IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

непоклаТИМите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Павлова е много точна и варненци трябва да се замислят. Да не би софиянци да са избирали Киро толкова години - сигурно 90% от протестиращите на изборите са гласували тъкмо за него, а сега крещят да се маха и се молят София да свали доверието от него, та да се махне доброволно. Да не би добре сложените момчета дето нокаутираха младежа с плаката срещу тим да са софиянци? Или полицая дето се направи, че нищо не вижда е от София??? Стига вече с това противопоставяне Варна - София, огледайте се във вашия двор, повечето ви проблеми идват тъкмо оттам...

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Kиро чака да му дадат заповед за оставката тези, които са го назначили (за медиите в БГ е ГЕРБ)
      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

      Коментар


      • http://www.dnevnik.bg/biznes/2013/03...nat_s/?ref=rss

        Коментар


        • Коментар


          • Първоначално изпратено от Sharper Разгледай мнение
            Поклон! Това е титаничен поздрав!
            Custodite sortem vestram

            Коментар


            • http://econ.bg/Новини/Гарантиран-е-з...6247_at.1.html

              http://www.vbox7.com/play:bdc4addd

              Коментар


              • Този път ТИМ закъсняват!

                Този път ТИМ закъсняват, не се ориентираха в обстановката .Вече явно времената са други.Бизнес модела им има нужда от промяна.
                1.Не гледай високомерно на дребния акционер и наемател !
                2.Не бъди безкрайно алчен!
                3.Работи за добър имидж!
                4.Осигурявай работни места със справедливи заплати !
                и т.н.
                Ама кои сме ние простите да даваме акъл ?
                Скоро всичко ще бъде постара му.

                Коментар


                • съветите на Биволъ:

                  "Как да се отървем от ТИМ в три стъпки:
                  1. Затваряме си сметките в ЦКБ;
                  2. Прекратяваме си застраховките в Армеец;
                  3. Изтегляме си парите от пенсионните фондове Съгласие и Сила.
                  Може и в обратен ред.
                  Най-много ще ги заболи от пенсионните фондове. От тях ТИМаджиите точат пари в нарушение на закона за да държат на изкуствено дишане останалия си мегаломански бизнес. Точат от бъдещите Ви пенсии, Дами и Господа. Това са им единствените свободни пари в момента. Ако такива неща излязат наяве в САЩ, не им мърдат 100 години затвор като на Мадоф. Но в България злоупотребите са чадъросани от КФН с шеф Мавродиев - ортак на Пашата, който пък е ортак на Буда, който е ортак на ТИМ. Шефът на БНБ Искров също е марионетка на ТИМ и покрива злоупотребите в гнилата ябълка ЦКБ. Разпространете!"

                  Коментар


                  • Помня преди време някой от тук пишещите Варненци представяха ТИМ като едва ли не голямата работа, защото не допускали Софиянци да правят бизнес във Варна. Уж респектирали бандитите (дребните) и тн и тн. В крайна сметка какво се получи - Варна от град, който беше две дължини пред Бургас ... отиде на 2 дължини след него и това за някакви си 7-8 години. Получи се така, че във варненския регион наистина няма сериозни инвестиции (от чужденци) и работните места са хем кът хем сравнително нископлатени. Имам партньори от Варна и според тях парите на моряците са стълба на местната икономика.Казват, че ако те изчезнат ще стане голям глад (дали е така нз, но съм склонен да им се доверя). Улиците са в много лошо състояние, но в същото време се строи къде ли не от определени хора.

                    За мен пробуждането на Варна е закъсняло поне с 4 години, но е време да си дадем равносметка, че така нареченият 'политически елит' и 'бизнес елит' в България е 90% доминиран от властни хора, но хора които са на светлинни години (назад) в начина на правене на бизнес и корпоративна култура спрямо бизнеса в Европа.

                    Някои се радват на бурното развитие на трибуквените финансови структури и хилядите фирми, които на практика са тяхни, но собствеността е прикрита зад едни кредити. Радват се, но не си дават сметка, че когато масово на пазара са такива фирми .. няма как доходите на населението да се повишат. За да има по-сериозно покачване в доходите задължително трябва да има търсене на работна ръка, а това няма как да се случи без навлизането на чуждестранни инвеститори, които отваряйки нови предприятия да се явяват конкуренция на трибуквените при подбора на читави работници. Само така работодателите могат да бъдат мотивирани да повишат заплатите, за да не им избягат служителите.

                    Хвалим се със стабилна макрорамка, хвалим се със най-нисък данък печалба в ЕС, НО къде са ПЧИ - основно в сектори свързани с търговия и неособено полезни (да не кажа вредни) за пазара на труда и тук таме нещо малко като предприятие(смешно сравнено с останалите). Защо ги няма концерните от леката и тежката промишленост на Европа - ами хората са наясно, че в България Мафията е на власт. Мафия, но не е като политическата мафия в Европа, чиито управници са N-то поколение политиции(мафиоти) и са завършили елитни университети, а мафия съставена от бивши кадри на службите, полицаи, военни и спортисти. Много по-арогантни и с по-малко познания, но в същото време с огромен апетит и его.

