IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Израел нападна Сирия

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пожелавам успех на Израел.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      Ако имахме държавници щяха да пратят войските ни в Сирия да помагат на Башар срещу терористите!
      Колко е гот,че нямаме държавници!

Коментар

Според закона за причино следствените връзки, ако сториш едно добро ще ти се върне многократно!
        Ако помогнем на Башар сега, много скоро Русия, Китай, Сирия и Иран ще ни помогнат и на нас ако съседите ни обяват война!
        Крайно време е да се преорентираме към източните народи, то се е видяло за от ЕС гледат на нас като четвърторазрядна нация
        Както казах в темата за деня на победата, когато англичаните са пили кръвта на робите си в Индия и Китай, когато янките са избили 100Милиона индианци за да им вземат земите, ние сме просвещавали другите народи с писменост, духовност и култура!
        ...И дай сега, по тази причина, да се набутаме в световна война? Малоумник.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          Докторе, не мислите ли че трябва да се съсредоточим върху належащите проблеми, и чак след това да помагаме на сирийците?
          Например да си върнем Добруджа, западните покрайнини, македония, беломорска тракия, и европейската част на турция?
          Според закона за причино следствените връзки, ако сториш едно добро ще ти се върне многократно!
          Ако помогнем на Башар сега, много скоро Русия, Китай, Сирия и Иран ще ни помогнат и на нас ако съседите ни обяват война!
          Крайно време е да се преорентираме към източните народи, то се е видяло за от ЕС гледат на нас като четвърторазрядна нация
          Както казах в темата за деня на победата, когато англичаните са пили кръвта на робите си в Индия и Китай, когато янките са избили 100Милиона индианци за да им вземат земите, ние сме просвещавали другите народи с писменост, духовност и култура!
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Ако имахме държавници щяха да пратят войските ни в Сирия да помагат на Башар срещу терористите!
            Докторе, не мислите ли че трябва да се съсредоточим върху належащите проблеми, и чак след това да помагаме на сирийците?
            Например да си върнем Добруджа, западните покрайнини, македония, беломорска тракия, и европейската част на турция?

Коментар

• Ако имахме държавници щяха да пратят войските ни в Сирия да помагат на Башар срещу терористите!
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                За съжаление и това не отговаря на истината. Само 10% от сирийците са християни, а 90% мюсюлмани. Никога не са живеели добре, защото от създаването на сирийската република през 20-те години до сега непрекъснато и без почивки страната се тресе от регионални и граждански войни.
                За редовното тресене от граждански войни -не знам но, познавам няколко сирийци, а и не един мой познат е ходил там на работа. За "работливостта" на сирийците, един от тях, мой чичо, казваше /ще опитам да цитирам/
                "- Сутрин отиваме в цеха, оня туземец се излегнал напреко на прага и "си почива", щото през нощта не можал да спи, а през деня му горещо. И така са 10 от 10 туземци".
                Тези пък, които познавам, да речем така, не са точно пример за трудолюбие и постоянство. Виж, за /редовна/ злоупотреба с алкохол, невъздържаност по отношение "тънката част" и скандално поведение, рушвети и т.н. - 100%. Така че...
                ...Така че, изродите от БААС, може и да не са стока но, поне, държат цялото това не дотам редовно население в някакъв ред и под някакъв контрол. Изтърват ли ислямистите дотам, че изцяло да завлядеят страната им, под носа ни, се пръква още една неуправляема терористична "оранжерия".
                Last edited by Pyramid; 08.05.2013, 21:24.

Коментар

Сирийците са много по работливи от нас,по-добре се оправят в живота а и държавата им беше прекрасна преди ислямистите да започнат да сеят омраза и смърт.
                  За съжаление и това не отговаря на истината. Само 10% от сирийците са християни, а 90% мюсюлмани. Никога не са живеели добре, защото от създаването на сирийската република през 20-те години до сега непрекъснато и без почивки страната се тресе от регионални и граждански войни.

