If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Виж какво става от форума на протеста. Как да се отървем от ТИМ в три стъпки: 1
[Вижте какво се пише във форума на протеста.......QUOTE=dddd;1059407255]Бях си обещал да не пиша повече, но това ме провокира. Не разбирам как протестите срещу ТИМ пречат на малкия и среден бизнес. Можеш ли да дадеш някаква идея? Според мен непоклаТИМите не са малък и среден бизнес. Отделно призива им зКак да се отървем от ТИМ в три стъпки:
1. Затваряме си сметките в ЦКБ;
2. Прекратяваме си застраховките в Армеец;
3. Изтегляме си парите от пенсионните фондове Съгласие и Сила.
Може и в обратен ред.
Най-много ще ги заболи от пенсионните фондове. От тях ТИМаджиите точат пари в нарушение на закона за да държат на изкуствено
дишане останалия си мегаломански бизнес. Точат от бъдещите Ви
пенсии, Дами и Господа. Това са им единствените свободни пари в
момента. Ако такива неща излязат наяве в САЩ, не им мърдат 100
години затвор като на Мадоф. Но в България злоупотребите са
чадъросани от КФН с шеф Мавродиев - ортак на Пашата, който пък е ортак на Буда, който е ортак на ТИМ. Шефът на БНБ Искров също е
марионетка на ТИМ и покрива злоупотребите в гнилата ябълка а бойкот, който беше разпространена в нета, ще пренасочи оборот точно към малки независими фирмички, което си е живо стимулиране. Предполагам ще остане само призив и няма да има никакви последствия, но и това е начин за стимулиране.[/QUOTE]
Бях си обещал да не пиша повече, но това ме провокира. Не разбирам как протестите срещу ТИМ пречат на малкия и среден бизнес. Можеш ли да дадеш някаква идея? Според мен непоклаТИМите не са малък и среден бизнес. Отделно призива им за бойкот, който беше разпространена в нета, ще пренасочи оборот точно към малки независими фирмички, което си е живо стимулиране. Предполагам ще остане само призив и няма да има никакви последствия, но и това е начин за стимулиране.
Нещо не си ме разбрал. Не става въпрос за тим. Ставаше въпрос за това каква програма ,ще предложат протестиращите , след като влязат в политиката и свалят сегашното статукво.
Да , има добри идеи за избирателната система и ги подкрапям, но до там.
Какво се предлага за промяна в икономическата сфера. Как ще вдигнат малкия и среден бизнес на крака , а от там , доходите и потреблението. Едрите са ясни , те са в симбиоза с държавата. Големите губещи и обезкървени са малките предприятия.
Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Някой от протестиращите спомена ли какво , ще предриемат за стимулиране на малкия и среден бизнес?
Бях си обещал да не пиша повече, но това ме провокира. Не разбирам как протестите срещу ТИМ пречат на малкия и среден бизнес. Можеш ли да дадеш някаква идея? Според мен непоклаТИМите не са малък и среден бизнес. Отделно призива им за бойкот, който беше разпространена в нета, ще пренасочи оборот точно към малки независими фирмички, което си е живо стимулиране. Предполагам ще остане само призив и няма да има никакви последствия, но и това е начин за стимулиране.
Наистина ли го мислиш? Момче, аз не мога да накарам пазара да се движи в някоя посока с мои коментари. Свали тези големи розови лупи и приеми българската действителност.
Човек, толкова глупусти се изписаха вече в този форум, че няма смисъл да се чете.
Всички са големи гъзари, успели трейдъри, политици и бизнесмени. Да ама само на думи в анонимен форум.
Бахму шизофренията. Дали тея дето са си създали по едно мечтано виртуално "аз" и бълват шит и авторитет по цял ден, са толкова успешни и в живота?
Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Наистина ли го мислиш? Момче, аз не мога да накарам пазара да се движи в някоя посока с мои коментари. Свали тези големи розови лупи и приеми българската действителност.
Тази тема между другото започва да се изчерпва. Група "манипулатори", които още мечтаят да видят ниски нива на покупки, както и група назначени служители се опитва да изкриви случващото се по улиците и в интернет-пространството. Това не е интересно.
Тази тема между другото започва да се изчерпва. Група "акционери", които още мечтаят да видят средните си нива на покупки, както и група назначени служители се опитва да изкриви случващото се по улиците и в интернет-пространството. Това не е интересно.
Приличен ефимизам за групичка лунатици, болни от Стокхолмски синдром, и групичка платени тимаджийски скунксове!
Тази тема между другото започва да се изчерпва. Група "акционери", които още мечтаят да видят средните си нива на покупки, както и група назначени служители се опитва да изкриви случващото се по улиците и в интернет-пространството. Това не е интересно.
