Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Г-н Дянков подаде оставка??
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеmechobikov
Хайде да не убиждаме постоянно цял един премиер на Европейска държава.
Има си кусури за доизглаждане, но и на него не му е лесно да търпи цял един народ вечно неблагодарен каквото и да прави, каквито и усилия да влага.
Подозирам че г-н Борисов не може да спи от народните капризи и му е писнало и на него вече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеmechobikov
Има си кусури за доизглаждане, но и на него не му е лесно да търпи цял един народ вечно неблагодарен каквото и да прави, каквито и усилия да влага.
Подозирам че г-н Борисов не може да спи от народните капризи и му е писнало и на него вече.
Коментар
-
mechobikov
Подозирам че г-н Борисов не може да спи от народните капризи и му е писнало и на него вече.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНа мен не ми е все едно. Не за друго, а защото зад тази безпринципна смяна прозира паниката на Боко. Винаги е опасно за една държава, когато основната политическа фигура е в състояние на шаш и паника!
Плачете, ривете, за Боко, за Гейчето Мазно, за Ор Яшар Седянката и за Снахата Присъединителка.
Комунизмът си отива !!!
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=EiQSNsie3pgБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеНай-смешното е че бизнеса гласува за герп.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗащото картофоподобният череп все още не е сдал властта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеЗащо Софикс не прави гап от +10% само от тази новина?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениедържавните фондове и резерви говорят сами за себе си
анализ на дълга, също
икономиката, още повече
Това са критериите за оценка, другото е емоция
Да си призная предварително, с комунисти не ми се спори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Филю Разгледай мнениеПредлагам асен 1975 да стане министър на финансите в следващото правителство!
Това съвсем сериозно.
Да си премерят пишките официално с Дянков!Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеДянков за мене е умен мъж, само дето доста дълго търпя прищявките на Бойко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеДянков за мене е умен мъж, само дето доста дълго търпя прищявките на Бойко.
анализ на дълга, също
икономиката, още повече
Това са критериите за оценка, другото е емоция
Коментар
-
Абсолютно грешно решение, което ще разклати само борда. Хората искат да видят действия на държавата срещу монополите и свързаните с тях фирми. Това ще рече тотална проверка от НАП, прокуратура, изземване на документи и паспортите на мениджмънта до приключване на проверката и повдигане на обвинения и т.н. Това което се прави е дестабилизиране на държавата. На всички е ясно, че валутния резерв е по-скоро виртуален от колкото реален и изтеглянето на капитали и спестявания от страната ще постави борда под въпрос.
Коментар
Коментар