Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Израел нападна Сирия
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеСкоро се върнах от там. Основните обекти вече са завзети от българите - двореца на седемте емира, всички молове, надземното метро, Бурж Ал Араб, дубайското летище, палмата....... имаме явно превъзходство и надмощие в жива сила. Това си е чиста окупация, или поне натрапчиво чуждо присъствие.
Но време е обърнем поглед към по-едри цели - Чичо Сам, Руската мечка и Чайна. Време е пехотата да си каже думата. Да изпратим гвардейската рота!
Яко ме кефи новата реклама - "Българите идват, двама са, а ние само петнадесет, да бягаме!"Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеСкоро се върнах от там. Основните обекти вече са завзети от българите - двореца на седемте емира, всички молове, надземното метро, Бурж Ал Араб, дубайското летище, палмата....... имаме явно превъзходство и надмощие в жива сила. Това си е чиста окупация, или поне натрапчиво чуждо присъствие.
Но време е обърнем поглед към по-едри цели - Чичо Сам, Руската мечка и Чайна. Време е пехотата да си каже думата. Да изпратим гвардейската рота!
Яко ме кефи новата реклама - "Българите идват, двама са, а ние само петнадесет, да бягаме!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеAз ще ходя към Абу Даби. Като стигнете до там ми се обадете,да ви посрещна с хляб и сол .
Ще ви покажа къде са водните им рафинерии, да ги завземете.
Яко ме кефи новата реклама - "Българите идват, двама са, а ние само петнадесет, да бягаме!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеТвърде малка е да, но турците в този момент няма да дадат повече. Но си предстваи с 20 милиарда можем да купим 200 нови изтребителя с които ще ги сразим и ще си възвърнем изгубините територии и поруганата бойна слава от демократите
Ще ви покажа къде са водните им рафинерии, да ги завземете.Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеДокторе, сега прочетох в другата тема че даваш много свежа идея, освен да си поискаме парите, да ни платят едни 20 млрд репарации за причинени вреди.
Подкрепям! Но не мислите ли че сумата е твърде малка? А и още една светла идея се заражда от самосебе си - да вземем парите, и после да изпратим войската за да си върнем загубените територии?Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЗа макетата бях забравил.
Ама там можем да изпратим кюстендилската застава.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеее еееедддддддддееее еййййййййййй
вие докато нападате,там.аз ще присъединя,Макетата, малко от Сръбско и част от Румънско....към УКРАЙНА мисля...даже
Ама там можем да изпратим кюстендилската застава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеДокторе, мисля че изтървахме момента.
Трябваше войските от парада да се насочат на юг и да отцепят беломорска тракия от солун, а трета армия да завземе европейската част на турция. Това щеше да е светкавична акция, и гърците и турците щяха да са поставени пред свършен факт!
вие докато нападате,там.аз ще присъединя,Макетата, малко от Сръбско и част от Румънско....към УКРАЙНА мисля...дажеИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнениеА някога имахме авиация.. парада 1974-та:
63 самолета само за парада!!!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
българските ислямисти в действие по промиване на мозъците https://www.facebook.com/photo.php?f...5669097&type=1Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеДнес имаше сериозно раздвижване във ВВС. Вдигнаха и трите ни вертолета и в нисък полет, скрити от вражеските радари отлетяха в неизвестна посока. Нещо сериозно се мъти.............
Нещо се пече (със сигурност).
Коментар
Коментар