IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ravnovesie

Няма да фалират, Запада сега е пас буквално защото Путин им е взел много пари - инвестиции от западни банки - европейски и те се надяват той да им ги върне и те да печелят от газта и петрола и парират опитите за санкции, нямат воля..слабаци са.Тя Русия е фалирала, добивната индестрия е изцяло на инвестиционна база и инвестициите в нея нямат изплащане.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Руснаците са готини,
      Американците стават,
      с европейците се разбираме

ама китайците са отврат да им еба мамата...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Да много добро.Ще загубим един милион туристи и то платежоспособни и харчещи.Имотите по морето ще се срутят.Газ нема отопление на дърва и галоши.Ма като ги пишете тия глупости някаква връзка с главите имате ли?Омразата към Русия просто ит е изпила мозъка
        И ще чакаме немски баби и английски начинаещи наркомани и пияници
        Ще загубим парите на русия дето издържат и промотират олигофренските партии в парламента ни. Които ни съсипват политическата среда и правят откровено вредна пропаганда анти ЕС, анти запада, анти демокрацията.

Както сигурен съм и сам знаеш, защото и ти си на хранилка на същите.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение

Относно националната наклонност на Факито може да се спори.
          Ама да почнем спор дали е мъж или жена? То средното е травестит, обратното дори не се сещам как се казва (демек жена да се прави на мъж)...
          Травеститка...

Коментар

• Първоначално изпратено от stoio68 Разгледай мнение
            Владимир Путин подписа указ за признаването на Крим за независима държава

http://focus-news.net/news/2014/03/1...-darzhava.html

Давайте шампанското !!!!
            Водка

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Стига бе....Кое е "другото"......
              От ляво мексиканец, отдясно арабин а отзад негро......между другото....

Относно националната наклонност на Факито може да се спори.
              Ама да почнем спор дали е мъж или жена? То средното е травестит, обратното дори не се сещам как се казва (демек жена да се прави на мъж)...

Коментар

• Владимир Путин подписа указ за признаването на Крим за независима държава

http://focus-news.net/news/2014/03/1...-darzhava.html

Давайте шампанското !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Не ме интересува дали Крим ще е в Украйна или в Русия. нито съм руснак, нито съм украинец. Интересуват ме последствията за България да са добри. Фалитът на Русия ще е едно добро последствие
                  Да много добро.Ще загубим един милион туристи и то платежоспособни и харчещи.Имотите по морето ще се срутят.Газ нема отопление на дърва и галоши.Ма като ги пишете тия глупости някаква връзка с главите имате ли?Омразата към Русия просто ит е изпила мозъка
                  И ще чакаме немски баби и английски начинаещи наркомани и пияници

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                    Верно ли?
                    Факито е мъж между другото.
                    За това сигурно чувството му за Отечество е толкова принизено.

Стига бе....Кое е "другото"......
                    От ляво мексиканец, отдясно арабин а отзад негро......между другото....

Коментар

• Първоначално изпратено от stoio68 Разгледай мнение
                      Комунягите набиха канчето на Вигенин (и много добре направиха) да не се обажда където не му е работа. Засега имаме умерена позиция която е само в наша ползва. Виж ако хамериканците и хевпропейските ястреби почнат да ни натискат тогава лошо.
                      Отзад отваряме бузки, ам отпред дето е Путя?

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                        Проди България ще пострада защото последните десет години никой нищо не направи за да намали зависимостта от руски газ. Царя си е руски агент, серГей и той, Боко прост, сега пак серГей...
                        За това трябва да благодарите на Петата колона на Масква в България. Рубладжиите имат интерес България да е бедна и зависима от русия. Те са няколко човека.
                        Интересни са другите рубладжии-продажници - те не получават нищо. И то при положение че русия никога не е направила нищо добро за България. Само мъка е носила през годините.
                        Не така, с лошо за руснаците на ангро! Русия е направила много за нас, най-малкото комуникираме в момента на този език именно заради Русия, пък какви са им били целите за освобождението не ми се говори, щото бая руснаци са си оставили кокалите, за да го има и най-важното е факт! Ясно е, че като голяма сила си гледат интереса, но за вреди сериозни не помня да са създали. 45 години бяхме в тяхна орбита по волята на Англия, Русия и Щатите, все пак, а не еднолично и повече са дали от колкото взели от тази орбита!
                        От друга страна например Англия, винаги ни е прецаквала, бомбардира ни през втората световна, ако че не сме изпратили и войник на фронта, че е по-лесно да бомбардираш гражданите на София, отколкото дивизиите на Хитлер Дори и сега се ебава с нас и ни използват за изтривалка във вътрешно политическите си простотии, не са им проблем милионите цигани от бившите им колонии които са приели в държавата, а българите които биха търсили светлия живот на чистач в UK, разбираш ли. Явно за тях сме под мангал, но ние сме готини и не питаме що бе джанъм..
                        А ако пак трябва прагматично, че имаме такава зависимост от руски енергийни източници е виновен Костов, че им даде Лукоил а той не е в изброените от теб правителства. Колкото до газовите връзки, ГЕРБ почти нищо не направи за четири години въпреки кризата от 2008 и взетите тогава решения за спешен бекъп, не знам дали по общо обективни причинили или по лично обективни такива

Коментар

• Комунягите набиха канчето на Вигенин (и много добре направиха) да не се обажда където не му е работа. Засега имаме умерена позиция която е само в наша ползва. Виж ако хамериканците и хевпропейските ястреби почнат да ни натискат тогава лошо.

Коментар

Що така бе Манков, аз нямам нищо против Крим да си минава към Русия. Изобщо не ме интересува някакъв си полуостров. И Донецк, Луганск и Харков да минат - мирно с референдуми.

Мен ме интересува едно нещо - САЩ и ЕС да се издразнят на Русия и да я фалират. В едно с Крим и Източна Украйна. Стига са изнасяли корупция.
                            Ти това дето си го написал прочете ли го?И осмисли ли го?Или пак корумпираните руснаци и моралните западняци.....

Коментар

Не ме интересува дали Крим ще е в Украйна или в Русия. нито съм руснак, нито съм украинец. Интересуват ме последствията за България да са добри. Фалитът на Русия ще е едно добро последствие
                              Ми убаво,
                              прай курбан, вуду-муду или квото там се иска, че Русията да фалира.
                              Под България какво разбираш, че ако не знаеш, България е залязваща звезда на картата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Факи въпреки че изтри записа прочетох какво си написал.Ти говори с баща си дали мое да понесе срама да се върнеш женен за негър па тогава мисли за сина ми.
                                Верно ли?
                                Факито е мъж между другото.
                                За това сигурно чувството му за Отечество е толкова принизено.

Коментар

Working...
                                X