                    Характерното за всички политици на 'прехода' е, че ако не можеш да го държиш с нещо (досие, компромат, документи) ..можеш да го купиш за сравниелно малки пари. Така се получи една болнава среда, която започна да ражда и партии .. няма смисъл да ги изброяваме.

                    А за капак на всичко е съдебната система, която е доминирана и контролирана от същия тип кадри.

                    Хората на улицата са прави да простестират, но за съжаление изплуват едни индивиди с толкова абсурдни искания, че ако се състоят ще ни закопаят съвсем.

                    За мен изходът е един - НОВА СЪДЕБНА СИСТЕМА - прозрачна, с изборни длъжности, с адекватна електронна отчетност, структурирана, за да може да поеме различни потоци дела и да ги движи БЪРЗО.

                    Имаме ли съд..можем да почнем да градим останалото, защото ако нямаме съд... даже да ги изринем сегашните...след 4 години ще вием срещу новите управници..побратимени с трибуквените.

                    под съд не разбирам народен съд, а съд като този в германия (съратниците на Марио Николов и Л.Стойков за сапардските сделки си излежаха присъдите, докато нашата система се балтае)

                    поздрави и успешна седмица

                    ПП извадка от Капитал
                    ..........................................
                    Кметът на Варна е юрист по образование. Преди да започне политическата си кариера, работи като съдия.
                    През 1991 г. е назначен за областен управител на Варненска област от премиера Филип Димитров (СДС). Той запази поста си и при Любен Беров, и при Жан Виденов (БСП). През 1995 г. Йорданов загуби кметските избори въпреки сериозната подкрепа на червената партия.

                    През 1999 г. се реваншира срещу избраника на СДС и спечели с подкрепата на 27 леви и патриотични партии и движения, сред които БСП. С рамото на ДПС той повтори успеха си през 2003 и през 2007 г. През 2011 г. кандидатурата му неочаквано бе издигната за четвърти път, но този път от ГЕРБ
                    .................................................. ...............
                    Last edited by bertram; 04.03.2013, 04:35.
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                    Коментар


                    • 70 000 във Варна срeщу Кирил Йорданов и ТИМ

                      Плакат с лика на кмета на Варна Кирил Йорданов бе замерян с яйца пред сградата на общината предаде репортер на Радио „Фокус” – Варна. Хилядното множество скандира „Киро на боклука”, „Долу ТИМ”, „Мафия”, „Оставка” и обидни квалификации по адрес на кмета на Варна Кирил Йорданов. Издигнати са табели с надписи: „Йорданов в затвора заедно с всички от общинския съвет”, "Варна е ядосана, защото е анаТИМосана”,

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение

                        това е за "бисери и вицове"
                        Това е не по-лошо от крилатата фраза на Каро! (но не го изваждай от контекста)
                        Last edited by onakilev; 04.03.2013, 00:15.
                        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                          Но, да се върнем на топика. За мен ТИМ са непоклатими, защото без тяхната банка ще се срути банковата система, без техните пенсионни фондове много хора ще останат без пенсия, а без техният авиопревозвач аз и много други не можем да отлетим до София

                          това е за "бисери и вицове"
                          "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Vladislavvv Разгледай мнение
                            Всъщност бях на Боровец
                            Не е въпросът дали имат голям бизнес, а дали е структороопределящ във всеки от отраслите и секторите, в които правят бизнес.
                            Генезисът им и начина им на правене на бизнес са в миналото и много трудно ще продължат в бъдеще...
                            Много си прав! Но, както съм писал по-долу това ще струва скъпо на много хора, на мен също ... някой трябва да плати сметката!
                            Кой е флагмана компания на БФБ (ако на някой още му пука)
                            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от onakilev
                              Oт Аспен ли идеш? Обама с теб ли беше? Кога ще взимате Иран, че там по-големи газови компании ще се заформят?
                              Ти какво правиш тук, въобще, не ти ли е някак ... тясно?
                              P.S.: Тъй като си добре запознат, да питам: За такъв малък, семеен бизнес по коя програма се кандидатства? Мерси!
                              Всъщност бях на Боровец
                              Не е въпросът дали имат голям бизнес, а дали е структороопределящ във всеки от отраслите и секторите, в които правят бизнес.
                              Генезисът им и начина им на правене на бизнес са в миналото и много трудно ще продължат в бъдеще...

                              Коментар


                              • Има супер странен парадокс - ще сваляме едните ще сваляме другите. Абе как ще свалиш образ на една група? Как ще я свалиш като на снимка не си виждал тези срещу които скачаш? А същевремнно се срещаш в заведенията на тези скачаш. Странна работа .... само не разбрах какво ще ги национализираме или какво и какво ще стане утре като падне най-накрая Киро?!
                                То той крепеше и спояваше протестите. В интересни времена живеем, очите отворени за възможности
                                Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

                                Коментар

                                Working...
                                X