ТИМ няма смисъл да си правят партия, като могат и си пазарят политици. Над тях обаче има други хора, тоест те не работят сами.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
непоклаТИМите
Collapse
X
-
Last edited by Jay Gould; 04.03.2013, 00:48.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеAtanas Tchobanov
Как да се отървем от ТИМ в три стъпки:
1. Затваряме си сметките в ЦКБ;
2. Прекратяваме си застраховките в Армеец;
3. Изтегляме си парите от пенсионните фондове Съгласие и Сила.
Може и в обратен ред.
Заради такива лумпени не ми се прибира във България! Нали ако гръмне ЦКБ, ще се разпадне цялата банкова система!!!
Черкезов, чета и не вярвам на ушите си...ама то явно ГМО царевицата и раундъпа така действат на хората...
Какви стотици хиляди работещи, каква банкова система, какви капитали, какъв бизнес, кви 5 лева ??? Хайде стига легенди...
Една банка от сравнително малките, насочена основно към ритейла...
Едно застрахователно дружество фокусирано в каското, което печели от страха на хората да им откраднат колата (а напоследък и техните крадат)...
Пенсионни фондове, които инвестират основно в свързани дружества, не и без любезното затваряне на очите на кфн...
Националният авио превозвач, който губи колосална сума годишно...
Зърнена компания, която не се занимава със зърно търговия...
Сравнително малка речна флотилия...
Много малка газова компания...
Фууд бизнес и малко вино...
Сот...
Найлонови торби...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
http://www.youtube.com/watch?v=Adgx9wt63NYLast edited by onakilev; 03.03.2013, 23:33.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеНямаш линк към снимките! Исках да ги видя! Може ли пак? Мерси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеВ един момент нито цензура помага , нито бригадите биячи Хората станаха много !Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеЦЕНЗУРА ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнениеПо-скоро 50-80 т
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеТази като и гледам марката (ако я има ) има към 500-800т дедуейт. Смятай в най-добрия слуай 800 т долари в копюри по 100 колко са? Накой знае ли 800 тона долара колко пари са?
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеЛюбойлов ако прочетеш как е регистрирана, можеш да се окажеш и съучередител...
ПРОКУРАТУРАТА: "ПАРТИЯТА НА ТИМ" СЕ Е РЕГИСТРИРАЛА ЗА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ С ФАЛШИФИКАТ
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеНе се сърди, ама щом не знам, че има такава партия, значи си е ала бала. Просто си мисля, че ако ТИМ си направят партия, но да се дистанцират от нея - трудно ми е сега да го обясня - ще гласувам за тях защото са алтернатива на политиците.
ПРОКУРАТУРАТА: "ПАРТИЯТА НА ТИМ" СЕ Е РЕГИСТРИРАЛА ЗА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ С ФАЛШИФИКАТ
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеНо, да се върнем на топика. За мен ТИМ са непоклатими, защото без тяхната банка ще се срути банковата система, без техните пенсионни фондове много хора ще останат без пенсия, а без техният авиопревозвач аз и много други не можем да отлетим до СофияMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеНо, да се върнем на топика. За мен ТИМ са непоклатими, защото без тяхната банка ще се срути банковата система, без техните пенсионни фондове много хора ще останат без пенсия, а без техният авиопревозвач аз и много други не можем да отлетим до София
Супер
Да живей
Труд
Интимност
Мир
Коментар
Коментар