Това за лихвите е абсолютно вярно,но не е за тази тема-тук е за платени драскачи и няма кой да те разбере и подкрепи.Направи нова тема-нещо от рода на"Картел при банките" или "Банковите лихви-вълшебната пръчка за БГ икономиката",която всички икономически грамотни виждат,но никой не говори за това.Аз ще пиша там.
Те всички теми са осрани Дзака. Каквато и тема да направи , ще го полазят и там , и ще го залеят с простотия.
Простите мутренски тикви, като не могат да измислят смислен аргумент, започват с личните нападки.
Слушай какво, скункс такъв, ако не бяха тия ТИМаджийски мутри, Галевци, Сикаджии , Висаджии, Мултаци и прочее боклуци, България щеше да е една просперираща и богата държава, с много работа за всички. В този материял не виждам и дума против Фрапорт, а само против ТИМ. И си запиши в тъпата депесарска чутура, че концесионирането на летищата (и двете), от притежателя на най-голямата авиокомпания в страната, е чиста форма на монопол. Което е видно и по цените на билетите!
И, между другото, не тимаджии дават хляб на мен, а аз на тях. Което радикално смятам да променя!Чул ли си за движението "Бойкот на ТИМ"!
Себулба много си се развихрил :-))))) В пейстнатото по-долу, което уж случайно си се натъкнал има много цифри, но всичките са смукани от пръстите на платения драскач, който го е писал. Не сериозно е да хвърлиш едни цифри с много нули стъпили върху предположения и да казваш това е истината. няма да пиша конкретно по всяка глупост, която уж случайно си се натъкнал, но нека погледнем летищата само да вметна, че там конценията е с Фрапорт, ако не знаеш ще ти кажа, че това е един от най-големите летищни оператори в Европа и в съвместното дружество тим притежават 45% останалите са на немците. Хайде да изгоним чуждите инвеститори това казвате Вие ( калинките) и после кой ще ти дава работа бе тъпа главо??? Да изгоним и ЕРП-тата и всеки чужд лев, който е влязал в БГ това ли искате?!?1 Защото според мен с тези си искания на там сте се запътили. Тогава за съжаление не само вие ще сте без работа а и ние. Насочвате недоволството на хората в грешна посока с цел лични интереси, но много хора не го разбират още. Изводи за това си правя от глупостите, които писахте с ОК покрай протестите на "Зелените" не напразно е в кавички последното. Истинския проблем на хората и бизнеса според мен е проблема банков картел в БГ, но срещу банките никой не вика в момента, а те са тези, който точат ликвидност от икономиката. Необосновано високите лихви са ни проблема и докато не се реши това включително законодателно ( примерно фалит на ФЛ) няма да сме добре и ще бъдем бедни. Уникредит,Райфайзен, всики Гръцки банки, Сосиете Генерал, Креди агрикол всики те имат достъп до много евтини пари, но раздават скъпи кредити в БГ обезкървяват бизнеса и населението.
Така, че според мен енергията на хората на улицата ( вие сте ми ясни, че гоните лични интереси) се насочва от вас в много грешна посока и ще бъде пропиляна за съжаление.
Това за лихвите е абсолютно вярно,но не е за тази тема-тук е за платени драскачи и няма кой да те разбере и подкрепи.Направи нова тема-нещо от рода на"Картел при банките" или "Банковите лихви-вълшебната пръчка за БГ икономиката",която всички икономически грамотни виждат,но никой не говори за това.Аз ще пиша там.
Явно Търговсия Регистър лъже ! Явно и Фрапорт Лъжат, че участват в концесията на двете летища. Явно всички лъжат и немците и чехите !!
Ние вярваме в слухове чудесно. Съвсем параноясахте тук бе !
Всеки несъгласен с агресивните болшевишки искания е платен драскач. Кой му плаща - папата в оставка, алтернативния синод или рептилите от Сириус, няма значение. Храчи се срещу всеки авторитет в държавата, докато накрая остане само една хомогенна маса отчаяни, гневни, но лесно манипулирани хорица.Ако не сте забелязали, "демокрация" вече стана мръсна дума, национализация - богоугодна. Вече съм почти сигурен, че накрая само Партията(оная) ще може да "отговори на справедливите искания на протестиращите", и ще осъмнем с някой нов договор около традиционно любимия партиен сектор - енергетиката.
Колкото Енерго Про има участие във собствеността на ЕРП в БГ,толкова и Фрапорт имат участие в концесията на летището.
Явно Търговсия Регистър лъже ! Явно и Фрапорт Лъжат, че участват в концесията на двете летища. Явно всички лъжат и немците и чехите !!
Ние вярваме в слухове чудесно. Съвсем параноясахте тук бе !
Коментар