If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Най-интересното е, че съдбата на правителството до голяма степен се решава в сряда на аукциона на ДЦК за 800 мил...
ПФ и банките имат възможно да го на.--таковат на ГЕРБ в случая...
и ПФ, и банките нямат интерес от дестабилизация
Банките, особено, са благодарни на това правителство, което с лобистки закони затвърди практики, които масово по света се атакуват в съда.
Да не говорим, че това е един бърз подарък за горните - 6м. купон, екстра
никой не се оплаква от липса на ликвидност, напротив
Просто исках да отбележа колко на всички им е през онази работа, че ДянкоФ е изгонен.
На мен не ми е все едно. Не за друго, а защото зад тази безпринципна смяна прозира паниката на Боко. Винаги е опасно за една държава, когато основната политическа фигура е в състояние на шаш и паника!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Най-интересното е, че съдбата на правителството до голяма степен се решава в сряда на аукциона на ДЦК за 800 мил...
ПФ и банките имат възможно да го на.--таковат на ГЕРБ в случая...
точно това си мисех сутринта...
с тези тъпли по улиците и оставката на Дянков ... цената на която бихме набрали финансиране отвън (ако се наложи) ще се качи доста....
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Колко пъти да ти повтарям, наивников, че пазари от 5 години насам няма! Случайни хора БГ облигации не купуват. Там всички са вътрещари. Когато видиш промяна на цената то ще е изведнъж и с много!
Аз това го знам много по-добре от теб Просто исках да отбележа колко на всички им е през онази работа, че ДянкоФ е изгонен.
Опитах да видя някакво отразяване на пазарите - Йок. Никъде ни няма във финансовите новини. Никаква реакция на бондовете Някой да даде инфо за междубанков!!!
Колко пъти да ти повтарям, наивников, че пазари от 5 години насам няма! Случайни хора БГ облигации не купуват. Там всички са вътрещари. Когато видиш промяна на цената то ще е изведнъж и с много!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Опитах да видя някакво отразяване на пазарите - Йок. Никъде ни няма във финансовите новини. Никаква реакция на бондовете Някой да даде инфо за междубанков!!!
За съжаление, чичо, който и да дойде на негово място парЕ нЕма да има. Няма откъде да дойдат. Така че, действайте!
Последната надежда на Боко е да назначи Томислав Дончев та белким дойдат пари от Европата. Толкова ли няма, кой да му каже на Боко че ЕС е още по-фалирал и от България?
Все са дошли няма да устискат вече са похарчени в играта да се готвят следващите пешки да стават царици
Коментар