IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Израел нападна Сирия

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Като ще е гарга, поне да е рошава Да изпратим "Там, където другите не могат"
    Знам само едно такова място, където единствено българин може да отиде и никай друг. И то е...............................на майка си в *у*к*а

Коментар

• Мдааааа
      Яка веселба е паднала по празниците тук !!!
      Докторе,докторееееее... да не си прекалил с яйцата ???
      Only God Can Judge me...

Коментар

• ахахааа пистата и шоурума на Ферари......знаеш какво искаш! Нощно време влизах вътре, цялата осветена като ден.....уникална е!

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
          Скоро се върнах от там. Основните обекти вече са завзети от българите - двореца на седемте емира, всички молове, надземното метро, Бурж Ал Араб, дубайското летище, палмата....... имаме явно превъзходство и надмощие в жива сила. Това си е чиста окупация, или поне натрапчиво чуждо присъствие.
          Но време е обърнем поглед към по-едри цели - Чичо Сам, Руската мечка и Чайна. Време е пехотата да си каже думата. Да изпратим гвардейската рота!
          Яко ме кефи новата реклама - "Българите идват, двама са, а ние само петнадесет, да бягаме!"
          Като ще е гарга, поне да е рошава Да изпратим "Там, където другите не могат"
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Скоро се върнах от там. Основните обекти вече са завзети от българите - двореца на седемте емира, всички молове, надземното метро, Бурж Ал Араб, дубайското летище, палмата....... имаме явно превъзходство и надмощие в жива сила. Това си е чиста окупация, или поне натрапчиво чуждо присъствие.
            Но време е обърнем поглед към по-едри цели - Чичо Сам, Руската мечка и Чайна. Време е пехотата да си каже думата. Да изпратим гвардейската рота!
            Яко ме кефи новата реклама - "Българите идват, двама са, а ние само петнадесет, да бягаме!"
            Тва за мен

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
              Aз ще ходя към Абу Даби. Като стигнете до там ми се обадете,да ви посрещна с хляб и сол .
              Ще ви покажа къде са водните им рафинерии, да ги завземете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                Твърде малка е да, но турците в този момент няма да дадат повече. Но си предстваи с 20 милиарда можем да купим 200 нови изтребителя с които ще ги сразим и ще си възвърнем изгубините територии и поруганата бойна слава от демократите
                Aз ще ходя към Абу Даби. Като стигнете до там ми се обадете,да ви посрещна с хляб и сол .
                Ще ви покажа къде са водните им рафинерии, да ги завземете.
                Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                  Докторе, сега прочетох в другата тема че даваш много свежа идея, освен да си поискаме парите, да ни платят едни 20 млрд репарации за причинени вреди.
                  Подкрепям! Но не мислите ли че сумата е твърде малка? А и още една светла идея се заражда от самосебе си - да вземем парите, и после да изпратим войската за да си върнем загубените територии?
                  Твърде малка е да, но турците в този момент няма да дадат повече. Но си предстваи с 20 милиарда можем да купим 200 нови изтребителя с които ще ги сразим и ще си възвърнем изгубините територии и поруганата бойна слава от демократите
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

За макетата бях забравил.
                    Ама там можем да изпратим кюстендилската застава.
                    после кого ще нападнем...айде докато съм топълмисля да заграбим,УКРАЙНА и да посегнем на ПОЛША.докато ни усетят от НАТО и сме се нахендрили при МЕРКЕЛ на гости, ей тъй...на
                    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                      ее еееедддддддддееее еййййййййййй

вие докато нападате,там.аз ще присъединя,Макетата, малко от Сръбско и част от Румънско....към УКРАЙНА мисля...даже
                      За макетата бях забравил.
                      Ама там можем да изпратим кюстендилската застава.

Коментар

Докторе, мисля че изтървахме момента.
                        Трябваше войските от парада да се насочат на юг и да отцепят беломорска тракия от солун, а трета армия да завземе европейската част на турция. Това щеше да е светкавична акция, и гърците и турците щяха да са поставени пред свършен факт!
                        ее еееедддддддддееее еййййййййййй

вие докато нападате,там.аз ще присъединя,Макетата, малко от Сръбско и част от Румънско....към УКРАЙНА мисля...даже
                        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
                          А някога имахме авиация.. парада 1974-та:

63 самолета само за парада!!!
                          Колега ние с толкова много самолети спокойно сме могли да обявим война на гърците поне, и да сме си върнали Тесалоники и островите
                          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• българските ислямисти в действие по промиване на мозъците https://www.facebook.com/photo.php?f...5669097&type=1

Коментар

Днес имаше сериозно раздвижване във ВВС. Вдигнаха и трите ни вертолета и в нисък полет, скрити от вражеските радари отлетяха в неизвестна посока. Нещо сериозно се мъти.............
                              А тази вечер мият нашата улица. С камион и маркуч. Не си спомням такова събитие от 1984-та. Поне за една вечер се чувствам като в Будапеща.
                              Нещо се пече (със сигурност).

Коментар

• А някога имахме авиация.. парада 1974-та:

63 самолета само за парада!!!

Коментар

Working...
                                X