Съобщение
Collapse
No announcement yet.
непоклаТИМите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеИ аз не искам война, затова предлагам на ТИМ да се саморазпусне, а Химимпорт да последва Еларг и да пристъпи към доброволна ликвидация. Предвид счетоводната цена на акция и борсовата котировка, акционерите би трябвало яко да спечелятLast edited by Opiten1; 07.03.2013, 20:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнениеЧистото и Ясното
-Откъде идват парите? - питало Ясното
-От едно много чисто място. - отговорило Чистото
-А там как са отишли? - не спира да пита Ясното
-От друго чисто, светло и хубаво място.
-Ами на това място?
-Е-е-е, трудиш се, трудиш се и пак се трудиш, ама не само с ръце, а и с мозък и идват. Ясно ли ти е?
-Ъ-ъ-ъ, чисто и просто не ми стана ясно.
– Яснооо
Значи нищо не му е ясно.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеСтанишев поискал от прокоратурата разследвания срещу борсовата приватизация на ЧЕЗ от страна на ТИМ. Какво да разследват там където всичко е чисто и ясно? Отново театри... Истински цирк в тази държава.
-Откъде идват парите? - питало Ясното
-От едно много чисто място. - отговорило Чистото
-А там как са отишли? - не спира да пита Ясното
-От друго чисто, светло и хубаво място.
-Ами на това място?
-Е-е-е, трудиш се, трудиш се и пак се трудиш, ама не само с ръце, а и с мозък и идват. Ясно ли ти е?
-Ъ-ъ-ъ, чисто и просто не ми стана ясно.
Коментар
-
Когато говорех за децентрализираност имах предвид такива прояви.
Варненски театър за деца ТИМ ТИРИРИМ
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=LQtXDp3MPVc
Всякакви хора правят определени акции за да спечелват внимание и да показват своя възглед. Това имах предвид, че ТИМ не са изправени пред човек, а пред идея. Комуникацията с хората продължава да им куца. Така не могат да се справят.
Коментар
-
Бубе, всяка тежка машинария е на Алея 1, там си търси багерите
Кой какво е казал не ме интересува, виж какво правят не какво говорят. Ти само говориш, в голямата си част яко емоционално и афектирано и изказа ти е пълнен със спекулации, пък други не говорят а действат.
И стига с тези напдки, работили за тим, кво да кажа ти сега за прокопиев ли работиш?! Не виждаш ли колко са смешни тези квалификации!?
Джей много добре е описал нещата, ако седнат и комуникират друго ще е.Last edited by needtoknowmore; 07.03.2013, 17:26.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеФара на морска гара е свободен - все още
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДжей, не приемай!!! Вземи по-добре митницатаЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениехм... изглежда нормално... иначе нямаше да питат - ама наистина е тъпо...Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДжей, не приемай!!! Вземи по-добре митницатаhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениег-н Керезов се чуди що не му ходят по срещитеhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеМоже Джей по снимката да го е припознал Майтапче, Джей нямаш ли амбиции в политиката, или поне за в местната власт!?Last edited by Jay Gould; 07.03.2013, 16:49.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеНе - точно на единия от протестите на който за малко и мен да арестуват и бяха дърпали Иван Станчов за ризата, след като хората почнаха да се разотиват идва един с някакво детенце на раменете и ме пита "Ти ли си еди кой си, с оня блог..." - казвам "Да, а ти кой си?" - а тоя "Няма значение!" и си тръгва.... За миг се изкуших да му подложа крак (видя ми се малко невъзпитано така да ме питат без да се представят) и да го поразпитам, ама с дете на раменете, няма да се разправям пред детето я. Мислих, че е колегата тук, но щом той казва, че не е може да е бил и някой друг.
- ама наистина е тъпо...Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
Коментар