Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
непоклаТИМите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеНека ти задам един по-труден въпрос. КЪДЕ ще се работи? Щото сега улиците са пълни предимно с безработни или работещи, но МИЗЕРУВАЩИ хора, така че не ми разтягай локуми, които са единствено в устата на хора, гравитиращи из офис пространството.Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеАми високата безработица? Унищожи все всичко що годе читаво, чрез предаването му в ръцете на неграмотни и крадливи "наши хора", с цел да се опоскат и последните огризки. Ако нямаше такава огромна маса от работещи навън, тук безработицата щеше да е космическа.
Ще ме извинявате , ама не виждам как ще стане.Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеАми високата безработица? Унищожи все всичко що годе читаво, чрез предаването му в ръцете на неграмотни и крадливи "наши хора", с цел да се опоскат и последните огризки. Ако нямаше такава огромна маса от работещи навън, тук безработицата щеше да е космическа.
И мафиотизирана икономика.
Хората за това са на улицата !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнениеА кой , ще работи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнениеЕ да де. Как според теб се осигуряват 10 пъти по - високи доходи ако БВП ти е същият?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеНе съм им турбо фен, но ПОНЕ НЕ СА БАНДИТИ !Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКакво имаш предвид ??? Че тези които работят нямат право да искат поне пет пъти по високи доходи ли ???
Нали една от причините за ескалиращите протести е 10 пъти по ниското заплащане на труда от средното в Европа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКакво имаш предвид ??? Че тези които работят нямат право да искат поне пет пъти по високи доходи ли ???
Нали една от причините за ескалиращите протести е 10 пъти по ниското заплащане на труда от средното в Европа.Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнениеА кой , ще работи?
Нали една от причините за ескалиращите протести е 10 пъти по ниското заплащане на труда от средното в Европа.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнениеТи чия подлога си. Залените и Калина Павлова , по различна стока ли са, каква алтернатива са???
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДа, култура на исканията се добива с искания. До сега хората нямаха думата. Сега тепърва се осъзнаха, че са фактор и могат да искат. И искат. И ще искат. И исканията им ще стават все по ясни и адекватни.
Няма наука за исканията. Учат се хората от опит.
Ако ставаше с гледане, кучето щеше да е най добрия касапин !!!
Истина от последна инстанция е, че е по добре гражданите да искат. Защото политиците ги знаем какво искат. Сърбахме им доста време попарата.Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеМоите две стинки по въпроса за исканията.
Хората искат промяна и прозрачност. КАК това ще стане е въпрос и работа на тиквите, които ни управляват в момента и тези, които ще ги наследят. Иначе са излишни. И нека се съгласим, че не е работа на бай Кольо от Надежда и на разни пишлегари да Ви дават съвети какво да се прави. Това е работа на т.нар. политици, които се хранят от нашите пари и от лизането на чужди и олигаристични ануси. Т.е. хората искат промени, а те ще се осъществят само и едва тогава, когато се изрине всичката тор насъбрана през годините. Фекалиите в парламента, ТИМ и всички сродни структури са в основата на тази тор и макар да дават хляб на около 10 % тюфлеци, обричат на глад и безизходица останалите 90%.
Няма наука за исканията. Учат се хората от опит.
Ако ставаше с гледане, кучето щеше да е най добрия касапин !!!
Истина от последна инстанция е, че е по добре гражданите да искат. Защото политиците ги знаем какво искат. Сърбахме им доста време попарата.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеРуки трейдъров е известна тимаджийска форумна подлога. Болен е от Стокхолмския синдром, щото се е ушил до козирката с акции на мутрите и се надява хвалейки ги, те по някакъв начин да си обърнат внимание на акциите и той да се измъкне сух!
ДОЛУ ТИМ, СВОБОДА ЗА БЪЛГАРИТЕ !Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
Коментар