Първоначално изпратено от luboil
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЩо така бе Манков, аз нямам нищо против Крим да си минава към Русия. Изобщо не ме интересува някакъв си полуостров. И Донецк, Луганск и Харков да минат - мирно с референдуми.
Мен ме интересува едно нещо - САЩ и ЕС да се издразнят на Русия и да я фалират. В едно с Крим и Източна Украйна. Стига са изнасяли корупция.
Искал бил Русия да фалира Ми искай си, нема лошо! Каза го вече около сто пъти, айде стига толкоз
Аз може да искам България на три морета, ама не ви досаждам с прогнози за разпада на Гърция и Сърбия, или грандиозни планове за Трета Балканска Война
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеЧовек разбери Русия няма да фалира
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИзобщо не ме интересува някакъв си полуостров.
Да не си новия Хитлер дето си върти монитора с гугъл мапса и хвърля дартс по него с големината на полуострови??
Я да вземе да учелиш Саудитсия полуостов, пък може и лонг айлънд, нищо, че е остров!
Коментар
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнениеА ето го и прословутия "черен" списък на ЕС
http://www.gazeta.ru/politics/news/2..._6019125.shtml
Всички в списъка без изключение са цаци - абсолютни анонимници!
То и американския списък не впечатлява особено, но на фона на този изглежда малко по-сериозно - все пак там са включили фигури като Рогозин, Матвиенко, Сурков и др.
На фона на всичко това направо се учудвам че руската борса днес скочи само с 4%
SBERBANK +8,22%
KAMAZ +9,70%
RUSAL +7.7%
RASPADSKAYA +12%
BASHNEFT +11%
ROSTELEKOM +9%
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеЧовек разбери Русия няма да фалира
Коментар
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнениеА ето го и прословутия "черен" списък на ЕС
То и американския списък не впечатлява особено, но на фона на този изглежда малко по-сериозно - все пак там са включили фигури като Рогозин, Матвиенко, Сурков и др.
Коментар
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнениеПутя здраво вдига темпото.
Путин подписал указ о признании независимости Крыма
http://lenta.ru/news/2014/03/17/independence/
Както се е засилил май се кани още до края на седмицата да глътне Крим ( формално, щото де факто го глътна още на 1.03.)
Интересно защо ли се е разбързал толкова ?
Така и така ще го наказват... дали ще е за Крим или за Харков... няма да му пука.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЩо така бе Манков, аз нямам нищо против Крим да си минава към Русия. Изобщо не ме интересува някакъв си полуостров. И Донецк, Луганск и Харков да минат - мирно с референдуми.
Мен ме интересува едно нещо - САЩ и ЕС да се издразнят на Русия и да я фалират. В едно с Крим и Източна Украйна. Стига са изнасяли корупция.
Коментар
-
Коментар
-
А ето го и прословутия "черен" списък на ЕС
Коментар
-
Що така бе Манков, аз нямам нищо против Крим да си минава към Русия. Изобщо не ме интересува някакъв си полуостров. И Донецк, Луганск и Харков да минат - мирно с референдуми.
Коментар
-
Какво лошо има в допитването до народа?
По купешки му казват "референдум".
Може ли въобще питането към народа да бъде "незаконно"? Беки народът е суверенът на властта, та кой ше му каже какво е законно и какво не? Равновесният ли, стамболовчето ли, американският президент ли? Дебелогъзите и дебелоглави американци и ивропейци ли? Не - народът е суверенът на властта.
Нашичките ли политици? Смях в залата... Законът ли? Законът подлежи на народа!
Не - да го духат, народът е властта!
Така и нашето Съединение - народът го направи, а всички останали империи ни го духаха до вгорчивяване
Коментар
-
Време е да си приберем подаръците
Русия ще поиска 20 милиарда долара от Украйна, за да обсъдят дълговете от времето на СССР
http://focus-news.net/news/2014/03/1...o-na-sssr.html
Коментар
Коментар