Но, да се върнем на топика. За мен ТИМ са непоклатими, защото без тяхната банка ще се срути банковата система, без техните пенсионни фондове много хора ще останат без пенсия, а без техният авиопревозвач аз и много други не можем да отлетим до София
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
непоклаТИМите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеАла бала на национално ниво. Във Варна излъчи над половината общински съветници. Оттам се сещаш. До колкото знам е регистрирана чрез изземане на личните данни на хора от пенсионните им фондове, на практика нелегална. Така се говори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеНе се сърди, ама щом не знам, че има такава партия, значи си е ала бала. Просто си мисля, че ако ТИМ си направят партия, но да се дистанцират от нея - трудно ми е сега да го обясня - ще гласувам за тях защото са алтернатива на политиците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеЧе те ТИМ си имат партия бре - "Нашият Град". В момента я разследват:
ПРОКУРАТУРАТА: "ПАРТИЯТА НА ТИМ" СЕ Е РЕГИСТРИРАЛА ЗА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ С ФАЛШИФИКАТ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение[COLOR="Red"][SIZE="4"]
Нека силата бъде с теб !
:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеЧе те ТИМ си имат партия бре - "Нашият Град". В момента я разследват:
ПРОКУРАТУРАТА: "ПАРТИЯТА НА ТИМ" СЕ Е РЕГИСТРИРАЛА ЗА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ С ФАЛШИФИКАТMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеЦинизъм!
Марешки: И аз искам да се самозапаля, но нямам силата!!!
http://www.pik.bg/mareshki-i-az-iska...nyamam-silata/
Нека силата бъде с теб !
:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеХа ха ха,
смешен си. 1000 ли, 3К ли!
Не четеш.
Пак казвам - ако ТИМ спретнат една партия, ама умната - с млади и умни българи - ще гласувам за тях - защото са гадни капиталисти и са алтернатива на ГРОБ, БСП, СДС, ДПС, АТАКА, ДСБ и който се сетиш. Те са гадни капиталисти, а не политици и се надявам да управляват като такива.
ПРОКУРАТУРАТА: "ПАРТИЯТА НА ТИМ" СЕ Е РЕГИСТРИРАЛА ЗА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ С ФАЛШИФИКАТ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕ тук си прав
Нека силата бъде с теб !Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Цинизъм!
Марешки: И аз искам да се самозапаля, но нямам силата!!!
http://www.pik.bg/mareshki-i-az-iska...nyamam-silata/
Нека силата бъде с теб !
:-)Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vajvaj Разгледай мнениеОф, сори!!! Точно 1 грам идва банкнотата! Объркал съм дЕменЦиите
Ама мамуна даде и една друга идея - 10 кила пари - 5млн ама евро
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
Нали ако гръмне ЦКБ, ще се разпадне цялата банкова система!!!
Коментар
-
Atanas Tchobanov
Как да се отървем от ТИМ в три стъпки:
1. Затваряме си сметките в ЦКБ;
2. Прекратяваме си застраховките в Армеец;
3. Изтегляме си парите от пенсионните фондове Съгласие и Сила.
Може и в обратен ред.
Заради такива лумпени не ми се прибира във България! Нали ако гръмне ЦКБ, ще се разпадне цялата банкова система!!!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
Коментар