. От 10 дни има поне 10 остри изказвания и на Путин и на Лавров в тази посока. Искаш ли да ти ги извадя
Коментар
-
Убеден съм че референдума макар и пресилен е близко до истината, ........Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар