IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Израел нападна Сирия

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами тогава, да кажа: Види се, Асад си знае слабостта, знае, че ударът не е бил нито по него, нито по бунтовниците и, притеснен, какво ще му се случи за 15 минути, ако си позволи да скача, си трае. Не, че не може да се промени и това но, нали Държавата Израел не удря "просто така"...

Коментар

• Понеже не виждам консенсус кого точно да нападнем, предбагам Президента да обяви воина на целия свят с една нота.

Те и без това треперят от страх след като видяха на парада по жълтите павета че все още имаме няколко движещи се бойни единици.

И така с един замах целия свят..... кво да си играем на дребно
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Факи, а не може ли по някакъв начин да придумаме румънците и да им върнем Добруджа. Изкарах няколко не особено приятни почивни дни в тази част на България...
        Бе те почивните дин и морето си бяха приятни ама Румънците много бе.... стгаха до 90% в почивните дни по курортите
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Моля ви да не се бъркате в сериозната дискусия ако няма какво да кажете

Коментар

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
            А някога имахме авиация.. парада 1974-та:
            63 самолета само за парада!!!
            Те и кимчовците от Северна Корея имат към 700 самолета военна авиация ..., само дето нямат какво да папат
            А една Ирландия практически няма никаква военна авиация.
            Не знам що обаче бих предпочел да съм ирландец, отколкото севернокореец
            Don't work hard, work smart!

Коментар

Факи, а не може ли по някакъв начин да придумаме румънците и да им върнем Добруджа. Изкарах няколко не особено приятни почивни дни в тази част на България...
              Кой как я докара Питай ме колко ме врънкаха да ги закарам в Добрич

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Сакън.Житницата и фотоволтаичницата на Родината.Никога.
                Забрай перките по Каварна
                Наздраве!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

Сакън.Житницата и фотоволтаичницата на Родината.Никога.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                    Докторе, а какво мислите, ако светкавично изпратим войските в Румъния и си вземем Добруджа, този факт няма ли да постресне турците и да платят да речем 100 млрд за пропуснати ползи? Токава можем да купим повече самолети и модерна ракетна техника, и тогава даже няма да се наложи да изпращаме войски, само ще изпратим управител на старите ни земи който просто ще ги уведоми да си събират парцалите и да ги няма?
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                      Знам само едно такова място, където единствено българин може да отиде и никай друг. И то е...............................на майка си в *у*к*а
                      Не може да отиде, ама е редовно изпращан
                      Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Ся, ти не знаеш: Пускаме им го Мохтура на тях, само на запис...и са разбягват кото пилци.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                          Твърде малка е да, но турците в този момент няма да дадат повече. Но си предстваи с 20 милиарда можем да купим 200 нови изтребителя с които ще ги сразим и ще си възвърнем изгубините територии и поруганата бойна слава от демократите
                          Докторе, а какво мислите, ако светкавично изпратим войските в Румъния и си вземем Добруджа, този факт няма ли да постресне турците и да платят да речем 100 млрд за пропуснати ползи? Токава можем да купим повече самолети и модерна ракетна техника, и тогава даже няма да се наложи да изпращаме войски, само ще изпратим управител на старите ни земи който просто ще ги уведоми да си събират парцалите и да ги няма?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            http://www.bloomberg.com/news/2013-0...ort-finds.html

Тези не си играят на дребно с харчене на мангизи
                            А не бе ...
                            Наще голтаци си мислат, че са тарикати и крадат....
                            Е те ТИЯ крадат...
                            Знаеш примера с химикалката за писане в космоса ...
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• http://www.bloomberg.com/news/2013-0...ort-finds.html

Тези не си играят на дребно с харчене на мангизи

Коментар

• Абе, ама жегата верно изостря симптомите на некои заболявания ...
                                баси ...
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X