If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
280 лв. От едния в другия ми е за Дянков. До колкото разбрах, спиране на протестите няма. Вече искат и главата на Киро на гилотината и тази на областния, токът обаче е с предимство.
Бахти анархистите! Вие скоро ще искате да се отцепите в автономна република бе, усмирете се малко !!!
280 лв. От едния в другия ми е за Дянков. До колкото разбрах, спиране на протестите няма. Вече искат и главата на Киро на гилотината и тази на областния, токът обаче е с предимство. Във Варна и средната заплата е 2 пъти по ниска от тази в столицата, а разходите са по-високи и всичко е по-скъпо. Така, че едва ли скоро ще се кротне града
"30 000 варненци на протес" Е баш "протес" си е - сигурно половината там са милионери, а пък 200 лв. ток им е скъп, аре моля ти се, Дупница са по-автентични
И днес дайте малко въздух на столицата да "оправи нещата", стига протеси вече, чак Джанката го отнесе
Абе гъзари сте си, тва е ясно, като нищо откъм вас да тръгне буржоазната революция. Макар че гледам вчера по телевизията, че и Дупница се е надигнала А там нещата вече са изключително сериозни...
С тебе трима значи.. ама не си ми се появил. Само един ден лятото ми се мярна набързо и дори ме ядоса малко, че ми идеше да ти тегля една, като не се представи, ами носеше някакво джудже на раменете. Не се прави на потаен, ами вземи се представи другия път
Ние сме капиталисти брат и не може някакви си комунистически номенклатурчета да искат да ни правят село. Вчера имаше двама милонери с мен на протеста... Баси държавата, в която дори капитала излиза на улицата Нужна е яка буржоазна революция..
Абе гъзари сте си, тва е ясно, като нищо откъм вас да тръгне буржоазната революция. Макар че гледам вчера по телевизията, че и Дупница се е надигнала А там нещата вече са изключително сериозни...
ще са си конкуренция с братята гърци
едните затапват входа към гърция, тук - изхода
Ние сме капиталисти брат и не може някакви си комунистически номенклатурчета да искат да ни правят село. Вчера имаше двама милонери с мен на протеста... Баси държавата, в която дори капитала излиза на улицата Нужна е яка буржоазна революция..
Молете се да не пада правителството, защото социалистите ще ни бесят по площадите.
Не забравяйте по време на тройната, по време на митингите какъв бой падаше от полицията. До момента няма пребити протестиращи,сравнение с тройната, Бойко е мил и човеколюбив Палете свещи за правителството другари!!!
Черкезов
И що само свещи!? Може направо едно факелно шествие да спретнем.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Джей, гледам че във Варна сте подкарали и Киро Кмета на ГЕРБ като обект на протеста, бахти анархистите се оказахте в тая Варна, ше ви се размине магистралата следващия мандат ми се струва, Биг Бос не прощава такива работи
Коментар