Първоначално изпратено от kev
Разгледай мнение
2. Казах, класа на заведения в БГ вече е много висок и бие дори тия в чужбина като продукт, колкото и да не ти се вярва.
3. Тия лафчета в стил "Една жена ми каза на пазара ....." - не ги коментирам.
4. Електронните цигари не са разрешени още в САЩ, в някои държави от Европа и прочие - съдържат вещества, които още повече тровят хората, но се чака да измине тайминг-а за изследване, който касае години и след 2-3 години като излязат резултатите ще го прочетеш публично.
5. Очаквах, че си Пич и ме разочарова. Всичките ми коментари са на принципна основа, които касаят 50% от населението ви и че нямате подобно безумие в ЕС, в Галактиката и прочие. Май и ти излезе партийна Бойкова подлога, а? ( смигам ).
Този път "лафчето", ама от ЕС ни казаха така - не фърфи, а? Свикайте референдум - все пак засягате 50% от населението, което го касае пряко. Хората си знаят най-добре кое е най-добро за тях. Мен мен нЕма в целата схема - не го ли разбра досега?
Успех!
П.П. Никой все пак не застана зад думите, че този път от ЕС не са го искали, нито от НАТО, нито Папата - а си е лично решение на малоумници, които вече приличат на аквариуми по фигура от "здравословен" живот.
Не може 150 килограмова бъчва да ме учи мен кое е здравословно за мен и останалите. Някой ден ще го разбереш, че това си е пълна Бъчва по всеки стандарт, нищо че "българският" стандарт го отрича все още.
Тъжна картинка ( някой ден ще ти кажа бонус ) с една Нобелова награда, взета наскоро за изследвания в медицината и ще си обясниш много неща, които ви казвам в прав текст. Ако, те интеруса и проявиш - ще ти ги кажа веднага като термин и си ги прочети сам, че нямам време да дондуркам всеки на коляно.
Коментар