IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
    На всички ли? Доста секс ще падне
    За мен само 55% от тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Ами, в момента ви крепят еврофондовете и субсидиите.
      Кажи го на мериджъра в Мюних че се крепи на еврофондовете.
      Пък може да му кажа, че бай Маранди е много лют за ситуацията в Крим и ще наложи санкции на гадните меринджъри в Мюних

Ха наздраве! Една болярка със семки и лягам, че утре съм на юг.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

Официалната позиция на БГ като партньор на НАТО и член на ЕС предполагам я знаеш каква е по казуса Крим? Причината договори за партньорство.

И аз не знам как БГ матрьошките искат неща, които няма как да станат в момента, а си оплюхте всички институции - Президент, Премиер и Външен министър.

П.П. Не ми прилича да си цените родното, ами на свиркаджийски манталитет по чуждото, па не знам.

Демек пак разцепихте нацията точно по време на криза, когато трябва да сте единни в тъпи спорове на кого пишката била по-вкусна - на Джуджето или на Черньото.

Ха, наздраве!
        Парите на емигрантите - основно от ЕС
        Парите от износа - основно от ЕС
        Парите от еврофондовете - основно от ЕС

Демек работата ма матрьошките е "Храни куче да та лай"
        Мноооо са отворени кат плюят ЕС (запад) ма кинтите им не връщат да го е .
        Пък към прехвалената Русия : - 7 мега бимбелика , ма само хвалебствия да го е .

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
            ама китайците са отврат да им еба мамата...
            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Днеска Руското външно министерство е пуснало декларация за вижданията на Русия относно кризата. Очакваните неща - федерализация, неутралитет, официален статут на руския език и пр. Всичко това би звучало отчасти обнадеждаващо, ако не бяха развитията в Крим. Защото тези демарши малко мязат на камуфлаж на едни други действия.

Тъй като гледам как Путя форсира събитията няма да е зле американците да вземат да пратят 82 парашутна дивизия на посещение в Киев, щото докато си редактират поредния списък с персонални санкции Рашките ще вземат да гавнат не половин, ами ЦЯЛА Украйна

Коментар

Руснаците са готини,
                Американците стават,
                с европейците се разбираме

ама китайците са отврат да им еба мамата...
                хахаха, доста добре казно!

Коментар

• Путин или Обама ?

http://mzadornov.livejournal.com/141567.html

Коментар

• Първоначално изпратено от stoio68 Разгледай мнение
                    Владимир Путин подписа указ за признаването на Крим за независима държава

http://focus-news.net/news/2014/03/1...-darzhava.html

Давайте шампанското !!!!
                    Още вчера беше ясно че са се разбрали, поне за тези които следят настроенията на пазара, днес умерено празнува и носи добър профит за заложилите на мирен изход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      ... английски начинаещи наркомани и пияници
                      Не съм виждал начинаещ - раждат се професионалисти!
                      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                          Няма да фалират, Запада сега е пас буквално защото Путин им е взел много пари - инвестиции от западни банки - европейски и те се надяват той да им ги върне и те да печелят от газта и петрола и парират опитите за санкции, нямат воля..слабаци са.Тя Русия е фалирала, добивната индестрия е изцяло на инвестиционна база и инвестициите в нея нямат изплащане.
                          Вече почнаха да рутят петрола. Не им наложиха санкции на банките и руснаците се успокоиха, но това не пречи да им резнат възможностите за опериране със строги правила за пране на пари.

Коментар

Ха ха ха,

ама ходя за заплатка в Мюниха, ама товаря в Мариупол. Одеса, Санкт Петербург, Бердянск, Николаев.
                            Що не ме питаш що не ходя да товаря в МНюниха?

Въпреки, че се правиш на идиот съм разбрал отдавна, че не си глупав. Що се правиш на идиот обаче не знам.

Официалната позиция на БГ като партньор на НАТО и член на ЕС предполагам я знаеш каква е по казуса Крим? Причината договори за партньорство.

И аз не знам как БГ матрьошките искат неща, които няма как да станат в момента, а си оплюхте всички институции - Президент, Премиер и Външен министър.

П.П. Не ми прилича да си цените родното, ами на свиркаджийски манталитет по чуждото, па не знам.

Демек пак разцепихте нацията точно по време на криза, когато трябва да сте единни в тъпи спорове на кого пишката била по-вкусна - на Джуджето или на Черньото.

Ха, наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Травеститка...
                              Верно ли?
                              Трябва да я/го кръстим факушистка

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Да много добро.Ще загубим един милион туристи и то платежоспособни и харчещи.Имотите по морето ще се срутят.Газ нема отопление на дърва и галоши.Ма като ги пишете тия глупости някаква връзка с главите имате ли?Омразата към Русия просто ит е изпила мозъка
                                И ще чакаме немски баби и английски начинаещи наркомани и пияници
                                +1

Коментар

Working...
                                X