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                    Само този път на сериозно:
                    Хайде на бас, че ако срещнеш на улицата един арабин /какъвто и да е по народност/ и един натурален истински евреин /не от европейските/, няма да ги различиш нито антропологически, нито по езика на който ще ти гъгнат и фъфлят, нито по манталитета?! Те не са братовчеди, те са кръвни братя от един корен и с една кръв. Нагледал съм им се в Израел, в Палестинските територии и в доста други арабски страни - не само са братя, а БЛИЗНАЦИ! Това е сган, напълно аналогична на нашите цигани. Всъщност единствено произношението ги отличава от циганите, манталитета и антропологията също също са идентични. Еднакво мързеливи, нечистоплътни, тарикати, свикнали да живеят на гърба на други нации, или черпейки от природните ресурси, но не и да се изхранват с труда си. Съжалявам, ако те обиждам с това, спомена че имаш роднина сириец - дано поне да е от християните, но имам лични наблюдения и това е моето мнение по въпроса, дори с риск да ме игнорират от форума за расистко изказване, но хич не ми дреме че се избиват едни-други, точно както и на тях не им дреме за нас европейците. Да не говорим колко копелета оставиха преди години на грижата на нашата държава хилядите сирийски студенти, толелирани от бившият ни комунистически режим като "скъпи гости от братска страна". Кой от тях - евреи и араби е по-виновен и заслужаващ съдбата си аз не мога и не искам да отсъждам, напълно са ми еднакви, но да плачеш на чужд гроб е меко казано странно. Затова и изказванията ми в тази тема предпочитам да са офтопик.
                    Сирийците са много по работливи от нас,по-добре се оправят в живота а и държавата им беше прекрасна преди ислямистите да започнат да сеят омраза и смърт.

Коментар

• Въпрос на време е американците да влезат в Сирия, сега ООН проверява "употребата на химическото оръжие от Башарата".... Хамериканците си действат по технология, те са праволинейни, каубойска му работа

Спомням си в Ирак, когато мисията на ООН каза че няма употреба на химическо оръжие от Садам Хюсейн... тагава Ръмсфелд каза: Липсата на доказателства за употреба на химическо оръжие не е доказателство че не е употребено химическо оръжие...... Всички знаем какво се случи

Коментар

Аз съм още по потресен от тези гащници.
                        Имам роднина сириец, и осъзнавам всъщност колко плачевен е живота там!!!
                        Само този път на сериозно:
                        Хайде на бас, че ако срещнеш на улицата един арабин /какъвто и да е по народност/ и един натурален истински евреин /не от европейските/, няма да ги различиш нито антропологически, нито по езика на който ще ти гъгнат и фъфлят, нито по манталитета?! Те не са братовчеди, те са кръвни братя от един корен и с една кръв. Нагледал съм им се в Израел, в Палестинските територии и в доста други арабски страни - не само са братя, а БЛИЗНАЦИ! Това е сган, напълно аналогична на нашите цигани. Всъщност единствено произношението ги отличава от циганите, манталитета и антропологията също също са идентични. Еднакво мързеливи, нечистоплътни, тарикати, свикнали да живеят на гърба на други нации, или черпейки от природните ресурси, но не и да се изхранват с труда си. Съжалявам, ако те обиждам с това, спомена че имаш роднина сириец - дано поне да е от християните, но имам лични наблюдения и това е моето мнение по въпроса, дори с риск да ме игнорират от форума за расистко изказване, но хич не ми дреме че се избиват едни-други, точно както и на тях не им дреме за нас европейците. Да не говорим колко копелета оставиха преди години на грижата на нашата държава хилядите сирийски студенти, толелирани от бившият ни комунистически режим като "скъпи гости от братска страна". Кой от тях - евреи и араби е по-виновен и заслужаващ съдбата си аз не мога и не искам да отсъждам, напълно са ми еднакви, но да плачеш на чужд гроб е меко казано странно. Затова и изказванията ми в тази тема предпочитам да са офтопик.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          Факи, а не може ли по някакъв начин да придумаме румънците и да им върнем Добруджа. Изкарах няколко не особено приятни почивни дни в тази част на България...
                          Ма ти не си ли беше томашна? Сега разбирам , при родата на Леонсио
                          Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
                            И аз съм потресен от отношението на читателите към сериозната тематика!
                            Пожелавам на тези гащати петли да са Сирия в момента, в палестинското предградие на Дамаск.
                            Аз съм още по потресен от тези гащници.
                            Имам роднина сириец, и осъзнавам всъщност колко плачевен е живота там!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              Факи, а не може ли по някакъв начин да придумаме румънците и да им върнем Добруджа. Изкарах няколко не особено приятни почивни дни в тази част на България...:rolleyes:

Много вожд, малко индианец.....
                              Все някой трябва и да работи.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                                Моля ви да не се бъркате в сериозната дискусия ако няма какво да кажете
                                И аз съм потресен от отношението на читателите към сериозната тематика!
                                Пожелавам на тези гащати петли да са Сирия в момента, в палестинското предградие на Дамаск.
                                Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

Working...
                                X