Това са глупости. 300 метра разходка по центъра на Бургас ще ти отворят очите.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
непоклаТИМите
Collapse
X
-
Я да видим говорим си за сравнения Варна Бургас, как Варна е батак и т.н и т.н глупости. Вижте какво вадят от рег. развитие:
http://www.regionalprofiles.bg/bg/
Наблягам на икон. индикатори и най-вече на заетостта и доходите.
Така че като си слагате черните очила имайте едно на ум за обективизъм!Last edited by needtoknowmore; 06.03.2013, 01:25.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от judy67 Разгледай мнениеА, само да те питам,че съм в час,КОЙ ще ги даде?Че нещо ни режат от ЕС.
- никой няма да дава, а тези тук ще си опростят...Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеи после някой ще се пробва да изкара на ТВОЙ гръб няколко млрд... от раз!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТочно това доказва, че те са бяла държава а ние не. Тук се изписаха се толкова неща по отношение на пенсионните фондове а нямаше нито една проверка да изчсти съмненията. Според мен проверките са хубаво нещо, защото връщат авторитета на проверявания.
Аре отивам да си сипя, че виж кое време стана
Бахму и кризата , алкохолици станахме покрай неяНе е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
За Пламен Горанов, пешката и царицата
В началото беше мълчанието. Първите дни никоя медия не обели зъб за Пламен. А които го споменаха, побързаха да го изкарат алкохолик, луд, лумпен и още не знам какъв. Както никоя и до днес не отбелязва, че Пламен, предния ден преди самозапалването, беше първият човек, който накара излезлите на протест за сметките за тока да изреват: ДОЛУ ТИМ.
До този момент овцете плачеха само за сметките на тока.
До този момент трибуквието беше табу за медиите и бг общественост. Или за него пишеха само проверени журналисти-като за умрял-или добро, или нищо. Когато германецът Юрген Рот, вместо българите, написа, че ТИМ е олицетворение на мафията в Бг, медиите на Мутрафония, начело с Коритаров и Дърева го изкараха лъжец. Тогава, истината за ТИМ се разпространяваше в ерата на интернет като слух от соца- че владеят половин Бг, че Кирил им е само чиновник, а ББ-техен човек. Инак как се взема Морска градина и половин Бг.
Да извикаш:
Долу ТИМ
-първи и в столицата им, е по страшно от това, да извикаш: Долу БКП на 16.11.89.
Един старец получи юмрук в лицето, знаете, за един мижав плакат, насред многолюден митинг, и пред очите на ченге
http://www.dnes.bg/blogini/2013/03/0...aricata.181750
Коментар
-
Първоначално изпратено от МонтиЗнаеш ли е каква е тази манипулация....
защото аз я знам и съм участвал.....в нея.Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнениеДа ти дам пример от "белите държави". В момента съдят всички членове на надзорния съвет на "Порше" за манипулация на акциите преди придобиването от Фолксваген.
Коментар
-
Първоначално изпратено от judy67 Разгледай мнениеВиж какво става от форума на протеста. Как да се отървем ...Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеСам даваш отговора, като разбият симбиозата между държава и едър бизнес. В нормалния свят това се нарича корупция и мафия. По този начин ще се отвори пространство за честния едър, дребен и среден бизнес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеСам даваш отговора, като разбият симбиозата между държава и едър бизнес. В нормалния свят това се нарича корупция и мафия. По този начин ще се отвори пространство за честния едър, дребен и среден бизнес.
Да ти дам пример от "белите държави". В момента съдят всички членове на надзорния съвет на "Порше" за манипулация на акциите преди придобиването от Фолксваген. Такова понятие , като "честен едър бизнес" НЯМА.Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнениеКакво се предлага за промяна в икономическата сфера. Как ще вдигнат малкия и среден бизнес на крака , а от там , доходите и потреблението. Едрите са ясни , те са в симбиоза с държавата. Големите губещи и обезкървени са малките предприятия.
Коментар
Коментар