If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Но, да се върнем на топика. За мен ТИМ са непоклатими, защото без тяхната банка ще се срути банковата система, без техните пенсионни фондове много хора ще останат без пенсия, а без техният авиопревозвач аз и много други не можем да отлетим до София
Ала бала на национално ниво. Във Варна излъчи над половината общински съветници. Оттам се сещаш. До колкото знам е регистрирана чрез изземане на личните данни на хора от пенсионните им фондове, на практика нелегална. Така се говори.
Не се сърди, ама щом не знам, че има такава партия, значи си е ала бала. Просто си мисля, че ако ТИМ си направят партия, но да се дистанцират от нея - трудно ми е сега да го обясня - ще гласувам за тях защото са алтернатива на политиците.
Ала бала на национално ниво. Във Варна излъчи над половината общински съветници. Оттам се сещаш. До колкото знам е регистрирана чрез изземане на личните данни на хора от пенсионните им фондове, на практика нелегална. Така се говори.
Не се сърди, ама щом не знам, че има такава партия, значи си е ала бала. Просто си мисля, че ако ТИМ си направят партия, но да се дистанцират от нея - трудно ми е сега да го обясня - ще гласувам за тях защото са алтернатива на политиците.
Не четеш.
Пак казвам - ако ТИМ спретнат една партия, ама умната - с млади и умни българи - ще гласувам за тях - защото са гадни капиталисти и са алтернатива на ГРОБ, БСП, СДС, ДПС, АТАКА, ДСБ и който се сетиш. Те са гадни капиталисти, а не политици и се надявам да управляват като такива.
Че те ТИМ си имат партия бре - "Нашият Град". В момента я разследват:
Atanas Tchobanov
Как да се отървем от ТИМ в три стъпки:
1. Затваряме си сметките в ЦКБ;
2. Прекратяваме си застраховките в Армеец;
3. Изтегляме си парите от пенсионните фондове Съгласие и Сила.
Може и в обратен ред.
Заради такива лумпени не ми се прибира във България! Нали ако гръмне ЦКБ, ще се разпадне цялата банкова система!!!
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар