Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
П.П. Просто не обичам манипулации в областта "Стимул и рефлекс на стадото", понеже тогава стадото без да разбира навлиза в 1 много малък континиум, който се нарича вътрешно лично пространство или лична свобода и я прегазва, понеже някой го е подкарал натам с гегата и изпотъпква всичко.
Няма да ме разбереш, понеже трябва да изпиша 3 страници с обяснителни разяснения от психологията на кое се вика генетичен, психологичен и социален детерминизъм.
--------------------------
Не защото се съмнявам в качествата ти, а просто, защото не всеки има подготовка в специфични материи.
Поздрави!
П.П.П. Вътрешната си свобода винаги трябва да я отстоявате - утре някой кретен, ще реши, че трябва да дефлорира всяка бъдеща булка и ти пак ще му ръкопляскаш, защото наредбата била такава. Но вие няма да го наричате това изнасилване/педофилия, а ще го наричате спазване на наредбата за дъщеря ми/снаха ми, без някой да я питал нея тя иска ли, баща й иска ли, съпругът и децата й искат ли?
Случвало се е вече в Историята ви - да ебат жените ви и да гледате отстрани!
А, къде е Конституцията и правото на свободен избор при всеки?! Тия лафове за пасивни пушачи ги забрави - концентрацията е пренебрежимо малка от общия брой вдишвания и издишвания през 1 човешки цикъл. Проблемите са на друго място.
Както свети Боко бил направил къщичка и пътечка на всяка катерица и бубулечка по магистралите му ( дет' вече римски пътища ще ги изкара, че той ги е строил ), то кръчмарите отдавна направиха по 1 аспиратор над всеки пепелник да поема дима веднага + обща аспирация. Нито ще се отровиш, нито ще се омиришеш на цигари в определен клас заведения. Но където се хапва - не трябва да се пуши - съгласен съм с това напълно.
Погазвате основни човешки права от позиция на "силата", което е грозно. Небето и въздухът са за всички, за да ги присвоява някой за "обществени" места. Пушач никога няма да направи това към друг.
Поздрави!
Коментар